DomieMic65 wrote:angpsi wrote:dapost wrote: (...) Και ναι, ενώ βάζεις το username/pass στο Control στο κινητό, ΔΕΝ στέλνει το Control τη μουσική στον Renderer. Δουλεύει και με κλειστό το κινητό.
Μιλάς για το Kazoo ή για το OpenHome; Ή ισχύει και για τα δύο το ίδιο;
O open home είναι ο server. (Kazoo κλπ τα remotes που πρέπει να βλέπουν έναν renderer. πχ Rpi.)
Εκεί -στον open home server- γίνονται οι ορισμοί των upnp servers που θα χρησιμοποιηθούν για την τοπική βιβλιοθήκη πχ Minimserver και οι ορισμοί των renderers ως Open home ή και όχι.
Από εκεί και πέρα το Kazzo, το BubbleUpnP και το BubbleDS (μια εφαρμογή της Linn βασισμένη στο BubbleUPnP από ότι μπορώ να καταλάβω), Lumin (iOS) φαίνονται σαν remotes των renderers.
Αν έχει στηθεί το όλον όπως πρέπει δεν χρειάζεται να περαστουν οι κωδικοί του Qobuz πχ σε κάθε εφαρμογή χωριστά. Αρκεί μόνο στη μια και πλέον βλέπουν όλες τον ίδιο λογαριασμό.
Λοιπόν, παίζει να έχεις δίκιο. Δοκιμάζω τώρα μετά από καιρό να συνδεθώ στο Qobuz με Kazoo στο Archphile / Odroid του γραφείου και μου βγάζει login error ακόμα κι αν βάλω τα στοιχεία μου στο Kazoo. Μιας και το Audirvana συνδέεται χωρίς πρόβλημα στο Qobuz και στέλνει μουσική κανονικά μέσω του Odroid στο σύστημά μου, συμπεραίνω ότι το Qobuz 'χτυπάει' στο Archphile, όχι στη Linn που τυπικά έχει άδεια για να παίζουν τα προϊόντα της χωρις πρόβλημα.
Με άλλα λόγια, αν έπαιζε το κινητό (δηλ. το Kazoo) τότε το Qobuz θα συνδεόταν κανονικά μιας και θα έβλεπε τη Linn και όχι το Archphile. To Audirvana παίζει κανονικά, απλά η δουλειά γίνεται στο MacBook Pro μου και σερβίρεται μέσω δικτύου στο Odroid. Σωστά;