Μετά από πολύ καιρό έχω να ανακοινώσω ότι το project Lampucera/Lampizator εγκαταλείπεται τελεσίδικα.
Βασικά το είδαν οι δύο γκουρού των ηλεκτρονικών (Στελιος και Δημήτρης) και δεν καταφέραμε να το κάνουμε να παίζει όπως θέλω, όχι από άποψη ήχου (που πραγματικά έπαιζε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλά) αλλά δυστυχώς από i2s δεν έπαιζε όλες τις δειγματολειψίες, και δεν ήμουν διατεθειμένος να χρησμοποιώντην ομοαξονική spdif μαζί με κάποιο usb to spdif converter.
Το τμήμα με τις τροφοδοσίες και το Lampizator, θα κρατηθεί και ενσωματωθούν σε νέο project για το οποίο θα ενημερώσω σύντομα πιστεύω.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
Lampucera II / Rpi2 Streamer
Re: Lampucera II / Rpi2 Streamer
Χρήστος
Return to “Ψηφιακή αναπαραγωγή”