Ακρόαση στην Melody's Vision, Σαββατο 25 Οκτωβρίου
Wilson Audio - dCS - Innuos - Nagra - Constellation
Συμμετοχές εδώ
Wilson Audio - dCS - Innuos - Nagra - Constellation
Συμμετοχές εδώ
Ian Canada Rpi streamer
- g.tsiamboulas
Re: Ian Canada Rpi streamer
Θέλει λίγη δουλεία στην τακτοποίηση των καλωδίων αλλά παίζει τέλεια!
- Attachments
-
- Ian streamer
- IMG_3451.jpeg (1.12 MiB) Viewed 433 times
Οποτε δινεις με πακακι στο Rpi και δίνεις στο Fifo από Quad pure ? Και στα 3.3 έχει γραμμικό του Ian?
Παναγιώτης
- g.tsiamboulas
Επειδή αναβάθμιζα συνεχώς από το 2023 που το ξεκίνησα δεν έβγαζα έξω τα power supplies που είχα επάνω εκτός από το pure pi με τις μπαταρίες (είχα ξεκινησει με το μικρό sruck)Τώρα έχω φτάσει να εχω to rpi με sbooster5v , το linear pi με uc conditioner 5v στην καθαρη πλευρά του station pi και το ucpure 3.3v ένα κανάλι στο fifo και ένα κανάλι στο hdmi pro.Με λίγα λόγια 3 μπρίζες. Το κατάντησα overkill!!!
g.tsiamboulas wrote:Επειδή αναβάθμιζα συνεχώς από το 2023 που το ξεκίνησα δεν έβγαζα έξω τα power supplies που είχα επάνω εκτός από το pure pi με τις μπαταρίες (είχα ξεκινησει με το μικρό sruck)Τώρα έχω φτάσει να εχω to rpi με sbooster5v , το linear pi με uc conditioner 5v στην καθαρη πλευρά του station pi και το ucpure 3.3v ένα κανάλι στο fifo και ένα κανάλι στο hdmi pro.Με λίγα λόγια 3 μπρίζες. Το κατάντησα overkill!!!
Κατσε, καπου σε εχασα. Εχεις
- Sbooster
- Linear Pi + UC conditioner
- 2 γραμμες απο το UC σε διαφορετικες τασεις? > εδω κατι δεν παει καλα
Κατα τ'αλλα και ο Πανος, και ο Chris και εγω τα εχουμε με 3 ξεχωριστες τροφοδοσιες, ολες γραμμικες με UC conditioner και στην περιπτωση μου με 2 x Quad pure (για τα 3.3 και 5V). Ετσι δουλευει ιδανικα..
Edit Ξανακοιταω την φωτογραφια και ισως να υπαρχει καποιο λαθος στην συνδεσμολογια. Στην καθαρη μερια του Station Pi δεν χρειαζεται να δωσεις ρευμα, δινεις απεθειας στις 2 πλακετες που σε ενδιαφερουν (Fifo + I2S).
Μπορει κατι να μου διαφευγει αλλα η ιδανικη διανομη θα ηταν
Sbooster > Rpi ("βρωμικη μερια" του station pi)
Linear Pi + conditioner > πλακετα εξοδου I2S (5V)
Quad Pure > Fifo ρολογια (εδω εχει νοημα να εχεις το καλυτερο δυνατο ρευμα)
Παναγιώτης
- g.tsiamboulas
Γιατί διαφορετικές τάσεις; Το uc pure quad έχει 2 outputs των 3.3v. το ένα output τροφοδοτεί μόνο το fifo (απευθείας στην πλακέτα του ) και το άλλο output μόνο το hdmi pro (πάλι απευθείας στην πλακετα)
Το linear pi τροφοδοτει μόνο την καθαρή πλευρά του station pi.
Φαντάστηκα ότι αφού ο ian σου επιτρέπει αφαιρώντας jumpers να δώσεις παντού ξεχωριστά ρεύμα οτι θα ειναι το maximum!
Φαντάστηκα ότι αφού ο ian σου επιτρέπει αφαιρώντας jumpers να δώσεις παντού ξεχωριστά ρεύμα οτι θα ειναι το maximum!
g.tsiamboulas wrote:Γιατί διαφορετικές τάσεις; Το uc pure quad έχει 2 outputs των 3.3v. το ένα output τροφοδοτεί μόνο το fifo (απευθείας στην πλακέτα του ) και το άλλο output μόνο το hdmi pro (πάλι απευθείας στην πλακετα)
Το ξανακοιταω, νομιζω σωστα τα εχεις.
Mε τι λειτουργικο το τρεχεις? Και το g. αντιστοιχει σε Γιαννη, Γιωργο?
Παναγιώτης
- g.tsiamboulas
Γιώργος λέγομαι. Έχω διαβάσει πολλά νήματα που συμμετέχεις επιδή έχω και γω asr emmiter και το rockna.
Το λειτουργικό ειναι Gentooplayer με lms και squeezelite r2.
Το λειτουργικό ειναι Gentooplayer με lms και squeezelite r2.
Καλωςόρισες φίλε Γιώργο!!
Τι γίνεται όλοι τα ίδια συστήματα έχουμε??
Καλή διαμονή και περιμένουμε παρουσίαση συστήματος!!![hello [wavegreen]](./images/smilies/wavegreen.gif)
Τι γίνεται όλοι τα ίδια συστήματα έχουμε??
Καλή διαμονή και περιμένουμε παρουσίαση συστήματος!!
![hello [wavegreen]](./images/smilies/wavegreen.gif)
Χρήστος
Χάρηκα Γιώργο.
Το σύστημα σου μοιάζει πολυ με του Chris (ASR, Ian Canada με Gentoo και LMS, Rockna). Νομίζω μια παρουσίαση του αξίζει.
Το σύστημα σου μοιάζει πολυ με του Chris (ASR, Ian Canada με Gentoo και LMS, Rockna). Νομίζω μια παρουσίαση του αξίζει.
Παναγιώτης
Dr Pan K wrote:Χάρηκα Γιώργο.
Συμφωνώ! Και αναμένουμε με το καλό παρουσίαση, εντυπώσεις και φωτό φυσικά. Καλή συνέχεια.
Return to “Ψηφιακή αναπαραγωγή”