Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
Στήθηκαν λοιπόν οι μετατροπείς σε Ethernet. Χρησιμοποιήθηκαν τα tplink mc220l τα οποία ζητάνε 9v ενώ το γραμμικό τροφοδοτικό μου μπορεί να φτάσει μαξ 8v. Έπαιξε απροβλημάτιστα και με τα 8 χωρίς να έχει καμία διακοπή αλλά χωρίς να ξέρω τι επιπτώσεις μπορεί να έχει αυτό στον ήχο. Παρεμβλήθηκε ανάμεσα σε switch και streamer και το γραμμικό στην τελευταία μετατροπή πριν το streamer. Το συμπέρασμα είναι ότι υπάρχει αρκετή διαφορά. Κερδίζει σε staging και και διαφάνεια. Δεν μπόρεσα να ακούσω εξονυχιστικα με νεογέννητο στο σπίτι αλλά δεν χρειαζόταν. Επόμενο βήμα να τα βάλω όλα σε κουτί γιατί τα έχω όλα χύμα.
Και μια τεχνική ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος. Χρησιμοποιώ balanced power transformer. Στο διακόπτη που θα βάλω στο κουτί στο γραμμικό τροφοδοτικό θα πρέπει να κόψω και τα δυο καλώδια; ( Τα οποία φέρουν και τα δυο 115v λόγω του balanced power). Ή μήπως επειδή σκεφτομαι να βάλω φίλτρο iec schurter δεν θα χρειάζεται να παίρνει balanced ρεύμα?