Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.

Network Players/Streamers

Vlassisk

Re: Network Players/Streamers

Unread post #301 by Vlassisk » Fri Feb 14, 2025 8:44 pm

Για οποιον ενδιαφερεται αποκλειστικα για καλο streamer χωρις μπιχλιμπιδια.
Αν δεν ειχα κατι παρομοιο θα ηταν βασικη επιλογη

https://shop.volumio.com/product/rivo-plus/
Dr Pan K
Site Admin

Unread post #302 by Dr Pan K » Sun Feb 16, 2025 11:57 am

Vlassisk wrote:Για οποιον ενδιαφερεται αποκλειστικα για καλο streamer χωρις μπιχλιμπιδια.

H εμπειρια μου με το Volumio και τον σχεδιαστή του, τον Michelangelo, είναι αρνητική..
Παναγιώτης
Dr Pan K
Site Admin

Unread post #303 by Dr Pan K » Sun Feb 16, 2025 11:59 am

Έχουμε καεί ήδη 2 ημέρες να ακούμε streamer και καλωδια hdmi. Για τα καλώδια ίσως να πρέπει να ανοίξουμε ένα νέο νημα καθώς συγκρίναμε πολλά. Για το Ian Canada/ Rpi streamer θα γράψω αναλυτικά.
Παναγιώτης
Vlassisk

Unread post #304 by Vlassisk » Sun Feb 16, 2025 4:59 pm

Dr Pan K wrote:
Vlassisk wrote:Για οποιον ενδιαφερεται αποκλειστικα για καλο streamer χωρις μπιχλιμπιδια.

H εμπειρια μου με το Volumio και τον σχεδιαστή του, τον Michelangelo, είναι αρνητική..

Για πες
angpsi
Contributor

Unread post #305 by angpsi » Sun Feb 16, 2025 7:05 pm

Dr Pan K wrote:Έχουμε καεί ήδη 2 ημέρες να ακούμε streamer και καλωδια hdmi. Για τα καλώδια ίσως να πρέπει να ανοίξουμε ένα νέο νημα καθώς συγκρίναμε πολλά. Για το Ian Canada/ Rpi streamer θα γράψω αναλυτικά.

Δουλεύουμε σκληρά, αλλά όμως ποιοτικά.

Χωρίς τίτλο - 1 από 1.jpeg
Χωρίς τίτλο - 1 από 1.jpeg (955.25 KiB) Viewed 936 times
Άγγελος
pankon
Contributor

Unread post #306 by pankon » Sun Feb 16, 2025 7:57 pm

Η πχιότητα είναι πάντα προτεραιότητα. Λευκός καπνός βγήκε; Είμαι περίεργος από τις εντυπώσεις όσον αφορά το Ian Canada streamer.
Chris1967
Contributor

Unread post #307 by Chris1967 » Mon Feb 17, 2025 5:19 pm

Vlassisk wrote:
Dr Pan K wrote:

Για πες

Η αναπαραγωγή με λογισμικό Volumio είναι η πιο θολή όλων των αντίστοιχων λειτουργικών, μάλλον επειδή δεν βασίζεται σε ArchLinux αλλά σε Debian.
Χρήστος
platon

Re: Ian Canada Rpi streamer

Unread post #308 by platon » Mon Mar 24, 2025 2:20 pm

Καποιο αντιστοιχο σε ηχο (γιατι απο UI καταλαβαινω οτι δεν ειναι για τους περισσοτερους) σε ετοιμο στρημερ, που θα ελεγες οτι στεκεται Πανο?

Εννοω κυριως σε θεμα τιμης, ή καποιο/α συγκεκριμενα ?
Dr Pan K
Site Admin

Unread post #309 by Dr Pan K » Mon Mar 24, 2025 7:48 pm

platon wrote:Καποιο αντιστοιχο σε ηχο (γιατι απο UI καταλαβαινω οτι δεν ειναι για τους περισσοτερους) σε ετοιμο στρημερ, που θα ελεγες οτι στεκεται Πανο?

Εννοω κυριως σε θεμα τιμης, ή καποιο/α συγκεκριμενα ?

Δεν ξερω τι να πω, το Rockna Wavelight Streamer (WLS) ηταν αυτο που ειχα εντοπίσει σαν καλη περιπτωση αλλα με MPD δεν παιζει σωστα (απο τεχνικης πλευρας δεν το υποστηριζει ο κατασκευαστης) και με το Roon δεν ειχε τον ηχο που θα επρεπε.

Θεωρω καλο streamer το Auralic Aries G2, G2.2 αλλα το I2S ειναι κλειδωμένο να δουλευει μονο με τα αλλα προιοντα της Auralic οποτε εμενα μου ειναι αχρηστο γιατι θα επαιζα μονο με USB.

H Melco δεν βγαζει streamer με I2S και δεν εχει επενδυσει οπως πρεπει στο interface.

Καποια απο τα μεγαλα και ακριβα streamer παιζουν με "optimized" Windows OS. Δεν νομιζω πως ειναι ο "σωστος" τροπος για να στηθει streamer. Πηγαινουν Αθηνα - Θεσσαλονικη μεσω Tokyo.

Εχουν κακο ονομα τα streamer που παιζουν μεσω Android, παρολαυτα θα ηθελα να δοκιμασω καποιο για να ακουσω αν τελικα ισχυει κατι τετοιο.

Ενδιαφερουσα περιπτωση ειναι τα Innuos. Δεν παιζουν με MPD αλλα με Lyrion και εχουν πολλα θετικα οπως ποιοτικη εξοδο και για USB και για I2S. To μοντελο που ειχα δει και με κέντριζε για δοκιμη ειναι στα 7Κ ευρω περιπου (με εξτρα I2S). Τελικα δεν το προχωρησα, παρολαυτα μου λενε καλα λογια και οι φιλοι δημοσιογράφοι απο Αμερικη.

Σε πιο λογικες τιμες θα κοιταζα τα Sonore. Παει καιρος που δεν εχω ακουσει καποιο αλλα στα χαρτια δειχνουν μια χαρα. Παιζουν με MPD και δεν βλεπω τον λογο να μην ειναι ικανοποιητικα σε αποδοση.

Στα πολυ ακριβα θα κοιταζα τα Antipodes. Εχουν αρκετες επιλογες σε θεμα λειτουργικου (και MPD), δειχνουν σοβαρα. Δεν εχω εμπειρια με αυτα απο πρωτο χερι.
Παναγιώτης
angpsi
Contributor

Unread post #310 by angpsi » Mon Mar 24, 2025 10:55 pm

Dr Pan K wrote:(...) Εχουν κακο ονομα τα streamer που παιζουν μεσω Android, παρολαυτα θα ηθελα να δοκιμασω καποιο για να ακουσω αν τελικα ισχυει κατι τετοιο.
(...).

Για το θέμα Android επιβεβαιώνω από προσωπική εμπειρία, οι driver είναι για τα σκουπίδια. Σε όλα τα DAP που παίζουν Android οι εταιρείες προσπαθούν να τον παρακάμπτουν στους δικούς τους player (βλ. Sony στη δική μου περίπτωση), ενώ το ανάλογο κάνει και το USB Audio Player Pro (UAPP) που είναι go-to για τους περισσότερους που ασχολούνται με το χόμπι.
Άγγελος

Return to “Ψηφιακή αναπαραγωγή”

Login · Register