Ακρόαση στην Melody's Vision, Σαββατο 25 Οκτωβρίου
Wilson Audio - dCS - Innuos - Nagra - Constellation
Συμμετοχές εδώ
Wilson Audio - dCS - Innuos - Nagra - Constellation
Συμμετοχές εδώ
Network Players/Streamers
Re: Network Players/Streamers
Κάτι που περίμενα να δω από την Eversolo, το Τ8, ενα αμιγές streamer, χωρίς Dac και σε πολυ λογική τιμή (στα 1300 νομιζω). Έχει και I2S, για την τιμή του πιστεύω θα κανει πάταγο.
Παναγιώτης
Από hardware design φαίνεται να είναι "σωστό". Αν έχουν προσέξει και το software μπορεί να είναι πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση.
Απο hardware ειναι τουλαχιστον εφαμιλλο αν οχι καλυτερο αλλων γνωστων προτασεων σε πολλαπλασια τιμη. Η Eversolo το εχει πετυχει αυτο εδω και καιρο. Φοραει και συμπαθητικα ρολογια (2χ Accusilicon των 30 ευρω λιανικη?) οποτε αν τα εκμεταλευεται σωστα το I2S θα ειναι αξιοπρεπες και οχι afterthought, κατι που δεν δινει ουτε η Melco, ουτε η Aurender ή η Auralic.
Το μονο που δεν με εμπνέει 100% ειναι το λογισμικο, πρεπει να ειναι σχεδιασμενο επανω σε Android και εκει εχω τους ενδιασμους μου. Αλλα και παλι δεν το εχω ακουσει, μπορει να παιζει εφάμιλλα του hardware και πολυ πανω απο την κατηγορια τιμης του.
Υποψιν, θα κυκλοφορησει και "μεγαλο" stand alone streamer της σειρας 10, το οποιο λενε πως θα εχει πιο ακριβα ρολογια κτλ. Αυτο θα ειναι giant killer?
Το μονο που δεν με εμπνέει 100% ειναι το λογισμικο, πρεπει να ειναι σχεδιασμενο επανω σε Android και εκει εχω τους ενδιασμους μου. Αλλα και παλι δεν το εχω ακουσει, μπορει να παιζει εφάμιλλα του hardware και πολυ πανω απο την κατηγορια τιμης του.
Υποψιν, θα κυκλοφορησει και "μεγαλο" stand alone streamer της σειρας 10, το οποιο λενε πως θα εχει πιο ακριβα ρολογια κτλ. Αυτο θα ειναι giant killer?
Παναγιώτης
Ωραίο μηχάνημα από πλευράς hardware, ιδίως για την τιμή του. Δυστυχώς με βάση το Android 11, αν υποθέσουμε ότι λειτουργεί στην ίδια πλατφόρμα με τα υπόλοιπα streamers της εταιρείας. https://www.eversolo.com/Product/index/ ... 3D%3D.html
Στα καλά νέα, στο review του Α6 στο Headphonics σημειώνεται ότι η Eversolo παρακάμπτει το Sample Rate Converter (SRC) του Android με δικιά της λύση, για να φεύγει bit-perfect σήμα στο DAC.
Λογικά είναι η ίδια ή παρόμοια λύση που ακολουθεί το δημοφιλές USB Audio Player Pro (UAPP) στα Android DAP, που το έχω αγοράσει και μπορώ να επιβεβαιώσω πως η διαφορά ακούγεται. Αν είναι καλύτερο από Linux ALSA, μένει να φανεί στα συγκριτικά που θα κάνουμε εδώ στο Audiohub, αν κάποιο μέλος το αγοράσει!
![beer [beer]](./images/smilies/drinkingcheers.gif)
Στα καλά νέα, στο review του Α6 στο Headphonics σημειώνεται ότι η Eversolo παρακάμπτει το Sample Rate Converter (SRC) του Android με δικιά της λύση, για να φεύγει bit-perfect σήμα στο DAC.
From official information, the OS on the DMP-A6 Gen 2 is based on Android 11, with SRC bypass enabled via Eversolo’s own EOS engine.
Λογικά είναι η ίδια ή παρόμοια λύση που ακολουθεί το δημοφιλές USB Audio Player Pro (UAPP) στα Android DAP, που το έχω αγοράσει και μπορώ να επιβεβαιώσω πως η διαφορά ακούγεται. Αν είναι καλύτερο από Linux ALSA, μένει να φανεί στα συγκριτικά που θα κάνουμε εδώ στο Audiohub, αν κάποιο μέλος το αγοράσει!
![beer [beer]](./images/smilies/drinkingcheers.gif)
Άγγελος
Με αρκετά προβλήματα όπως φαίνεται:
https://audiophilestyle.com/ca/reviews/ ... out-r1382/
https://audiophilestyle.com/ca/reviews/ ... out-r1382/
Κώστας
Χάλια το Τ8 αλλά κάποια θέματα θα λυθούν μεσω αναβαθμίσεων. Εκεί θα φανεί εάν η Eversolo ειναι σοβαρή (πιστευω πως ναι)
Παναγιώτης
Όντως, τα πιο πολλά θα λυθούν, αυτό που δεν υπάρχει ελπίδα να λυθεί είναι το room correction. Αλλά ποιος χαϊεντάς θα ενεργοποιούσε τ΄έτοια δυνατότητα;
Βασικά αν κάποιος το θέλει για να ακούει Tidal / Qobuz / Roon θα είναι μια χαρά χαρούμενος.
Βασικά αν κάποιος το θέλει για να ακούει Tidal / Qobuz / Roon θα είναι μια χαρά χαρούμενος.
Dimdim wrote:Όντως, τα πιο πολλά θα λυθούν, αυτό που δεν υπάρχει ελπίδα να λυθεί είναι το room correction. Αλλά ποιος χαϊεντάς θα ενεργοποιούσε τ΄έτοια δυνατότητα;
LMAO
Ονόματα δεν λέμε...
Παναγιώτης
Return to “Ψηφιακή αναπαραγωγή”