Το έχω δει Άγγελε
Αλλά θεωρώ ότι είναι πολύ ακριβό για αυτά που προσφέρει.
Δλδ γιατί όχι audiobyte που είναι και σε πολύ καλύτερη τιμή ?
Καλά, τo holo red στο χιλιάρικο είναι κλοπή ...
https://www.audiobyte.net/products/superhub
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
Αναζήτηση DAC
Re: Αναζήτηση DAC
Και μιας και το eversolo 6 το έχω βολεύει αφάνταστα σκέφτομαι και την λύση ενός καλού ddc, που θα πάρει την usb του solo και θα δώσει i2s στο rockna
Τα έχουμε ξαναπεί αυτά, αλλεπάλληλες μετατροπές δεν βοηθάνε ακόμα και κάποιοι λένε ότι τους αρέσει.
Χρήστος
Ως γενική θεώρηση συμφωνώ
Από κει και πέρα για συγκεκριμένα μηχανήματα και συνδυασμούς νομίζω ότι μόνο με δοκιμή μπορεί να το πει κάποιος με βεβαιότητα.
Δλδ θα ήθελα να δοκιμάσω ένα denafrips hermes ανάμεσα στο eversolo και στο rockna
Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και με φθηνότερες υλοποιήσεις θα έχεις απαραίτητα κακό αποτέλεσμα.
https://www.denafrips.com/hermes
Από κει και πέρα για συγκεκριμένα μηχανήματα και συνδυασμούς νομίζω ότι μόνο με δοκιμή μπορεί να το πει κάποιος με βεβαιότητα.
Δλδ θα ήθελα να δοκιμάσω ένα denafrips hermes ανάμεσα στο eversolo και στο rockna
Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και με φθηνότερες υλοποιήσεις θα έχεις απαραίτητα κακό αποτέλεσμα.
https://www.denafrips.com/hermes
Οκ δοκίμασε τα,
εγώ τα έχω ακούσει και τα SIngxer και τα Denafrips επάνω σε Rockna.
Αλλάζουν τον ήχο,
παλαιότερα στου Γαλάνη προτίμησα το Rockna Wavedream σκέτο από usb εν΄ώ ο Γιώργος επέμενε στο Singxer με κάτι τροφοδοσίες από τον Lemon κλπ.
Δοκίμασε τα αρκεί να μην ξοδέψεις χρόνο και χρήμα και μετά να καταλήξεις στο Wavelight Server, το οποίο φυσικά σου προτείνω ανεπιφύλακτα.
εγώ τα έχω ακούσει και τα SIngxer και τα Denafrips επάνω σε Rockna.
Αλλάζουν τον ήχο,
παλαιότερα στου Γαλάνη προτίμησα το Rockna Wavedream σκέτο από usb εν΄ώ ο Γιώργος επέμενε στο Singxer με κάτι τροφοδοσίες από τον Lemon κλπ.
Δοκίμασε τα αρκεί να μην ξοδέψεις χρόνο και χρήμα και μετά να καταλήξεις στο Wavelight Server, το οποίο φυσικά σου προτείνω ανεπιφύλακτα.
Χρήστος
Ποιο denafrips ddc άκουσες με το rockna ?
Πηγή ?
Πηγή ?
Όπως καταλαβαίνεις και από τα λεγόμενα του Χρήστου, είναι καθαρά υποκειμενικό και μιλάμε για μικρολεπτομέρειες.
Αν δεν το ακούσεις στο σύστημά σου, χωρίς προκαταλήψεις, δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα.
Εγώ και άλλο ένα μέλος του site βρήκαμε ότι μας άρεσε περισσότερο ο ήχος του Wavelight με το Singxer SU-6 οπότε ακούμε έτσι.
Μπορώ και πάλι να σου δανείσω το Singxer για μια ακρόαση.
Όσο αφορά το server πάλι με την απορία θα μείνεις -ουμε. Δεν μπορείς να ξέρεις ποίος θα έπαιζε καλύτερα σε σένα, τι διαφορές θα έχει o audiobyte με τον wavelight ή τον holo ή τον sonore opticalRendu Deluxe (κρυφός πόθος
) .
Ο καθένας μας έχει διαφορετικό σύστημα και ακούσματα.
.
Αν δεν το ακούσεις στο σύστημά σου, χωρίς προκαταλήψεις, δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα.
Εγώ και άλλο ένα μέλος του site βρήκαμε ότι μας άρεσε περισσότερο ο ήχος του Wavelight με το Singxer SU-6 οπότε ακούμε έτσι.
Μπορώ και πάλι να σου δανείσω το Singxer για μια ακρόαση.
Όσο αφορά το server πάλι με την απορία θα μείνεις -ουμε. Δεν μπορείς να ξέρεις ποίος θα έπαιζε καλύτερα σε σένα, τι διαφορές θα έχει o audiobyte με τον wavelight ή τον holo ή τον sonore opticalRendu Deluxe (κρυφός πόθος
Ο καθένας μας έχει διαφορετικό σύστημα και ακούσματα.
.
Κώστας
Jim wrote:Το έχω δει Άγγελε
Αλλά θεωρώ ότι είναι πολύ ακριβό για αυτά που προσφέρει.
Δλδ γιατί όχι audiobyte που είναι και σε πολύ καλύτερη τιμή ?
Καλά, τo holo red στο χιλιάρικο είναι κλοπή ...
https://www.audiobyte.net/products/superhub
Το WLS δε θα το έβλεπα με μέτρο το "τι προσφέρει" αλλά το πώς είναι σχεδιασμένο: αν μη τι άλλο από την αρχή στην πλακέτα, με πολύ προσεγμένες τροφοδοσίες σε κάθε στάδιο και με κώδικα γραμμένο από κάποιον που αποδεδειγμένα ξέρει να φέρνει αποτέλεσμα.
Ως προς τη σύγκριση με το Audiobyte, στο μυαλό μου κάθε κατασκευαστής κοστολογεί αναλόγως των υλικών που βάζει και του αποτελέσματος που φέρνει. Φυσικά αυτός δεν είναι πάντα ο κανόνας, όμως προτιμώ να κρατάω αυτόν τον μπούσουλα για να έχω ένα μέτρο αναφοράς μιας και είναι ελάχιστες οι φορές που ξέρουμε ακριβώς τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες (για εμάς, στην καλύτερη περίπτωση, κυρίως ελέω DimDim και ενίοτε μέσα από τις πληροφορίες του Πάνου). Με αυτό το σκεπτικό, το ακριβότερο WLS είναι εφάμιλο του WL DAC και λογικά πιο ποιοτικό από το φθηνότερο Audiobyte.
Τέλος, στη δική σου περίπτωση, κατάλαβα πως έχει σημασία και το πλάνο ανάπτυξης του συστήματός σου στο επερχόμενο μέλλον. Γι' αυτό σκέφτηκα ότι με το WLS σαν φυσικό συμπλήρωμα του WL DAC θα 'κλείσεις το πακέτο' και μετά θα ξαναγυρίσεις το ενδιαφέρον σου απερίσπαστος στο επόμενο στάδιο εξέλιξης των ηχείων.
Σε κάθε περίπτωση, όσο έχω ακούσει με τα δικά μου αυτιά μέχρι σήμερα, τείνω να συμφωνήσω με τον Χρήστο στην άποψη ότι το απλούστερο στήσιμο είναι και το καλύτερο, και ότι τα έξοδα για παραφερνάλια (πέρα από τα απαραίτητα βασικά, καλώδια κ.λπ.) είναι δυσανάλογα ανταποδοτικά σε σχέση με το κόστος τους.
Άγγελος
Κατανοητά όλα όσα λες.
Στην περίπτωση της i2s σύνδεσης το θέμα είναι ο πομπός να βγάζει καλύτερο σήμα από τον δέκτη.
Τα υπόλοιπα του πομπού είναι αδιάφορα.
Βγάζει το wls καλύτερο i2d από το πχ sonore ulttafigital ? Ή από το holo red ?
Δυστυχώς αυτά μόνο με δοκιμές. Δεν μπορώ να δεχθώ θέσφατα και δεν μπορώ να πω end of rhe road σε μια τεχνολογία που τρέχει με χίλια .
Στην περίπτωση της i2s σύνδεσης το θέμα είναι ο πομπός να βγάζει καλύτερο σήμα από τον δέκτη.
Τα υπόλοιπα του πομπού είναι αδιάφορα.
Βγάζει το wls καλύτερο i2d από το πχ sonore ulttafigital ? Ή από το holo red ?
Δυστυχώς αυτά μόνο με δοκιμές. Δεν μπορώ να δεχθώ θέσφατα και δεν μπορώ να πω end of rhe road σε μια τεχνολογία που τρέχει με χίλια .
Return to “Ψηφιακή αναπαραγωγή”