Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.

Audiophile RPi?

angpsi
Contributor

Re: Audiophile RPi?

Unread post #51 by angpsi » Mon Nov 20, 2023 12:17 pm

Chris1967 wrote:Τα πράγματα τα παρέλαβα εχθές και μαζί με το Pankon και τον αδερφό μου κάναμε ένα αυθόρμητο unboxing και μια μικρή παρουσίαση των πλακετών.

Συγνώμη τα βιντεάκια είναι τελείως αμοντάριστα και αυθόρμητα χωρίς καμιά προετοιμασία ή editing, οπότε θέλουμε λίγη επιείκεια [wavegreen]

Μπράβο Chris, Pankon και Κωστής, φοβερό star quality, νομίζω πως έχει έρθει η ώρα για κανάλι Audiohub! Το κουζινομάχαιρο του unboxing να το κρατήσετε, θα είναι το σήμα κατατεθέν!
[blueobey]
Άγγελος
pankon
Contributor

Unread post #52 by pankon » Mon Nov 20, 2023 12:26 pm

Δεν σας έχω πει ότι έχουμε και φώτα και μικρόφωνα για video studio. Απλά αυτήν τη φορά δεν χρησιμοποιήσαμε τον επαγγελματικό εξοπλισμό γιατί ήταν όντως αυθόρμητη η διαδικασία. Λες να το γυρίσουμε σε Youtube κανάλι; Να βάλουμε και Patreon;
angpsi
Contributor

Unread post #53 by angpsi » Mon Nov 20, 2023 12:30 pm

Το όλο εγχείρημα επίσης έχει ωραίο ενδιαφέρον και, όπως με κάθε DIY project, σε βάζει στο τριπ να δοκιμάσεις κι εσύ. Προσωπικά χαίρομαι που η προσπάθεια στέφθηκε με επιτυχία και τα αποτελέσματα φέρνουν την επιθυμητή ακουστική βελτίωση στο σύστημα του Χρήστου, εξάλλου στη θεωρία το όλο σύστημα είναι τουμπανιασμένο και η διάθεση χώρου στα διακριτά μέρη πάνε πολύ πέρα από μια εμπορική κατασκευή.

Παραμένει η απορία για τι ήθελε το σχοινί ο Κωστής! :lol:
Άγγελος
angpsi
Contributor

Unread post #54 by angpsi » Mon Nov 20, 2023 12:32 pm

pankon wrote:Δεν σας έχω πει ότι έχουμε και φώτα και μικρόφωνα για video studio. Απλά αυτήν τη φορά δεν χρησιμοποιήσαμε τον επαγγελματικό εξοπλισμό γιατί ήταν όντως αυθόρμητη η διαδικασία. Λες να το γυρίσουμε σε Youtube κανάλι; Να βάλουμε και Patreon;

Ναι, οπωσδήποτε! Να σου πω ότι τα βίντεο δε φαίνονται καταχωρισμένα ως δημόσια στο κανάλι σου, τα βλέπεις μόνο μέσα από τα link που αναρτήσατε.
Άγγελος
pankon
Contributor

Unread post #55 by pankon » Mon Nov 20, 2023 12:42 pm

Ναι, επίτηδες τα έβαλα unlisted, γιατί δεν κάναμε καμία επίσημη προετοιμασία των videos, π.χ. editing, κτλ.
pankon
Contributor

Unread post #56 by pankon » Mon Nov 20, 2023 12:47 pm

kostas6a3 wrote:Δες και εδώ: https://www.kleinanzeigen.de/s-anzeige/ ... 5-172-9473 αν σε ενδιαφέρει μετ/νο στα ίδια χρήματα πάνω κάτω.
Επιμένω για τη δοκιμή του Euphony.

Κώστα,
Προτιμώ να κάνω μια DIY κατασκευή σαν αυτήν του Χρήστου, αντί να αγοράσω ένα έτοιμο εμπορικό προϊόν, που θα είναι πιο ακριβό (αν δεν μου καεί κάτι πάνω στην προσπάθεια). Αλλά ο κύριος λόγος για το DIY είναι το παιχνίδι και όχι το κόστος.
Έχω χαλάσει από τότε που έφτιαξα το Lenco. ;-)
Chris1967
Contributor

Unread post #57 by Chris1967 » Mon Nov 20, 2023 12:49 pm

pankon wrote:Μπράβο, Χρήστο! Η επιμονή αποδίδει. Σίγουρα θα δεις κι άλλη βελτίωση.
Με την πλακέτα εξομάλυνσης τι λες να γίνει; Επιστροφή για αντικατάσταση;
Αναμένουμε κι άλλες ακουστικές εντυπώσεις.

Ευχαριστώ Παναγιώτη, η πλακέτα από την στιγμή που έχει επάνω καλάι δεν επιστρέφεται

Ο Δημήτρης θα με βοηθήσει να αποφορτιστούν πρώτα οι πυκνωτές και μετά θα κάνουμε έλεγχο του κυκλώματος και επιβεβαίωση των κολλήσεων των πυκνωτών.

Εαν δεν βρούμε άκρη (και δεν απαντήσει και ο Ian) θα ξαναπέσει παραγγελία αντικατάστασης της πλακέτας.

@ kostas6a3 θα συμφωνήσω εν μέρη μαζί σου που πας να τον αποτρέψεις από Rpi/Diy αλλά έχω να πω τα εξής, πρώτον το νήμα εδώ αφορά τα RPi οπότε εκτός θέματος τα Mac και τα Melco (πολύ καλή περίπτωση στα 1250) τουλάχιστον μέχρι να κάνουμε κάποιες συγκρίσεις και να δούμε που βρίσκεται σε σχέση με αυτά η κατασκευή μου.

Τώρα βέβαια ο Pankon είναι επιρρεπής στο diy και στα περίεργα, οπότε ούτως ή άλλως δεν θα τον μεταπείσεις [wavegreen]
Χρήστος
Στέλιος Περγιουδάκης

Unread post #58 by Στέλιος Περγιουδάκης » Mon Nov 20, 2023 1:02 pm

Μπράβο Χρήστο!!!
Χαίρομαι που ξαναασχολήθηκες με το diy , αν και είχες δηλώσει ότι το εγκαταλείπεις .
Εύχομαι να πάνε όλα καλά ως το τέλος.
pankon
Contributor

Unread post #59 by pankon » Mon Nov 20, 2023 1:12 pm

Στέλιος Περγιουδάκης wrote:Μπράβο Χρήστο!!!
Χαίρομαι που ξαναασχολήθηκες με το diy , αν και είχες δηλώσει ότι το εγκαταλείπεις .

Στε΄λιο,
όχι μόνο ξανασχολήθηκε ο Χρήστος με το DIY, αλλά μεταφέρει το μικρόβιο και σε κάποιους επιρρεπείς! :lol:
Chris1967
Contributor

Unread post #60 by Chris1967 » Mon Nov 20, 2023 4:18 pm

Στέλιος Περγιουδάκης wrote:Μπράβο Χρήστο!!!

Ευχαριστώ Στέλιο!! να μην το πω δημόσια τι δεν σταματάει να κάνει "η παλιά π..." αλλά ναι έτσι είναι δεν μπορώ να απαρνηθώ το diy.

Πότε θα τα πούμε?
Χρήστος

Return to “Ψηφιακή αναπαραγωγή”

Login · Register