Ακρόαση στην Melody's Vision, Σαββατο 25 Οκτωβρίου
Wilson Audio - dCS - Innuos - Nagra - Constellation
Συμμετοχές εδώ
Wilson Audio - dCS - Innuos - Nagra - Constellation
Συμμετοχές εδώ
The "Software Player" War!
Re: The "Software Player" War!
jriver Χρηστο αν θες οδηγιες στειλε πμ ![twsisted [twisted]](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Re: The "Software Player" War!
Ευχαριστώ
, είχα βάλει αρκετά φεγγάρια πίσω το demo αλλά με μπέρδεψε και αυτό, οπότε συνέχισα με foobar.
Τώρα που έχω κάνει το foobar και δουλεύει και με τα DSD, θα συνεχίσω με αυτό.
Βασικά το έχω μόνο στο desktop όπου ακούω μόνο με τα ακουστικά από κει. Στο δικάναλο έχω OdroidC2 streamer με Volumio και στις android συσκευές παίζω με Fiio Music Player διότι έχω εκεί συνδεδεμένο το Fiio BTR3.
Απότι βλέπουμε λοιπόν δεν υπάρχει τίποτε νέο και δωρεάν, που να αγγίζει το foobar από ευελιξία παρά το γεγονός της πολυπλοκότητας.
, είχα βάλει αρκετά φεγγάρια πίσω το demo αλλά με μπέρδεψε και αυτό, οπότε συνέχισα με foobar.Τώρα που έχω κάνει το foobar και δουλεύει και με τα DSD, θα συνεχίσω με αυτό.
Βασικά το έχω μόνο στο desktop όπου ακούω μόνο με τα ακουστικά από κει. Στο δικάναλο έχω OdroidC2 streamer με Volumio και στις android συσκευές παίζω με Fiio Music Player διότι έχω εκεί συνδεδεμένο το Fiio BTR3.
Απότι βλέπουμε λοιπόν δεν υπάρχει τίποτε νέο και δωρεάν, που να αγγίζει το foobar από ευελιξία παρά το γεγονός της πολυπλοκότητας.
Χρήστος
Return to “Ψηφιακή αναπαραγωγή”