pankon wrote:Λοιπόν, ακολουθώντας το πετυχημένο παράδειγμα του Χρήστου, την πάτησα κι εγώ τη σκανδάλη...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
Audiophile RPi?
Re: Audiophile RPi?
Άγγελος
Ξέχασα να γράψω πως την Πέμπτη πέρασα από το σπίτι του Χρήστου και άκουσα το καινούργιο Rpi. Πέρα από την προφανή βελτίωση στην λεπτομέρεια και στον έλεγχο, το αποτέλεσμα δικαιώνει τις επιλογές του Χρήστου σύμφωνα με το παρακάτω διάγραμμα. #σινεμασκόπ #imax #spatialaudio
![thumbsup [thumbup]](./images/smilies/thumbup.gif)
Άγγελος
angpsi wrote:pankon wrote:Λοιπόν, ακολουθώντας το πετυχημένο παράδειγμα του Χρήστου, την πάτησα κι εγώ τη σκανδάλη...
"Go ahead, punk! Make my day!"
- DomieMic65
- Contributor
Dr Pan K wrote:Αχαχαχχαχα μετά πρόσεξα την "σκηνή"
και εγώ όταν είδα ότι το έγραψες χαχαχ
Εχθές πέρασα από Δημητρακούδη να δει το UcConditioner που μου έκανε overvoltage στον έναν πυκνωτή.
Η επέμβαση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και το UcConditioner των 5V λειτουργεί και αυτό άψογα πια.
Ηχητικές εντυπώσεις δεν έχω ακόμα εμπεριστατωμένες, άκουσα πολύ λίγο εχθές το βράδυ, λογικά δεν θα πρέπει να ακούγεται κάποια διαφορά με πριν, αλλά έχω την εντύπωση πως υπάρχει κάποια βελτίωση, ίσως είναι ψυχολογικό.
Η επέμβαση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και το UcConditioner των 5V λειτουργεί και αυτό άψογα πια.
Ηχητικές εντυπώσεις δεν έχω ακόμα εμπεριστατωμένες, άκουσα πολύ λίγο εχθές το βράδυ, λογικά δεν θα πρέπει να ακούγεται κάποια διαφορά με πριν, αλλά έχω την εντύπωση πως υπάρχει κάποια βελτίωση, ίσως είναι ψυχολογικό.
Χρήστος
- Στέλιος Περγιουδάκης
Εργαστηριάρα έτσι;
Ο dim θεός σε όλα!
Ο dim θεός σε όλα!
Ωραία πράγματα !!!! Άντε και ο έτερος Καππαδόκης
, αν και ο τίτλος ανήκει σε άλλον.
Κώστας
Και για να μη νιώθει ο Χρήστος μοναξιά, ακολουθώ κι εγώ τα βήματά του...
Return to “Ψηφιακή αναπαραγωγή”
![hello [wavegreen]](./images/smilies/wavegreen.gif)