Συμμετοχες
Andreasecon
Dr Pan K
Blues
Gojakla
Dapost
Angpsi
farflung
Domiemic
Διεύθυνση δεν ξερω με ακρίβεια Γιωργο, θα στείλει ο Ανδρεας π-μια..
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
[Ακρόαση] Mid Level DACs Chapter II
Re: [Ακρόαση] Mid Level DACs Chapter II
Παναγιώτης
Απ οτι μαθαίνω θα εχουμε "απαρτία" γιατι και το Young DSD III θα ειναι στα χερια του Αντώνη αυριο το πρωι, παρέα με το εξωτερικό τροφοδοτικό του.
Την προηγούμενη φορα ειχα διαλεξει 3 tracks για να κανουμε τις συγκρίσεις μας (και μετα ακουσαμε διαφορα αλλα). Παραπάνω χανεται η μπαλα, οπότε αυτη την φορα τι κάνουμε? Διαλέγω παλι εγω ή θελει κάποιος να φερει κατι δικο του? Πρεπει να ειναι καλογραμμένο κτλ.
Την προηγούμενη φορα ειχα διαλεξει 3 tracks για να κανουμε τις συγκρίσεις μας (και μετα ακουσαμε διαφορα αλλα). Παραπάνω χανεται η μπαλα, οπότε αυτη την φορα τι κάνουμε? Διαλέγω παλι εγω ή θελει κάποιος να φερει κατι δικο του? Πρεπει να ειναι καλογραμμένο κτλ.
Παναγιώτης
- Στέλιος Περγιουδάκης
Δυστυχώς λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορώ να είμαι, καλά να περάσετε. Αναμένουμε εντυπώσεις...
Θα έχουμε απαρτία.
Δυστυχώς όπως έχω ήδη ενημερώσει και τηλεφωνικά, δεν θα μπορέσω να παραστώ. Εύχομαι καλές ακροάσεις και καλή διασκέδαση!! ![hello [wavegreen]](./images/smilies/wavegreen.gif)
![hello [wavegreen]](./images/smilies/wavegreen.gif)
Χρήστος
Ετοίμασα και μια μίνι λίστα για την ακρόαση, οποτε τα λεμε στου Ανδρεα. Αν καποιος δεν εχει λαβει το μυνημα με την διεύθυνση ας επικοινωνήσει μαζι μου με πμ ή τηλ.
Παναγιώτης
To γνωστό "συστηματακι" του Ανδρέα (Avalon, MSB power amp, MSB DAC, Torus, Melco streamer, Argento cables, HRS rack)
Και τα 6 DAC μπηκαν απο πισω για πιο ευκολη προσβαση και εναλλαγή καλωδίων. Στο set up μας το μονο που δεν είχε δυνατότητα προενισχυσης ειναι το Lab12, οποτε αναγκαστηκαμε να το ακουσουμε μεσω του Lindemann αλλα και μεσω του Questyle (με RCA της Black Cat και το δικο του ρευμα Knack)
Την λες και "σοβαρή" ακρόαση..
Και τα 6 DAC μπηκαν απο πισω για πιο ευκολη προσβαση και εναλλαγή καλωδίων. Στο set up μας το μονο που δεν είχε δυνατότητα προενισχυσης ειναι το Lab12, οποτε αναγκαστηκαμε να το ακουσουμε μεσω του Lindemann αλλα και μεσω του Questyle (με RCA της Black Cat και το δικο του ρευμα Knack)
Την λες και "σοβαρή" ακρόαση..
Παναγιώτης
Return to “Ψηφιακή αναπαραγωγή”