Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.

NOS DAC ψάχνει streamer

angpsi
Contributor

Re: NOS DAC ψάχνει streamer

Unread post #71 by angpsi » Tue Apr 24, 2018 1:45 pm

angpsi wrote:Επειδή έχω αρχίσει να το ψάχνω στα σοβαρά, δράττωμαι της ευκαιρίας για να κάνω ένα poll και για τις δικές μου ανάγκες. (...)
Απ' ό,τι είδα, οι επιλογές είναι:
  • Το Allo Digi+ σαν του Μιχάλη, απροβλημάτιστο από το κουτί με την προσθήκη άλλου τροφοδοτικού αλλά με 'καλή' έξοδο την Toshlink και την S/PDIF και θεωρητικό πρόβλημα στην USB.
  • Full throttle DIY λύση τύπου Παναγιώτη με ODROID C2, πλακέτα τροφοδοσίας (Salas;), μετασχηματιστή, εξωτικά κουτιά από την Κίνα (ή την Ιταλία;), κ.λπ. - αλλά αν θυμάμαι σωστά ο Chris είχε δοκιμάσει κάτι ανάλογο και απήυδησε!
  • Το Sparky με USBridge, που το αγαπάνε στο CA αλλά δεν έχει Archpile
Φυσικά το Mojo ως βασικό DAC δεν είναι μια μόνιμη λύση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όταν έρθει η ώρα θα θέλω να αλλάξω και streamer. Επομένως θα ήθελα να προκύψει μια λύση με [κάποιο] βάθος ζωής. Συγγνώμη αν φαίνεται να ξαναρωτάω πράγματα που έχουν συζητηθεί νωρίτερα, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι είχε καταλήξει κάπου αυτή η συζήτηση. (...)

Μικρή διευκρίνιση που μόλις παρατήρησα, στην πρώτη επιλογή μιλάω για το Allo DigiOne και όχι για το Digi+ που είναι της HiFiBerry. Το ίδιο ισχύει και για τα post που ακολούθησαν.
Άγγελος
angpsi
Contributor

Unread post #72 by angpsi » Tue Apr 24, 2018 1:48 pm

Dr Pan K wrote:Έχω ένα Rpi2 που κάθεται. Το δανειζω για δοκιμή, κρατά το ένα μήνα και παίξε να δεις αν σου αρέσει.

Ευχαριστώ Παναγιώτη, θα το κάνω. Απ' όσο καταλαβαίνω εσένα σε προβληματίζει αν θα μου φανεί εύχρηστο και λειτουργικό ή όχι το Archpile, έτσι δεν είναι;
Άγγελος
Dr Pan K
Site Admin

Unread post #73 by Dr Pan K » Tue Apr 24, 2018 2:01 pm

Εμένα δεν με προβληματίζει τπτ. Αν κάποιος ασχοληθεί λίγο με τα λινουξακια βρίσκει την υγεία του. .
Παναγιώτης
angpsi
Contributor

Unread post #74 by angpsi » Tue Apr 24, 2018 2:12 pm

Dr Pan K wrote:Εμένα δεν με προβληματίζει τπτ. Αν κάποιος ασχοληθεί λίγο με τα λινουξακια βρίσκει την υγεία του. .

... είπε ο γιατρός... :lol:
Αν δεν γίνομαι αδιάκριτος, εσένα πόσο σου κόστισε όλο το Odroid setup με "απ' όλα" (τροφοδοσία, βύσματα, καλώδια); Να υποθέσω γύρω στα €300 μαζί με το κουτί;
Άγγελος
Dr Pan K
Site Admin

Unread post #75 by Dr Pan K » Tue Apr 24, 2018 2:20 pm

angpsi wrote:
Dr Pan K wrote:Εμένα δεν με προβληματίζει τπτ. Αν κάποιος ασχοληθεί λίγο με τα λινουξακια βρίσκει την υγεία του. .

Αν δεν γίνομαι αδιάκριτος, εσένα πόσο σου κόστισε όλο το Odroid setup με "απ' όλα" (τροφοδοσία, βύσματα, καλώδια); Να υποθέσω γύρω στα €300 μαζί με το κουτί;

Τα έχω όλα μαζεμένα στο σχετικό νήμα Άγγελε.

Αν θυμάμαι καλά λιγότερο από 300, και όπως πολύ σωστά είπες κάποια πράγματα έχουν ανακυκλωθει από τo Rpi2 στο Odroid C2. Τι κάποια δλδ, όλα εκτός από την πλακέτα. Το πιο ακριβό μέρος είναι το αλουμινένιο κουτί, μετά ο μετασχηματιστης με την πλακέτα τροφοδοσίας. Στο συνολο περιπου 200 ευρω.
Παναγιώτης
angpsi
Contributor

Unread post #76 by angpsi » Tue Apr 24, 2018 2:26 pm

Dr Pan K wrote:
angpsi wrote:

Τα έχω όλα μαζεμένα στο σχετικό νήμα Άγγελε.

viewtopic.php?f=10&t=251

Αν θυμάμαι καλά λιγότερο από 300, και όπως πολύ σωστά είπες κάποια πράγματα έχουν ανακυκλωθει από τo Rpi2 στο Odroid C2. Τι κάποια δλδ, όλα εκτός από την πλακέτα. Το πιο ακριβό μέρος είναι το αλουμινένιο κουτί, μετά ο μετασχηματιστης με την πλακέτα τροφοδοσίας. Στο συνολο περιπου 200 ευρω.

Ωπ, σωστός! Έψαξα οπουδήποτε αλλού εκτός από το ίδιο το Audiohub! [beer]
Άγγελος
Dr Pan K
Site Admin

Unread post #77 by Dr Pan K » Tue Apr 24, 2018 2:30 pm

angpsi wrote:Ωπ, σωστός! Έψαξα οπουδήποτε αλλού εκτός από το ίδιο το Audiohub! [beer]

hqdefault.jpg
hqdefault.jpg (14.76 KiB) Viewed 3895 times
Παναγιώτης
angpsi
Contributor

Unread post #78 by angpsi » Tue Apr 24, 2018 2:37 pm

:lol:
Άγγελος
Gojakla
Contributor