Μόλις βγήκε και η έκδοση 9.0.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
Gentoo Player (Sq.lite, Sq.liteR2, MPD, Roon, Ravenna κ.α.)
- DomieMic65
- Contributor
Re: Gentoo Player (Sq.lite, Sq.liteR2, MPD, Roon, Ravenna κ.α.)
pankon wrote:Μόλις βγήκε και η έκδοση 9.0.
updating...
Μιχάλη, έχω ένα πρόβλημα με το Material Skin, το οποίο εδώ και πολλές 2-3 βδομάδες μου δείχνει το UI του LMS χαλασμένο. Εσύ το βλέπεις καλά;
Στο Default interface όλα καλά. Μόνο το Material Skin έχει θέμα.
- DomieMic65
- Contributor
pankon wrote:Μιχάλη, έχω ένα πρόβλημα με το Material Skin, το οποίο εδώ και πολλές 2-3 βδομάδες μου δείχνει το UI του LMS χαλασμένο. Εσύ το βλέπεις καλά;
Παναγιώτη δεν έχω κάποιο θέμα!
Είναι updated το plugin;
Μήπως να το απεγκαταστήσεις και να το εγκαταστήσεις ξανά;
Είναι επιλεγμένο στο αντίστοιχο πεδίο στον LMS ναι;
Μήπως έχεις επιλέξει κατά λάθος το material party -κάπως έτσι- που ποτέ δεν κατάλαβα ακριβώς τι κάνει;
Μάλλον κάτι είχε μείνει σε μια cache. Μια χαρά τώρα. Thanks, Μιχάλη.
- DomieMic65
- Contributor
Για τους χρήστες GP και Diretta ο Antonello αναβάθμισε την λειτουργία Diretta Memory Play με GUI για χρήση με τοπικά αρχεία μόνο φυσικά!!
https://audiophilestyle.com/forums/topi ... nt-1319344
https://audiophilestyle.com/forums/topi ... nt-1319344
- DomieMic65
- Contributor
Ένα πολύ ωραίο βίντεο για το πως μπορείς να σετάρεις GP με Diretta και Network bridge ώστε ο Target να έχει πρόσβαση στο δίκτυο όντας συνδεδεμένος στον Host κατευθείαν χωρίς σύνδεση στο switch. Με αυτόν τον τρόπο γίνονται οι οποίες ρυθμίσεις και μετά το Network bridge απενεργοποιείται για καλύτερη απόδοση!
Ήξερα πως αυτό μπορεί να γίνει αλλά δεν ειχα καταλάβει τον τρόπο!
Και κάποια γενικότερα σχόλια του…
Ήξερα πως αυτό μπορεί να γίνει αλλά δεν ειχα καταλάβει τον τρόπο!
Και κάποια γενικότερα σχόλια του…
Παιδιά,
τι Kernel χρησιμοποιείτε και γιατί?
εγώ έχω αυτά προς το παρών
τι Kernel χρησιμοποιείτε και γιατί?
εγώ έχω αυτά προς το παρών
Χρήστος
- DomieMic65
- Contributor
Χρήστο τώρα το είδα αυτό!
Κοίτα από την στιγμή που έχεις κάνει mount το NAS στο μηχάνημα που τρέχει τον LMS τουλάχιστον μην αλλάξεις kernel
Ο Antonello είχε αναφέρει κάποια στιγμή πως πέραν του ST (όλοι οι άλλοι έχουν την ένδειξη ULTRA) το "Mount remote disk" δεν λειτουργεί σωστά!
Θα προσπαθήσω να βρω την ανάρτησή του στο AS και θα την ανεβάσω εδώ.
Φροντίζω πάντως να είμαι πάντα στην τελευταία έκδοση που ανεβάζει ..
Στο 2ο rpi που τρέχει η Squeezelite μπορείς να πειραματιστείς.. ίσως με κάποιον RT kernel ... κάποιες μικρές διαφορές υπάρχουν ... έχω καιρό να ξανακάνω δοκιμές.
Σκέφτομαι κάποια στιγμή στο rpi που τρέχω τον Diretta target να δοκιμάσω έναν CLTO -που έχει κάποιο κόστος- έτσι για να μου φύγει η περιέργεια (πιο πολύ για την υποστήριξη του project)!
Κοίτα από την στιγμή που έχεις κάνει mount το NAS στο μηχάνημα που τρέχει τον LMS τουλάχιστον μην αλλάξεις kernel
Ο Antonello είχε αναφέρει κάποια στιγμή πως πέραν του ST (όλοι οι άλλοι έχουν την ένδειξη ULTRA) το "Mount remote disk" δεν λειτουργεί σωστά!
Θα προσπαθήσω να βρω την ανάρτησή του στο AS και θα την ανεβάσω εδώ.
Φροντίζω πάντως να είμαι πάντα στην τελευταία έκδοση που ανεβάζει ..
Στο 2ο rpi που τρέχει η Squeezelite μπορείς να πειραματιστείς.. ίσως με κάποιον RT kernel ... κάποιες μικρές διαφορές υπάρχουν ... έχω καιρό να ξανακάνω δοκιμές.
Σκέφτομαι κάποια στιγμή στο rpi που τρέχω τον Diretta target να δοκιμάσω έναν CLTO -που έχει κάποιο κόστος- έτσι για να μου φύγει η περιέργεια (πιο πολύ για την υποστήριξη του project)!
Στο μηχάνημα που έχω τον server/NAS δεν έχω κάνει καν αναβάθμιση του Gentoo, επειδή παίζει απροβλημάτιστα και φαντάζομαι ότι η οποιαδήποτε αναβάθμιση δεν θα παίζει απολύτως κανένα ρόλο.
Αντιθέτως στον Player είμαι όπως είδες στην τελευταία έκδοση, αλλά έβαλα επάνω κάποιο ST Kernel που μου φάνηκε ένας από τους τελευταίους που έβγαλε.
Δεν μπόρεσα να καταλάβω διαφορά. Σε ερώτηση που του είχε κάνει αρχικά όταν τα πρωτοέστησα, ούτε ο ίδιος δεν ξέρει, λέει δοκίμασε και όποιος σου αρέσει καλύτερα.
Αντιθέτως στον Player είμαι όπως είδες στην τελευταία έκδοση, αλλά έβαλα επάνω κάποιο ST Kernel που μου φάνηκε ένας από τους τελευταίους που έβγαλε.
Δεν μπόρεσα να καταλάβω διαφορά. Σε ερώτηση που του είχε κάνει αρχικά όταν τα πρωτοέστησα, ούτε ο ίδιος δεν ξέρει, λέει δοκίμασε και όποιος σου αρέσει καλύτερα.
Χρήστος
Return to “Ψηφιακή αναπαραγωγή”