Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
Το γ@μ@τες πήγαινε κυρίως στην εμφάνιση, σαν ποιότητα είναι ίδιες με τις λευκές (ίσως ελάχιστα πιο χοντρό χαρτί). 25 είναι πολλές, δύσκολα να αλλάξεις τόσα εσωφυλλα. Εγώ πχ τις χρησιμοποιώ για δίσκους της Melodiya που λόγω φτηνιας το εσωφυλλο είναι αστείο.
Όταν ο γιος μου ήταν περίπου 5 ετών, μου είπε ότι ήθελε να του πάρω ένα μαύρο ποδήλατο. Όταν τον ρώτησα "γιατί μαύρο;", μου απάντησε "γιατί το μαύρο ποδήλατο είναι πιο γρήγορο!".
Έτσι λοιπόν κι εγώ διάλεξα τις μαύρες θήκες για τους δίσκους μου. Μπορεί να μην είναι πιο γρήγορες, αλλά είναι πιο ωραίες από τις άσπρες. Κι επίσης με βοηθάνε να ξέρω ποιους δίσκους έχω πλύνει (έστω και μία φορά).