Του μίλησα και λέει να του το στείλεις Αγγλία, και θα σου στείλει άλλο αφού το τσεκάρει ενδελεχώς.
Νομίζω να μην το πειράξεις και στείλε το Αγγλία.
Είναι καλό παιδί ο Sien, θα την βρείτε την άκρη.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
Another one (Garrard 401) bites the dust
Re: Another one (Garrard 401) bites the dust
Ναι ναι, στείλε το πίσω όπως είναι Μας ξέρει καιρό, θα στο αντικαταστήσει νομιζω
Παναγιώτης
Σε ευχαριστώ Χρήστο! Πολύ φοβάμαι βέβαια ότι δεν θα μπορέσει να διαχειριστεί το πρόβλημα. Θα του το στείλω και αν όντως δεν το φτίαξει σωστά τότε θα το διαχειριστώ εδώ.
Μίλησα αρκετά μαζί του, δεν υπάρχει (απότι λέει) κατασκευαστικό πρόβλημα και ότι σε κάποιους απλά δεν ταιριάζουν τα spindle στο πλατό. Τα ίδια bearing που κάποιοι έχουν παραπονεθεί και επιστρέψει έχουν ταιριάξει σε άλλους χωρίς πρόβλημα αφού έγιναν και οι μετρήσεις και επιβεβαιώθηκαν οι σωστές ανοχές.
Στέλνοντας το πίσω θα μπορέσει να το μετρήσει και να σου στείλει άλλο ή να σου επιστρέψει τα χρήματα.
Καλό είναι να μην το πειράξεις με πατέντες εδώ διότι δεν θα το δεχτεί για επιστροφή έτσι.
Εγώ και ο Πάνος είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από αυτά τα bearing. Εγώ μάλιστα το δουλεύω πάρα πολλά χρόνια με 4 κιλά παραπάνω (δεύτερο ακρυλικό πλατό και steel mat) και δεν έχει πάθει τίποτε (έχω αλλάξει βέβαια το μπαλάκι μία φορά και ξανάβαλα γράσο και λάδι).
Για μένα μετά από όλες τις μετατροπές που έχω κάνει στο Lenco μου ήταν η πιο σημαντική.
Στέλνοντας το πίσω θα μπορέσει να το μετρήσει και να σου στείλει άλλο ή να σου επιστρέψει τα χρήματα.
Καλό είναι να μην το πειράξεις με πατέντες εδώ διότι δεν θα το δεχτεί για επιστροφή έτσι.
Εγώ και ο Πάνος είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από αυτά τα bearing. Εγώ μάλιστα το δουλεύω πάρα πολλά χρόνια με 4 κιλά παραπάνω (δεύτερο ακρυλικό πλατό και steel mat) και δεν έχει πάθει τίποτε (έχω αλλάξει βέβαια το μπαλάκι μία φορά και ξανάβαλα γράσο και λάδι).
Για μένα μετά από όλες τις μετατροπές που έχω κάνει στο Lenco μου ήταν η πιο σημαντική.
Χρήστος
Καλά, μου έλεγε κάτι απίστευτα - π.χ. να αγοράσω άλλο πλατό, το rumble είναι φυσιολογικό να υπάρχει (εντομεταξύ άκουγα τον άξονα να γρατζουνάει - πέρα από το μετρήσιμο του AnalogMagik που είχε εκτοξευτεί), ότι η εγκοπή στο thrust plate θα βοηθήσει στο κεντράρισμα του άξονα και θα μειωθεί ο τζόγος (κάτι το οποίο όσο γίνεται τόσο μεγαλώνει η τριβή και το rumble).
Γενικά πόνεσα για να του εξηγήσω ότι δεν είναι στραβός ο γυαλός αλλά στραβά αρμενίζουμε. Η αλήθεια είναι ότι με κούρασε να πρέπει να του λέω τα βασικά που σίγουρα τα γνωρίζει. Οι αστοχίες φαντάζομαι προκύπτουν από το μηχανουργείο που του τα φτίαχνει (πλέον μαζικά) παρά στη σχεδίαση του bearing. Με τα επιπλέον shipping και εκτελωνισμούς θα μου στοιχήσει διπλά για κάτι που δεν πιστευώ πως θα καταφέρει να το φτιάξει.
Γενικά πόνεσα για να του εξηγήσω ότι δεν είναι στραβός ο γυαλός αλλά στραβά αρμενίζουμε. Η αλήθεια είναι ότι με κούρασε να πρέπει να του λέω τα βασικά που σίγουρα τα γνωρίζει. Οι αστοχίες φαντάζομαι προκύπτουν από το μηχανουργείο που του τα φτίαχνει (πλέον μαζικά) παρά στη σχεδίαση του bearing. Με τα επιπλέον shipping και εκτελωνισμούς θα μου στοιχήσει διπλά για κάτι που δεν πιστευώ πως θα καταφέρει να το φτιάξει.