Chris1967 wrote:Είναι αδύνατη η μεταφορά του πικάπ διότι είναι πάνω από 40 κιλά και δεν συμπεριλαμβάνω το τροφοδοτικό του (ούτε την αεραντλία) οπότε αυτή η μέτρηση δεν θα γίνει ποτέ.
Ο πλίνθος δεν θα πρέπει να παίζει καθόλου ακόμα και σε απολύτως εργοστασιακή κατάσταση.
Παρεμπιπτόντως επειδή λες είναι "μαμα", εγώ νομίζω ότι είναι "γιαγιά" με σοβαρά προβλήματα υγείας μάλλον.
Μπορεί να είχες πικάπ πριν από μας αλλά κι εμείς κάτι ξέρουμε, και αυτό με τις βίδες έχει γίνει πολλές φορές και από έμπειρους Γιώργο, έπρεπε να το αναφέρω.
Αν απλά κάνεις ένα σέρβις στο μοτέρ και το ρυθμίσεις σωστά, μια αλλαγή του ελαστικού του idler, αλλαγή των olite berarings με καινούργια και καλή λίπανση = όλα αυτά εργοστασιακά,... η μέτρηση θα βελτιωθεί σημαντικά.
Οι μετρήσεις έχουν σκοπό να δείξουν μια ΣΥΤΚΕΚΡΙΜΕΝΗ κατάσταση μια ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ χρονική στιγμή. (και όχι δυο διαφορετικά τελείως πράγματα σε αυθαίρετες χρονικές στιγμές της ζωής τους αν και την ίδια χρονική στιγμή)
'Άρα για μένα πολύ σημαντικό θα ήταν να επαναληφθούν οι μετρήσεις του Lenco μετά από τουλάχιστον το σέρβις που σου προτείνω πιο πάνω (πολύ μικρό κόστος).
Οι μετρήσεις έγιναν με το επιταχυνσιόμετρο πάνω στο σασί και όπως η Β&Κ ορίζει για μεταλλικές επιφάνειες. Όχι στο Plinth. Δεν μ'ενδιαφέρει να βελτιώσω το Lenco και ούτε ο σκοπός μου ήταν να το δυσφημίσω ή να το συγκρίνω με το δικό σου, που είναι μόνο κατ'όνομα Lenco, με τις τροποποιήσεις που έχεις κάνει. Μόνο να μετρήσω το συγκεκριμένο τη συγκεκριμένη στιγμή, σαν άσκηση, ήθελα.
Γι'αυτό και ρώτησα αν θα σας ενδιέφερε και η απάντηση σας ήταν ναι.
Πάντως, χωρίς το extra τροφοδοτικό, δεν νομίζω πως η εικόνα των 100Hz του μοτέρ θα ήταν πολύ καλλίτερη. Εκτός αν έχεις αλλάξει και το μοτέρ.