Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.

E280F Phono

Στέλιος Περγιουδάκης

Re: E280F Phono

Unread post #11 by Στέλιος Περγιουδάκης » Fri Aug 17, 2018 4:16 pm

Το περιμένουμε πως και πως αυτό το εργαλείο, εδώ και καιρό τώρα. Ελπίζω να το έχουμε σύντομα.
Καλώς ήλθες Νίκο!!
Pappous Bufos

Unread post #12 by Pappous Bufos » Sat Aug 18, 2018 11:32 am

Στελιο ευχαριστω. Ελπιζω να δοθει η ευκαιρια να το ακουσεις εσυ και οποιος αλλος φιλος οταν ταξειδεψει στην Αθηνα.
Pappous Bufos

Unread post #13 by Pappous Bufos » Sat Aug 18, 2018 12:14 pm

Μερος τριτο. Συνεχιζω την αναφορα στο ταξειδι της κατασκευης του E280F Phono. Μετα απο κανα χρονο ταλαιπωρια με καθυστερησεις σε αναμονη υλικων. στραντζες, ψαλιδια, βαφες στην Αθηνα, και το δωματιο να εχει μετατραπει σε μηχανουργειο ο " Ηφαιστος" τα πραγματα ομαλοποιθηκαν πλεον. Ο πρωτες δοκιμες εγιναν με ενα μικρο <ενισχυτη> των 30 ευρω για maneuverability, αργοτερα χρησιμοποιησα ενα diy EL34. τα ηχεια και το πικαπ δανειο του Dr. Οταν ηλθε η ωρα να εχω τον πρωτο ηχο τα συνδεω και τιποτα ,no ηχος. Ρε καλε μου τι εχω συνδεσει λαθος, ρε χρυσε μου τι ξεχασα ? Το σχεδιο δεν υπηρχε περιπτωση να ειναι λαθος τουλαχιστον στα βασικα και τωρα? Το βραδυ κουβεντα την κουβεντα με τον δοκτορα αποκαλυφθηκε η αιτια που ηταν...................δεν ειχα σηκωσει την προστατευτικη καλυπτρα της βελονας. Καλα. Χαμογελο αλλα Κατανοηση pse. Φιλικους χαιρετισμους και καλες ακροασεις Νικος
Dr Pan K
Site Admin

Unread post #14 by Dr Pan K » Sat Aug 18, 2018 1:56 pm

Το πικάπ είναι ένα rebadged Rega με Shure 97xE, η οποία ως γνωστόν έχει ένα πτυσομενο κάλυμμα της βελόνας με ενσωματωμένο σκουπακι για την σκόνη. Ο Νίκος δεν είχε σηκώσει το προστατευτικό οπότε ήχος γιοκ..
Παναγιώτης

Return to “Αναλογικός ήχος”

Login · Register