Υπάρχει σαφής διαφορά με το τι ακούω με τα ακουστικά και τι παίζουν τα ηχεία.
Ο ήχος απο τα ηχεία είναι διαφορετικός που με κάνει να πιστεύω ότι η έξοδος ακουστικών δεν είναι ισοδύναμη με των ηχείων με ότι αυτό συνεπάγεται και σε επίπεδω ηλκτρονικών μέσα στον ενισχυτή.
Διαφορετικοί συνδυασμοί μάλλον για ιδανικότερη ακρόαση από τις δύο εξόδους λοιπόν.
Απο τους συνδυασμούς με ηχεία ΄μεχρι τώρα και σιγουρα δεν τους έχω κάνει όλους, αυτός μου αρέσει καλ΄υτερα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
Cary CAD 300B SEI
Re: Cary CAD 300B SEI
Χρήστος
Άγγελε έχω βαλιτσάκι ήδη, δεν μου παίρνεις καλύτερα καμιά λαμπίτσα? αυτές θα μου άρεσαν...
Χρήστος
Κατι φτηνο, συμβολικο θα ελεγα, για τις γιορτες. Ενα ζευγαρι καλτσες ή ενα ζευγαρι λαμπες...
Παναγιώτης
Ωχ
Ο Αη Βασιλης κραταει μαϊμού Takatsuki (κινεζια Takasuki) Πες του οτι δέχεσαι μονο αυθεντικες και τις θες και ματσαρισμενες
Ο Αη Βασιλης κραταει μαϊμού Takatsuki (κινεζια Takasuki) Πες του οτι δέχεσαι μονο αυθεντικες και τις θες και ματσαρισμενες
Παναγιώτης
Dr Pan K wrote:Ωχ
Όσο και να έδινα οδηγίες, το Nano Banana αρνιόταν κατηγορηματικά να τις αντικαταστήσει με το original σχέδιο! Mάλλον είναι οι πιο ποιοτικές special edition, κάτι θα ξέρει και το AI!
Άγγελος