![beer [beer]](./images/smilies/drinkingcheers.gif)
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
Με τι headfi gear ακούμε?
Re: Με τι headfi gear ακούμε?
Δημήτρη καλοάκουστα! Αν είναι αυτό που χρειάζεσαι και το χαίρεσαι, ότι και να πω εγώ ή όπως και να αντιδράσω δεν έχει και τόση σημασία ![beer [beer]](./images/smilies/drinkingcheers.gif)
Χρήστος
Beyerdynamic DT990 pro στο Amazon.co.uk wearhouse deals στις £60! Χτύπησα τα δικά μου και φτάνουν την ερχόμενη εβδομαδα. Με 30 ημέρες επιστροφή, νομίζω ότι δεν χρειάζονταν πολλή σκέψη. Έχει κανείς προσωπική εμπειρία με τούτα;
Άγγελος
Τα ακουστικά αυτά είναι πολύ καλά για την κατηγορία τους, και σίγουρα η τιμή είναι πολύ καλή.
Το θέμα είναι αν κανείς χρειάζεται άλλο ένα ακουστικό (της ίδιας ή χαμηλότερης κατηγορίας), ή αν πρέπει να κάνει στοχευμένες κινήσεις προς κάποια κατεύθυνση, ώστε να αναβαθμίσει τον ήχο του και να φτάσει πιο κοντά σε εκείνο που πιστεύει ότι τον καλύπτει καλύτερα.
Μου θυμίζεις λίγο τον εαυτό μου πριν από καμιά 10ετία που έμπαινα δυναμικά στο χώρο του headfi. ( Περιττό να σου πω από εκείνα τα ακουστικά δεν έχω κανένα πια.)
Καλορίζικα και καλοάκουστα σου εύχομαι.
Το θέμα είναι αν κανείς χρειάζεται άλλο ένα ακουστικό (της ίδιας ή χαμηλότερης κατηγορίας), ή αν πρέπει να κάνει στοχευμένες κινήσεις προς κάποια κατεύθυνση, ώστε να αναβαθμίσει τον ήχο του και να φτάσει πιο κοντά σε εκείνο που πιστεύει ότι τον καλύπτει καλύτερα.
Μου θυμίζεις λίγο τον εαυτό μου πριν από καμιά 10ετία που έμπαινα δυναμικά στο χώρο του headfi. ( Περιττό να σου πω από εκείνα τα ακουστικά δεν έχω κανένα πια.)
Χρήστος
Chris1967 wrote:Τα ακουστικά αυτά είναι πολύ καλά για την κατηγορία τους, και σίγουρα η τιμή είναι πολύ καλή.
Έχεις δίκιο Χρήστο, απλά σκέφτηκα ότι για την τιμή θα μπορούσα να εμπλουτίσω λίγο την εμπειρία μου σε σχέση με τα HD600. Είναι εξαιρετικά πιθανό να τα επιστρέψω εντός της περιόδου χάριτος.
Φυσικά περιμένω πάντα με αγωνία να βρεθούμε από κοντά και να πάρω παραστάσεις από την συνάντησή μας! Ιδανικά θα με βοηθήσετε να καταστρώσουμε και το πλάνο αναβάθμισης για το οποίο μιλάς.
Άγγελος
Chris1967 wrote:Μου θυμίζεις λίγο τον εαυτό μου πριν από καμιά 10ετία που έμπαινα δυναμικά στο χώρο του headfi. ( Περιττό να σου πω από εκείνα τα ακουστικά δεν έχω κανένα πια.)
Αναπόφευκτη η φάση αυτή... σε πιάνει και μανία πολλές φορές...
Καλορίζικα τα 990 angpsi και καλως ήρθες στο Audiohub.
Ένα ακουστικό "φτηνό" πρέπει να υπάρχει γιατί το σέρνεις μαζί σου παντού.. το 990 σε αυτή την τιμή θα το χρυπαγα και εγώ αλλά έχω το ακόμα πιο φτηνό Superlux 681 evo που με καλύπτει για χαλαρή χρήση (και το Susvara που μια χαρά τα πήγε στις διακοπές μου με το Mojo, αντικατέστησε επάξια τα Superlux)
Άγγελε συζητάμε για ένα can jam μέσα στους επόμενους μήνες (δεν ξέρω αν έχεις δει το νήμα της περσινής μας συνάντησης με τα θηρία) οπότε εκεί θα έχουμε πληθώρα μοντέλων.. Για νωρίτερα μόλις μπούμε λίγο στο πρόγραμμα θα κάνουμε καμία επίσκεψη σε σπίτι ( του Chris....) και θα φέρω και εγώ κάνα δικό μου ακουστικό
Άγγελε συζητάμε για ένα can jam μέσα στους επόμενους μήνες (δεν ξέρω αν έχεις δει το νήμα της περσινής μας συνάντησης με τα θηρία) οπότε εκεί θα έχουμε πληθώρα μοντέλων.. Για νωρίτερα μόλις μπούμε λίγο στο πρόγραμμα θα κάνουμε καμία επίσκεψη σε σπίτι ( του Chris....) και θα φέρω και εγώ κάνα δικό μου ακουστικό
Παναγιώτης
Dr Pan K wrote:Ένα ακουστικό "φτηνό" πρέπει να υπάρχει γιατί το σέρνεις μαζί σου παντού.. το 990 σε αυτή την τιμή θα το χρυπαγα και εγώ αλλά έχω το ακόμα πιο φτηνό Superlux 681 evo που με καλύπτει για χαλαρή χρήση (και το Susvara που μια χαρά τα πήγε στις διακοπές μου με το Mojo, αντικατέστησε επάξια τα Superlux)
Ναι, φυσικά και το έχω δει (και το έχω ζηλέψει όπως όλοι―είμαι σίγουρος) το can jam με τα θηρία, και είμαι μέσα όταν γίνει. Ωστόσο θα χαρώ να βρεθούμε και νωρίτερα για πιο casual ακροάσεις, έστω και με μικρότερο εξοπλισμό.
Άγγελος
Με την ευκαιρία, οι Sylvania VT-231 δεν είναι καθόλου άσχημες. Θα έλεγα πως έχουν τα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά των Syl 6sn7w με εξαίρεση το σφιχτό και αναλυτικό κάτω χαμηλό. Δίαβασα για τις Ken-Rad και φαίνονται πολύ ενδιαφέρουσες, ωστόσο κυκλοφορούν σε διάφορες εκδοχές και τιμές και μου δημιουργεί άγχος. Δεδομένου ότι μόλις πήρα τα DT990 pro (αν και παίζει επιστροφή εντός 30 ημερών) λέω να κάτσω ήσυχος για λίγο καιρό. Αύριο παραλαμβάνω και το Eitr, επομένως έχουμε ακόμα ένα κομμάτι που μπορούμε να δούμε όλοι μαζί όταν βρεθούμε.
Άγγελος
Dr Pan K wrote:... (και το Susvara που μια χαρά τα πήγε στις διακοπές μου με το Mojo, αντικατέστησε επάξια τα Superlux)...
...and the show goes on...
Πολλές απαντήσεις και πολλά θέματα έχουν προκύψει χεχεχεχε...
Στο θέμα των φτηνών ακουστικών. Φτηνό ακουστικό μόνο όταν έχετε σκοπό να το ταξιδέψετε και να το κακομεταχειριστείτε. Εγώ ταξιδεύω μόνο με inear. λύνουν το πρόβλημα και του φτηνού και του φορητού. Για σας που δεν μπορείτε στα αυτιά σας μέσα τίποτε λυπάμαι. Το πρόβλημα παραμένει ότι σωστά ακουστικά τόσο full size όσο inear δεν είναι στην φτηνή φτηνή κατηγορία.
Η μανία απόκτησης ακουστικών που λέει και ο Gajaklίνος είναι πραγματική νόσος των ακουστικάριων και όλοι μας την έχουμε περάσει.
Τώρα για το Schiit Eitr... αν δεν έχει κανείς κάποιο παλιό DAC που δέχεται μόνο coaxial spdif δεν αντιλαμβάνομαι την χρησιμότητα του. Θεωρώ ότι έχει δοθεί πολύ συζήτηση στο θέμα USB audio interface χωρίς να υπάρχει τόση ουσία. Η πραγματικότητα είναι ότι το σήμα μόνο χειρότερο γίνεται από συνεχείς μετατροπές στο ψηφιακό επίπεδο. Βέβαια υπάρχει μεγάλη μερίδα που λέει ακριβώς το αντίθετο. Θα το ακούσουμε και θα δούμε όμως.
Can Jam έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε και έχουμε πληθώρα μηχανημάτων να ακούσουμε.
Και στο σπίτι μου ευπρόσδεκτοι όσοι θέλετε (αλλά μέχρι 4 άτομα το πολύ λόγω χώρου).
Στο θέμα των φτηνών ακουστικών. Φτηνό ακουστικό μόνο όταν έχετε σκοπό να το ταξιδέψετε και να το κακομεταχειριστείτε. Εγώ ταξιδεύω μόνο με inear. λύνουν το πρόβλημα και του φτηνού και του φορητού. Για σας που δεν μπορείτε στα αυτιά σας μέσα τίποτε λυπάμαι. Το πρόβλημα παραμένει ότι σωστά ακουστικά τόσο full size όσο inear δεν είναι στην φτηνή φτηνή κατηγορία.
Η μανία απόκτησης ακουστικών που λέει και ο Gajaklίνος είναι πραγματική νόσος των ακουστικάριων και όλοι μας την έχουμε περάσει.
Τώρα για το Schiit Eitr... αν δεν έχει κανείς κάποιο παλιό DAC που δέχεται μόνο coaxial spdif δεν αντιλαμβάνομαι την χρησιμότητα του. Θεωρώ ότι έχει δοθεί πολύ συζήτηση στο θέμα USB audio interface χωρίς να υπάρχει τόση ουσία. Η πραγματικότητα είναι ότι το σήμα μόνο χειρότερο γίνεται από συνεχείς μετατροπές στο ψηφιακό επίπεδο. Βέβαια υπάρχει μεγάλη μερίδα που λέει ακριβώς το αντίθετο. Θα το ακούσουμε και θα δούμε όμως.
Can Jam έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε και έχουμε πληθώρα μηχανημάτων να ακούσουμε.
Και στο σπίτι μου ευπρόσδεκτοι όσοι θέλετε (αλλά μέχρι 4 άτομα το πολύ λόγω χώρου).
Χρήστος