Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
Με τι headfi gear ακούμε?
Re: Με τι headfi gear ακούμε?
Εγώ δεν μιλάω, τα ακουστικά μου θέλουν υποσταθμό της ΔΕΗ για να παίξουν..
Παναγιώτης
Dr Pan K wrote:Εγώ δεν μιλάω, τα ακουστικά μου θέλουν υποσταθμό της ΔΕΗ για να παίξουν..
Ετοιμάσου για προσφορές, η κυβέρνηση έτσι κι αλλιώς έχει υποχρέωση να πουλήσει το 40% των εργοστάσιων παραγωγής της ΔΕΗ σε ιδιώτες και σε λίγο βγαίνουν στο σφυρί!
Άγγελος
Άγγελε, οι απαντήσεις έχουν δοθεί και εδώ στο νήμα και στην κατ ιδίαν συζήτηση μας.
Έχοντας ακούσει πάρα πολλούς συνδυασμούς ακόμα και σύστημα 80.000+ δολαρίων (στο Μόναχο), έχω κατασταλαγμένη άποψη και με αυτά που έχω καλύπτομαι πλήρως τόσο από ποιότητα/φορητότητα όσο από ηχητικές υπογραφές κλπ.
Το θέμα δεν είναι αν αρέσει κάτι σε εμένα ή στον έναν ή στον άλλον είναι ακριβώς αυτό που σε κάνει εσένα ευχαριστημένο.
Η διαρκής αναζήτηση αλλά και η διαρκής άρνηση (σου μιλάω ότι και εγώ και πολλοί άλλοι την έχουν πατήσει έτσι) δεν διευκολύνει τις σωστές/επιτυχείς επιλογές.
Εγώ δεν θα πολέμαγα με έναν τέτοιον ενισχυτή. Ούτε με DAC σε αυτή την κατηγορία, τα έχω δει τα έχω κατασκευάσει μόνος μου και έχω προχωρήσει.
Τώρα για το Fiio X5 gen3, έχω να πω (και πρέπει να γράψω το review εδώ κάποια στιγμή) ότι είναι στην κατηγορία του Mojo ως DAC σίγουρα. Τα γούστα είναι αυτά που θα κάνουν κάποιον να προτιμήσει το ένα ή το άλλο.
Αλλά πρέπει να έχουμε υπόψιν μας ότι δεν είναι αμιγώς DAC και ότι η ηχητική του υπογραφή έχει να κάνει και με τους εσωτερικούς ενισχυτές. Οι οποίοι είναι επαρκέστατοι, αλλά σίγουρα η τροχοπέδη του όλου συστήματος.
Η ερώτηση το ένα ή το άλλο, δεν έχει εύκολη απάντηση, εγώ αποφάσισα και τα δύο και έχω κλείσει από φορητό ήχο (ειδικά και με την προσθήκη του ενισχυτή Fiio A5) για πολλά χρόνια.
Έχοντας ακούσει πάρα πολλούς συνδυασμούς ακόμα και σύστημα 80.000+ δολαρίων (στο Μόναχο), έχω κατασταλαγμένη άποψη και με αυτά που έχω καλύπτομαι πλήρως τόσο από ποιότητα/φορητότητα όσο από ηχητικές υπογραφές κλπ.
Το θέμα δεν είναι αν αρέσει κάτι σε εμένα ή στον έναν ή στον άλλον είναι ακριβώς αυτό που σε κάνει εσένα ευχαριστημένο.
Η διαρκής αναζήτηση αλλά και η διαρκής άρνηση (σου μιλάω ότι και εγώ και πολλοί άλλοι την έχουν πατήσει έτσι) δεν διευκολύνει τις σωστές/επιτυχείς επιλογές.
Εγώ δεν θα πολέμαγα με έναν τέτοιον ενισχυτή. Ούτε με DAC σε αυτή την κατηγορία, τα έχω δει τα έχω κατασκευάσει μόνος μου και έχω προχωρήσει.
Τώρα για το Fiio X5 gen3, έχω να πω (και πρέπει να γράψω το review εδώ κάποια στιγμή) ότι είναι στην κατηγορία του Mojo ως DAC σίγουρα. Τα γούστα είναι αυτά που θα κάνουν κάποιον να προτιμήσει το ένα ή το άλλο.
Αλλά πρέπει να έχουμε υπόψιν μας ότι δεν είναι αμιγώς DAC και ότι η ηχητική του υπογραφή έχει να κάνει και με τους εσωτερικούς ενισχυτές. Οι οποίοι είναι επαρκέστατοι, αλλά σίγουρα η τροχοπέδη του όλου συστήματος.
Η ερώτηση το ένα ή το άλλο, δεν έχει εύκολη απάντηση, εγώ αποφάσισα και τα δύο και έχω κλείσει από φορητό ήχο (ειδικά και με την προσθήκη του ενισχυτή Fiio A5) για πολλά χρόνια.
Χρήστος
Επανέρχομαι με μια χαριτωμένη περιπέτεια: έβγαλα το Schiit stack στο SBAF ως FS ή trade με το Chord Mojo και έπεσαν να με φάνε! Μην το κάνεις, μου έγραφαν, προσπαθούμε να σε γλυτώσουμε από ένα σοβαρό downgrade! Μετά έψαξα λίγο για να καταλάβω τι έγινε και έπεσα πάνω στην αντίστοιχη συζήτηση που είχε ο Chris με τους SBAF στο Chord Mojo thread. Πολύ μίσος βρε παιδί μου για το μικρό αυτό μηχανάκι, και πολλή αγάπη για τα Schiit!
Btw, ως ιδανικό φορητό DAC/amp για τα HD650 μου προτάθηκε το Geek Out V2. Λογικό, διαβάζοντας πόσο το αγαπάνε στο SBAF. Το έχει ακούσει κανείς;
Btw, ως ιδανικό φορητό DAC/amp για τα HD650 μου προτάθηκε το Geek Out V2. Λογικό, διαβάζοντας πόσο το αγαπάνε στο SBAF. Το έχει ακούσει κανείς;
Άγγελος
angpsi wrote:
Μακρυά..
Παναγιώτης
Dr Pan K wrote:angpsi wrote:
Μακρυά..
Εγγύηση το SBAF, ε;
Άγγελος
Πολύ μακριά βασικά.
Άγγελε πρόσεχε πολύ, διαβάζω αυτά που σου λένε και οι Έλληνες.
Άφησε τα αυτιά σου να κρίνουν, γιατί κουφοί και διάφοροι άλλοι υπάρχουν πολλοί.
Μακρυά από το GO V2, απίστευτο ξυράφι gilette κόντρα και οινόπνευμα... και μεταλλική επίγευση, άστο...
ΥΓ. τροχοπέδη σημαίνει αδύναμος κρίκος, σε σχέση με τους υπόλοιπους κρίκους, μιλάω για τον ενισχυτή του Fiio X5III, δεν είναι καθόλου άσχημος όπως άλλωστε το βίωσες. Νομίζω ότι πρέπει να ακούς περισσότερο και πιο κριτικά και να διαβάζεις λιγότερο αυτή την περίοδο, διότι αν δεν προσέξεις απλά θα πετάς λεφτά για πράγματα που δεν θα σου κάνουν.
Μακρυά από το GO V2, απίστευτο ξυράφι gilette κόντρα και οινόπνευμα... και μεταλλική επίγευση, άστο...
ΥΓ. τροχοπέδη σημαίνει αδύναμος κρίκος, σε σχέση με τους υπόλοιπους κρίκους, μιλάω για τον ενισχυτή του Fiio X5III, δεν είναι καθόλου άσχημος όπως άλλωστε το βίωσες. Νομίζω ότι πρέπει να ακούς περισσότερο και πιο κριτικά και να διαβάζεις λιγότερο αυτή την περίοδο, διότι αν δεν προσέξεις απλά θα πετάς λεφτά για πράγματα που δεν θα σου κάνουν.
Χρήστος
Chris1967 wrote:Άγγελε πρόσεχε πολύ, διαβάζω αυτά που σου λένε και οι Έλληνες.
Ευχαριστώ Χρήστο, η εμπειρία μου με το Mojo επιβεβαιώνει αυτό που λες. Επίσης έχεις δίκιο για τον χαρακτηρισμό "τροχοπέδη", δεν διάβασα καλά τα λεγόμενά σου. Στο ένα (1) δευτερόλεπτο που άκουσα το FiiO με τα Etys το αποτέλεσμα με ξάφνιασε τρομερά θετικά. Μακάρι να μπορούσα να το ακούσω και πιο διεξοδικά με τα HD650, τώρα που έχω πάρει πατίνα και με το Mojo, Σε κάθε περίπτωση θα γράψω και στο AVsite ώστε να επανορθώσω.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι είναι πολύ δύσκολο να δοκιμάσω όλα αυτά τα μικροκαλούδια, Καμία σχέση με την εποχή που αγόραζα στερεοφωνικά και οι αντιπρόσωποι είχαν κομμάτια ακόμα και για πολυήερες κατ' οίκον ακροάσεις...
Άγγελος
Chris1967 wrote:Νομίζω ότι πρέπει να ακούς περισσότερο και πιο κριτικά και να διαβάζεις λιγότερο αυτή την περίοδο, διότι αν δεν προσέξεις απλά θα πετάς λεφτά για πράγματα που δεν θα σου κάνουν.
Δηλαδή να μην διαβάζω το site της Questyle;
Άγγελος