Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.

Με τι headfi gear ακούμε?

Dr Pan K
Site Admin

Re: Με τι headfi gear ακούμε?

Unread post #91 by Dr Pan K » Sun Sep 24, 2017 10:16 pm

Ναι, στην ακρόαση θα υπάρχουν και όλα τα Questyle.

To SBAF στο οποίο έχω καιρό να μπω πρέπει να έχει εξελιχθεί σε απίθανα μιζαδορικο site. Μόνο τους δικούς τους σπρώχνουν.
Παναγιώτης
Chris1967
Contributor

Unread post #92 by Chris1967 » Mon Sep 25, 2017 1:14 am

Εννοούσα τι λεει ο καθενας στα φορα.

Για το Questyle εχω γραψει ριβιου εδω. Το διαβασες?
Χρήστος
angpsi
Contributor

Unread post #93 by angpsi » Mon Sep 25, 2017 9:14 am

Καλημέρα Χρήστο,

Ναι το έχω διαβάσει, όπως και τα σχόλια των υπολοίπων. Είμαι πραγματικά περίεργος να το δω από κοντά και να το ακούσω. Αν το αφεντικό στην Aurion το δίνει και για ακροάσεις, τότε θα ήθελα πάρα πολύ να το πάρω και στο σπίτι. Η αλήθεια είναι ότι εξαιτίας της συμβίωσής μου με το Mojo αυτή την στιγμή βρίσκομαι στις εξής σκέψεις:

1. Το Mojo πάνω στον Elise δένει τα πάντα σε σύγκριση με το Mimby, όσα Eitr κι αν του βάλω πάνω. Βέβαια κάποια στιγμή έβγαλα το (μούφα;) VDH και έβαλα ένα παλιό Black Rhodium που είχα και τα πράγματα άλλαξαν προς το καλύτερο, ωστόσο η άποψή μου παραμένει ότι το Mojo μου ταιριάζει καλύτερα πάνω στα HD600/650.

2. Το Mojo σκέτο δεν είναι καλύτερο από το Mojo + Elise με premium tubes. Όμως όταν το ακούω μόνο του μπορώ να ξεχάσω ότι έχω τον Elise. Και δεδομένου ότι συγκρίνουμε ένα κόστος €400 μτχ με ένα κόστος περί τα €900-1100 μτχ (Elise + λάμπες), έχω αρχίσει και σκέφτομαι ότι είναι ώρα να προχωρήσω. Άντε, και με λίγη βοήθεια από την γκρίνια σας! :lol:

Φυσικά όλα εξαρτώνται αν θα μπορέσω να πουλήσω έστω και κάτι από τον εξοπλισμό μου, ο οποίος έχει πρακτικά βγει εξ' ολοκλήρου σε αγγελία, εκτός από τα HD650. Αν όχι, τότε το μόνο που μετανιώνω ότι θα μου μείνει είναι το Schiit stack. Ίσως για κάποια άλλα αυτιά ή/και ενίσχυση να είνα περίφημο, αλλά για μένα το Mojo αποδίδει πιστότερα την μουσική μου. Και μάλιστα το κάνει χωρίς να στεναχωριέμαι για έκταση και βάθος σκηνής, και άλλα τέτοια, ίσως λόγω και της ηχητικής υπογραφής των HD600/650. Ειδικά για τα HD650 το σφιχτό χαμηλό που αποδίδει ο Mojo είναι όλα τα λεφτά. Το Mimby κυριολεκτικά τα λασπώνει (μην πω άλλη λέξη) εκεί κάτω...

Btw, δεν έχω καταφέρει να ακούσω Mojo & Eitr μαζί γιατί δεν έχω καλώδιο να το συνδέσω.

Καλημέρα σε όλους,
Άγγελος
Chris1967
Contributor

Unread post #94 by Chris1967 » Mon Sep 25, 2017 10:03 am

Αν δεν είχα όλα αυτά που έχω, (και επειδή βαριέμαι πάρα πολύ τις αγοραπωλησίες), θα έπαιρνα το Questyle CΜA600i και θα τελείωνα.

Ένα από τα πιο ολοκληρωμένο και ευχάριστο συστήματα που έχω ακούσει σε αυτή την κατηγορία τιμής.

Τα γκατζετάκια για τα usb είναι αμφίβολης χρηστικότητας σε συστήματα ακουστικών. Δεν έχω καταφέρει να ακούσω αισθητές διαφορές, εν αντιθέσει με τα συστήματα με ηχεία όπου ακούγονται πιο εύκολα.

Δεν έχει νόημα ή χρήση usb cleaner επάνω στο Mojo.

Το mojo είναι φορητό πράμα, εσύ τελικά θες φορητά ή επιτραπέζια ή και τα δύο.

Αν θες και τα δύο θες δύο διαφορετικά συστήματα.

Πχ. εγώ έχω τρία ξεχωριστά συστήματα ακουστικών τα οποία μπορεί να επικαλύπτονται κάποιοι ρόλοι κάποιων μηχανημάτων.
Χρήστος
dapost

Unread post #95 by dapost » Mon Sep 25, 2017 10:35 am

Το Questyle CΜA600i άρεσε σε όλους μας πάνω στο σύστημα του Ανδρέα. Πιστεύω ότι θα είναι το ίδιο καλό και με ακουστικά. Απλά δεν είναι φορητό.
Δημήτρης
Dr Pan K
Site Admin

Unread post #96 by Dr Pan K » Mon Sep 25, 2017 12:07 pm

[+1] για το Questyle. Στάθηκε καλά και στο σύστημα του Ανδρέα και στο δικό μου. All round λύση.
Παναγιώτης
angpsi
Contributor

Unread post #97 by angpsi » Mon Sep 25, 2017 1:09 pm

Chris1967 wrote:Αν δεν είχα όλα αυτά που έχω, (και επειδή βαριέμαι πάρα πολύ τις αγοραπωλησίες), θα έπαιρνα το Questyle CΜA600i και θα τελείωνα.
(...)
Το mojo είναι φορητό πράμα, εσύ τελικά θες φορητά ή επιτραπέζια ή και τα δύο.

Αν θες και τα δύο θες δύο διαφορετικά συστήματα.

Πχ. εγώ έχω τρία ξεχωριστά συστήματα ακουστικών τα οποία μπορεί να επικαλύπτονται κάποιοι ρόλοι κάποιων μηχανημάτων.

Μάλλον για ξεχωριστά συστήματα το βλέπω, ένα φορητό και ένα σταθερό. Όλα θα εξαρτηθούν από το ενδιαφέρον που θα βρω για πώληση του υφιστάμενου εξοπλισμού, και από την σειρά που θα πουληθούν.
Άγγελος
angpsi
Contributor

Unread post #98 by angpsi » Mon Sep 25, 2017 1:14 pm

Με την ευκαιρία, το Hugo v.1 το έχει ακούσει κανείς; Αυτό τον καιρό το βλέπω κάτω από χιλιάρικο μτχ.
Άγγελος
Dr Pan K
Site Admin

Unread post #99 by Dr Pan K » Mon Sep 25, 2017 1:18 pm

angpsi wrote:Με την ευκαιρία, το Hugo v.1 το έχει ακούσει κανείς; Αυτό τον καιρό το βλέπω κάτω από χιλιάρικο μτχ.

Ναι, το έχουμε ακούσει και είναι αρκετά καλό αλλά λόγω επιλογής φίλτρου προτιμώ το Mojo για ακουστικά. Σαν δικαναλο είναι ανώτερο με ευρύτερη σκηνή και λεπτομέρεια
Παναγιώτης
BityaBit

Unread post #100 by BityaBit » Mon Sep 25, 2017 1:39 pm

Απο την μικρή μου εμπειρία με τα chord θα πρότεινα Mojo για ακουστικά, hugo για Line out.

Return to “Ακουστικά”

Login · Register