Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.

Κανονισμός αγγελιών

User avatar
Audiohub Mod Team
Posts: 94
Joined: Sat Apr 16, 2016 7:19 pm
Contact:

Κανονισμός αγγελιών

Unread post #1 by Audiohub Mod Team » Fri Apr 01, 2016 12:49 am

Κανόνες

1) Έχουν δυνατότητα ανάρτησης αγγελίας όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του φόρουμ. Η διαχείριση μπορεί να αφαιρέσει την παραπάνω δυνατότητα εφόσον το κρίνει σκόπιμο χωρίς καμία ειδοποίηση.

2) Οι αγγελίες πρέπει να είναι σχετικές με το αντικείμενο του φόρουμ. Αναρτήσεις ασχέτου περιεχομένου θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

3) Το Audiohub.gr δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη όσον αφορά τις αγοραπωλησίες και δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση ζημιάς, φθοράς, μη κανονικής λειτουργίας ή απάτης.

4) Ο πωλητής υποχρεούται να κάνει επακριβή περιγραφή του προϊόντος και να αναφέρει την τιμή αυτού.

5) Εφόσον το αντικείμενο πωληθεί είναι υποχρεωτική η ενημέρωση ότι η αγγελία μπορεί να κλείσει μέσω απλού μηνύματος.

6) Απαγορεύονται τα σχόλια σχετικά με την τιμή ή το προσφερόμενο είδος.

7) Η συνεννόηση είναι προτιμότερο να γίνετε μέσω p.m. Συστήνουμε στα μέλη να διαφυλάσσουν τα προσωπικά τους στοιχεία (τηλεφωνικοί αριθμοί και διευθύνσεις προτιμητέο είναι να ανταλλάσσονται μέσω p.m.)

8) Η διαχείριση μπορεί ανά πάσα στιγμή και χωρίς καμία προειδοποίηση να τροποποιεί ή αποσύρει οποιαδήποτε αγγελία εφόσον κριθεί σκόπιμο.
Διαχειριστική ομάδα

Return to “Μικρές αγγελίες”Login · Register