Έλα, πάρε και μια αυθεντική ―πιο κομψή, σε tapas!
Ακρόαση στην Melody's Vision, Σαββατο 25 Οκτωβρίου
Wilson Audio - dCS - Innuos - Nagra - Constellation
Συμμετοχές εδώ
Wilson Audio - dCS - Innuos - Nagra - Constellation
Συμμετοχές εδώ
Το σύστημά μου.
Re: Το σύστημά μου.
Άγγελος
Εν αναμονή του Tubulus Concentus i2s, εχθές έγινε μια μεγάλη αλλαγή στο σύστημα.
Στη θέση των RAMM Elite 8 (προ - ενεργα ηχεία) μπήκαν (πιστεύω μόνιμα, θα δείξει .....) τα Neotech NEI-3001 MKIII με τα φθηνά (ο Θεός να τα κάνει φτηνά 65 ευρώ η τετράδα
) XLR της Neotech. Δυστυχώς τα Neutrik δεν γινόταν να τοποθετηθούν λόγω του πάχους του καλωδίου, 10,5 mm.
Προς το παρόν τα αφήνω 2-3 μέρες να "στρώσουν" (δεν τα πολυπιστεύω αυτά) και θα επανέλθω με εντυπώσεις.
Στη θέση των RAMM Elite 8 (προ - ενεργα ηχεία) μπήκαν (πιστεύω μόνιμα, θα δείξει .....) τα Neotech NEI-3001 MKIII με τα φθηνά (ο Θεός να τα κάνει φτηνά 65 ευρώ η τετράδα
Προς το παρόν τα αφήνω 2-3 μέρες να "στρώσουν" (δεν τα πολυπιστεύω αυτά) και θα επανέλθω με εντυπώσεις.
Κώστας
kostas6a3 wrote:Εχθές έγινε μια μεγάλη αλλαγή στο σύστημα.![]()
Στη θέση των RAMM Elite 8 μπήκαν (πιστεύω μόνιμα, θα δείξει .....) τα Neotech NEI-3001 MKIII με τα φθηνά (ο Θεός να τα κάνει φτηνά 65 ευρώ η τετράδα) XLR της Neotech. Δυστυχώς τα Neutrik δεν γινόταν να τοποθετηθούν λόγω του πάχους του καλωδίου, 10,5 mm.
Έχασες την ευκαιρια να πιστεψεις μη συγκρινοντας το πριν(το στρώσιμο) με το μετά.
Την επόμενη φορά,γραφένιο και 300€ η τετράδα.Το καλύτερο είναι εχθρός του καλού.
Πολύ καλή επιλογή το 3001ΙΙΙ και σε εξαιρετική τιμή.
Ποτης wrote:kostas6a3 wrote:Εχθές έγινε μια μεγάλη αλλαγή στο σύστημα.![]()
Έχασες την ευκαιρια να πιστεψεις μη συγκρινοντας το πριν(το στρώσιμο) με το μετά.
Την επόμενη φορά,γραφένιο και 300€ η τετράδα.Το καλύτερο είναι εχθρός του καλού.
Λόγω ηλικίας η ακουστική μνήμη μου είναι περιορισμένη.
Εδώ έκανα τρια + χρόνια να δοκιμάσω άλλο...... και επιπλέον το RAMM δεν το έχω απορρίψει ακόμα.
Κώστας
kostas6a3 wrote:Ποτης wrote:kostas6a3 wrote:Εχθές έγινε μια μεγάλη αλλαγή στο σύστημα.![]()
Λόγω ηλικίας η ακουστική μνήμη μου είναι περιορισμένη.
Εδώ έκανα τρια + χρόνια να δοκιμάσω άλλο...... και επιπλέον το RAMM δεν το έχω απορρίψει ακόμα.
Σε πειράζω.Στην πραγματικότητα ευτυχώς που δεν θα περάσεις τις διαφορετικές φάσεις κατά το στρώσιμο διότι είναι ψυχοφθόρο.
- DomieMic65
- Contributor
η ακούστική μνήμη είναι πολύ μικρή ανεξάρτητα με την ηλικία...
Και δεν υπάρχει κάτι άλλο να αλλαχθεί προς το παρόν.
Τον ήχο του τον ξέρουμε.
Τον ήχο του τον ξέρουμε.
Κώστας
Return to “Παρουσιάσεις συστημάτων”