Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.

Παρουσίαση του συστήματός μου

angpsi
Contributor

Re: Παρουσίαση του συστήματός μου

Unread post #431 by angpsi » Wed Jun 24, 2026 7:16 pm

Ωραίες καραμπόλες, καλοάκουστο κι από εμένα!
Άγγελος
Chris1967
Contributor

Re: Παρουσίαση του συστήματός μου

Unread post #432 by Chris1967 » Wed Jun 24, 2026 8:39 pm

MILES wrote:Ο ολοκληρωμένος της CARY 300B (τον είχα για ένα διάστημα), είναι πολύ καλός ενισχυτής αν συνδυαστεί με τα κατάλληλα ηχεία, που όπως βλέπω έχεις. Οπότε το αποτέλεσμα φαντάζομαι θα είναι πολύ ωραίο, ειδικά τώρα με το Wavelight.

Μια ερώτηση μόνο. Τι ακριβώς είναι αυτά τα μεταλλικά βάρη που έχεις πάνω σε κάποια μηχανήματα?

Τα μεταλλικά βάρη είναι απλά στοπ πόρτας, που κοστίζουν μερικά μόλις ευρώ το ένα.

Τα ψρησιμοποιώ να σταθεροποιήσω μικρές συσκευές για να μην μπατάρουν από χοντρά καλώδια, να κρατήσω καλώδια στην θέση τους χωρίς να πέφτουν στο πάτωμα, αλλά πιο πολύτιμη χρήση τους είναι να τοποθετούνται επάνω στα καπάκια των συσκευών ειδικά πάνω από τους μετασχηματιστές τροφοδοσίας (πχ στο Rockna Wavelight που βλέπεις στην φωτογραφία), εκεί βοήθούν σε κάποιες περιπτώσεις να γίνει λίγο πιο εστιασμένος ο ήχος. Τις περισσότερες περιπτώσεις δεν ακούω καμία διαφορά όμως. Αφού κοστίζουν όμως μόλις 4-5 ευρώ το ένα κακό δεν κάνουν να υπάρχουν.

Ευχαριστώ παιδιά!! [wavegreen]
Χρήστος

Return to “Παρουσιάσεις συστημάτων”

Login · Register