Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.

Αγγλοσαξονικό σύστημα #2

pankon
Contributor

Re: Αγγλοσαξονικό σύστημα #2

Unread post #191 by pankon » Mon Jun 25, 2018 4:47 pm

Και άγονα μην παρεξηγηθω με το προηγούμενο σχόλιο, εννοώ ότι η Μαύρη Γάτα αναγνώρισε την ποιότητα του συστηματός μου και με παρακάλεσε να βάλει τα καλώδια του για να κερδίσει δημοσιότητα :lol: :lol:
angpsi
Contributor

Unread post #192 by angpsi » Mon Jun 25, 2018 4:59 pm

pankon wrote:Και άγονα μην παρεξηγηθω με το προηγούμενο σχόλιο, εννοώ ότι η Μαύρη Γάτα αναγνώρισε την ποιότητα του συστηματός μου και με παρακάλεσε να βάλει τα καλώδια του για να κερδίσει δημοσιότητα :lol: :lol:

Εϊναι ωραίο να σε αναγνωρίζουν! Καλοάκουστα! [beer]
Άγγελος
pankon
Contributor

Unread post #193 by pankon » Mon Jun 25, 2018 7:18 pm

Να 'σαι καλά, Άγγελε. Θα γράψω εντυπώσεις, όταν με το καλό προλάβω να τα ακούσω...
Dr Pan K
Site Admin

Unread post #194 by Dr Pan K » Mon Jun 25, 2018 7:21 pm

Κρίμα που δεν έχεις τα interconnect για να δεις πως πάει το σύστημα με πλήρη καλωδίωση.
Παναγιώτης
pankon
Contributor

Unread post #195 by pankon » Mon Jun 25, 2018 8:47 pm

Ο σχεδιαστής (και ιδιοκτήτης) της Harbeth υποστηρίζει με απόλυτη σιγουριά ότι τα καλώδια των ηχείων δεν κάνουν καμιά διαφορά στον ήχο...

Η δική μου επιστημονική θέση επ' αυτού είναι... "Ναι, καλά!". Ας έρθει να συγκρίνουμε τα QED με τα Black Cat κι ας το ξανασυζητήσουμε μετά το θέμα.

(Και κρίμα που δεν έχω τα interconnects).
pankon
Contributor

Unread post #196 by pankon » Mon Jul 09, 2018 9:35 pm

Ήμουν σίγουρος ότι κάτι δεν πάει καλά με τον ήχο του πικάπ μου. Όλοι οι φίλοι, που είχαν την καλοσύνη να παρευρεθούν στις δυο τελευταίες ακροάσεις του συστήματος, είχαν συμμεριστεί τον προβληματισμό μου. Ήταν φανερό ότι το σύστημα έπαιζε πολύ καλύτερα με ψηφιακή πηγή από ό,τι με το πικάπ.

Μετά από αυτήν τη διαπίστωση η προσοχή μας είχε εστιαστεί στην (πιθανή) ανεπάρκεια του phono stage, που ήταν ενσωματωμένο στον προενισχυτή Croft Micro 25R, και στην εύρεση ενός καταλληλότερου. Το νήμα περιγράφει την πορεία αναζήτησης μέχρι εδώ.

Ώσπου, είχα την επιφοίτηση να ξεκινήσω τη διερεύνηση από την αρχή-αρχή: την κεφαλή. Κι αυτό έκανα. Την προηγούμενη βδομάδα έστειλα την κεφαλή, τη Music Maker III (moving iron), στον κατασκευαστή της στην Αγγλία, ονόματι Leonard Gregory (a.k.a. 'the Cartridge Man'). Σήμερα έλαβα την απάντηση από τον Len. Για να μην τα πολυλογώ, ο πρόβολος (cantilever) είναι στραβός και το διαμάντι είναι εκτός θέσης τόσο στον οριζόντιο όσο και στον κάθετο άξονα. Ναι, η κεφαλή παίζει μεν, αλλά παίζει... λάθος. [vomit] Αυτό εξηγεί πολλά!

Η Οδύσσεια συνεχίζεται...

(Υ.Γ. Ο ύποπτος είναι η κυρία που καθαρίζει. Μάλλον μαζί με τη σκόνη στο πικάπ θα πήρε και λίγο... διαμάντι. Από αύριο βάζω ηλεκτρικό φράχτη γύρω από πικάπ [uzi] )
Dr Pan K
Site Admin

Unread post #197 by Dr Pan K » Tue Jul 10, 2018 12:51 am

Οποτε θα στην επιδιορθώσει αντι να αγοράσεις κάποια νεα κεφαλή?
Παναγιώτης
spyhar66

Unread post #198 by spyhar66 » Tue Jul 10, 2018 8:42 am

Καπάκι επειγόντως....
Dr Pan K
Site Admin

Unread post #199 by Dr Pan K » Tue Jul 10, 2018 8:48 am

Κόστος επιδιόρθωσης;
Παναγιώτης
pankon
Contributor

Unread post #200 by pankon » Tue Jul 10, 2018 8:57 am

Τελικά θα κρατήσει την κεφαλή μου και θα μου την ανταλλάξει με μία εντελώς καινούργια, με εκτιμώμενο κόστος 400£. Η τιμή λιανικής είναι 775£.
Σκέφτομαι να προχωρήσω, ώστε να μην πάω προς το παρόν για ακριβή κεφαλή, καθώς η προτεραιότητα είναι να πάρω phono stage. Από τη στιγμή που θα έρθει η νέα Music Maker, θα πρέπει να επαναλάβω τις δοκιμές με τα διάφορα phono stages, που έχω στα υπόψη μου.

Return to “Παρουσιάσεις συστημάτων”

Login · Register