Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
ATC and Garrard system
Re: ATC and Garrard system
Περιμένουμε και τη σύγκριση SME V12 με Kuzma...
pankon wrote:Περιμένουμε και τη σύγκριση SME V12 με Kuzma...
Για να πεις οτι συγκρινεις δυο βραχίονες πρέπει να βαλεις επάνω τις ίδιες κεφαλές και καλώδια και δεν έχω καμία όρεξη να βγάλω την ΖΥΧ από τον Kuzma. Ίσως όμως γράψω κάποιες εντυπώσεις σε ένα νημα ειδικά για SME, όταν ια έχω "φωτογραφίσει" τον ήχο του V-12
Παναγιώτης
Γίνετε ένας μικρός χαμός στο σπίτι. Εχω στα χέρια μου ένα φίλτρο και μερικά καλώδια ρεύματος της Synergistic Research καθώς και ένα Gordian της Lab12. To ΣΚ με βλέπω να συγκρίνω φίλτρα..
Παναγιώτης
Για κανένα phono stage όμως δεν μας λες τίποτα...
pankon wrote:Για κανένα phono stage όμως δεν μας λες τίποτα...
Καπου ήσουνα ταξιδι και σου εχουν ξεφύγει κάποια νήματα (εχω το Lab12 Melto 2 και ακούω απο εχθές το βράδυ)
Παναγιώτης
Αααααα!!!
Κι έλεγα να περάσω να σου φέρω τρίγωνα Πανοράματος, αλλά την άλλη βδομάδα θα λείπω στο εξωτερικό... Το έχω κλειδώσει το Lab12 μετά από σένα!
Κι έλεγα να περάσω να σου φέρω τρίγωνα Πανοράματος, αλλά την άλλη βδομάδα θα λείπω στο εξωτερικό... Το έχω κλειδώσει το Lab12 μετά από σένα!
Πανέμορφο!
Δεν ξέρω, εμένα δεν μου άρεσε ποτέ σαν εμφάνιση το δήθεν 401. Τα παλικάρια που το φτιάχνουν χρησιμοποιούν παράνομα το όνομα Garrard (και τους το είχα επισημάνει, μου απάντησαν με παιδαριώδη τρόπο) αλλά το χειρότερο είναι ότι αντικαθιστούν το χυτο σασί με ένα φτιαγμένο σε cnc από αλουμίνιο, δλδ με κάτι σαφώς πιο φτηνό και υποδεέστερο.
Στην θέση τους θα έφτιαχνα ένα ολοκληρωμένο πικάπ, idler και θα δοκίμαζα εκεί την τύχη μου. Πιστεύω ότι με το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς της Garrard σύντομα θα δεχτούν ένα όχι και τόσο φιλικό τηλεφώνημα και θα εξαφανιστούν από τον χάρτη..
Στην θέση τους θα έφτιαχνα ένα ολοκληρωμένο πικάπ, idler και θα δοκίμαζα εκεί την τύχη μου. Πιστεύω ότι με το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς της Garrard σύντομα θα δεχτούν ένα όχι και τόσο φιλικό τηλεφώνημα και θα εξαφανιστούν από τον χάρτη..
Παναγιώτης
ποιοί είναι αυτοί ?
έχουν σελίδα και πουλάνε επίσημα ?
έχουν σελίδα και πουλάνε επίσημα ?
Return to “Παρουσιάσεις συστημάτων”