Ακρόαση στην Melody's Vision, Σαββατο 25 Οκτωβρίου
Wilson Audio - dCS - Innuos - Nagra - Constellation
Συμμετοχές εδώ
Wilson Audio - dCS - Innuos - Nagra - Constellation
Συμμετοχές εδώ
Το σύστημά μου.
- DomieMic65
- Contributor
Re: Το σύστημά μου.
Καλοάκουστο!!
Όλα τα καλά εύκολα και γρήγορα.
Audio Settings.
Ρυθμιση I2S.
Εσωτερικός SSD δίσκος.
Servers.
Σε μια γρήγορη δοκιμή σαν Roon Core, μου φαίνεται καλύτερα ο core στο NUC. Δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθώ παραπάνω αφού υπάρχει το NUC.
Services.
Πάλι στα γρήγορα, αφου για μένα το Roon είναι μονόδρομος, το UPnP A/V παίζει κανονικά με το Synology NAS με εγκατεστημένο σε αυτόν το MinimServer.
Streaming.
Settings.
Με όλες τις πληροφορίες που απαιτούνται.
Audio Settings.
Ρυθμιση I2S.
Εσωτερικός SSD δίσκος.
Servers.
Σε μια γρήγορη δοκιμή σαν Roon Core, μου φαίνεται καλύτερα ο core στο NUC. Δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθώ παραπάνω αφού υπάρχει το NUC.
Services.
Πάλι στα γρήγορα, αφου για μένα το Roon είναι μονόδρομος, το UPnP A/V παίζει κανονικά με το Synology NAS με εγκατεστημένο σε αυτόν το MinimServer.
Streaming.
Settings.
Με όλες τις πληροφορίες που απαιτούνται.
Κώστας
Επισκέφθηκα σήμερα τον Κώστα για πρώτη φορά αν και του το είχα υποσχεθεί δύο χρόνια πριν,σε άλλο forum.Καλλιο αργά παρά ποτέ.
Όπως είπα και στον ίδιο αφού άκουσα δική μου μουσική,θα μπορούσα άνετα να ξεγελαστω πιστεύοντας πως παίζει ένα πάρα πολύ καλό και καλοστημένο πικάπ.Εξαιρετικο στα πάντα.
Αναποφευκτα,ο ήχος του συστήματος μου είναι σκληρός,θόλος κι επίπεδος.Γιατρε μου,καλύτερα να μην ρωτήσω πόσο κοστίζει το φάρμακο.
Όπως είπα και στον ίδιο αφού άκουσα δική μου μουσική,θα μπορούσα άνετα να ξεγελαστω πιστεύοντας πως παίζει ένα πάρα πολύ καλό και καλοστημένο πικάπ.Εξαιρετικο στα πάντα.
Αναποφευκτα,ο ήχος του συστήματος μου είναι σκληρός,θόλος κι επίπεδος.Γιατρε μου,καλύτερα να μην ρωτήσω πόσο κοστίζει το φάρμακο.
Ποτης wrote:Επισκέφθηκα σήμερα τον Κώστα για πρώτη φορά ............ Γιατρε μου,καλύτερα να μην ρωτήσω πόσο κοστίζει το φάρμακο.
Να είσαι καλά Παναγιώτη, ευχαριστώ για το δώρο. Επιφυλάσσομαι !!!
dapost wrote:Ανεβασμένα πράματα! Καλοακουστο και καλοταξιδο το συστημα!
Ευχαριστώ.
Κώστας
Καλορίζικο και καλοάκουστο Κώστα.
Μπορείς να μας πεις και δυο λόγια πως παίζει
1. Σε σχέση με τα προηγούμενα σου
2. Σε σχέση με το δικό μου Ian Canada που έχεις ακόμα στην κατοχή σου
Μπορείς να μας πεις και δυο λόγια πως παίζει
1. Σε σχέση με τα προηγούμενα σου
2. Σε σχέση με το δικό μου Ian Canada που έχεις ακόμα στην κατοχή σου
Χρήστος
Σε σχέση με τα προηγούμενα σαφώς καλύτερο, με περισσότερο σώμα και λεπτομέρεια (από μνήμης).
Με το δικό σου δεν πρόλαβε να γίνει Α/Β τεστ μιας και ο server εστάλει πίσω για πρόβλημα που παρουσίασε.
Σύντομα τα νεώτερα .......
Με το δικό σου δεν πρόλαβε να γίνει Α/Β τεστ μιας και ο server εστάλει πίσω για πρόβλημα που παρουσίασε.
Σύντομα τα νεώτερα .......
Κώστας
Επί τέλους! Με την συγκατάθεση σου ας ετοιμαστεί το σύστημα σου να "υποφέρει" ξανα εξ αιτίας της μουσικής μου.Σιγουρα εχει γίνει πολύ καλύτερο.
Return to “Παρουσιάσεις συστημάτων”