Ποτης wrote:Επί τέλους! Με την συγκατάθεση σου ας ετοιμαστεί το σύστημα σου να "υποφέρει" ξανα εξ αιτίας της μουσικής μου.Σιγουρα εχει γίνει πολύ καλύτερο.
Ακρόαση στην Melody's Vision, Σαββατο 25 Οκτωβρίου
Wilson Audio - dCS - Innuos - Nagra - Constellation
Συμμετοχές εδώ
Wilson Audio - dCS - Innuos - Nagra - Constellation
Συμμετοχές εδώ
Το σύστημά μου.
Re: Το σύστημά μου.
Κώστας
Πάντως Κώστα πρέπει να ομολογήσω οως έχεις φτιάξει πολυ σωστό σύστημα. Βασικά ξεκινάς με σωστό τριδρομο ηχειο, έχεις καλό προενισχυτή και προσεγμένο ψηφιακό front end. Τα καλωδια ειναι η γαρνιτούρα στις value for money (για entry level high end δεδομενα) επιλογες
Παναγιώτης
Dr Pan K wrote:Πάντως Κώστα πρέπει να ομολογήσω οως έχεις φτιάξει πολυ σωστό σύστημα. Βασικά ξεκινάς με σωστό τριδρομο ηχειο, έχεις καλό προενισχυτή και προσεγμένο ψηφιακό front end. Τα καλωδια ειναι η γαρνιτούρα στις value for money (για entry level high end δεδομενα) επιλογες
Ευχαριστώ Παναγιώτη.
Από καλώδια έχουμε σχεδόν τελειώσει.
Ρεύματος και XLR DAC-Pre Μάμαλος με την πατέντα του για μείωση της χωριτικότητας.
Μένει ένα HDMI (παίζω με δανεικό Vodka), με βλέπω με Tubulus
ΥΓ Να περνάτε καλά με την όμορφη παρέα.
![hello [wavegreen]](./images/smilies/wavegreen.gif)
Κώστας
Επειδή μου ζητήθηκε, από μέλος της Δχσης του site, να γράψω δύο λόγια για το τώρα σύστημα και επειδή χατήρια δεν χαλάω, γράφω:
ΙΣΩΣ παίζει καλύτερα από κάθε άλλη φορά, αν εξαιρέσουμε την "Ypsilon PST 100 mk2 Silver Edition" εποχή.
Μουσικό χωρίς να με κουράζει στο ελάχιστο, με εξαιρετική λεπτομέρεια, μπάσο συγκεκριμένο και καθαρό και τεράστια σκηνή.
Πιθανά σε αυτό να έχει και μερίδιο (δεν μπορώ να πω πόσο) η στήριξη του DAC και του Server όπως φαίνεται στη φωτογραφία προϊόν συζήτησης με τη φίλη ΑΙ
.
ΥΓ. Στην Stack Audio με μύησε ο Chris1967 (κατά κόσμον Χρήστος Π.....). Αλλά Χρήστο μου 1200 ή 800 € δεν δίνω για να βάλω στα ηχεία εκτός και αν μου τα κάνεις δώρο στη γιορτή μου ή στα γενέθλια αλλά αργούν και τα δύο.
Μια χαρά και τα GAIA II.
ΙΣΩΣ παίζει καλύτερα από κάθε άλλη φορά, αν εξαιρέσουμε την "Ypsilon PST 100 mk2 Silver Edition" εποχή.
Μουσικό χωρίς να με κουράζει στο ελάχιστο, με εξαιρετική λεπτομέρεια, μπάσο συγκεκριμένο και καθαρό και τεράστια σκηνή.
Πιθανά σε αυτό να έχει και μερίδιο (δεν μπορώ να πω πόσο) η στήριξη του DAC και του Server όπως φαίνεται στη φωτογραφία προϊόν συζήτησης με τη φίλη ΑΙ
ΥΓ. Στην Stack Audio με μύησε ο Chris1967 (κατά κόσμον Χρήστος Π.....). Αλλά Χρήστο μου 1200 ή 800 € δεν δίνω για να βάλω στα ηχεία εκτός και αν μου τα κάνεις δώρο στη γιορτή μου ή στα γενέθλια αλλά αργούν και τα δύο.
Κώστας
Μπράβο Κώστα καλοάκουστα όλα!!
Πολύ σωστά στημένο σύστημα και παρότι δεν έχω ακούσει τις τελευταίες προσθήκες είμαι σίγουρος ότι έχει βελτιωθεί αρκετά από ένα επίσης πολύ καλό σημείο που ήταν πριν.
Ναι τα Auva της Stack Audio πρέπει να είναι αυτή την στιγμή ότι πιο καλό σε ποδαράκια υπάρχει από τι διαβάζω, και μάλιστα ψήνομαι για τα ηχεία μου αλλά με φρενάρει το χιλιοδιακοσάρι που κοστίζουν.
Καλοάκουστα και πάλι!
πρέπει να περάσω από κει αυτές τις μέρες
Πολύ σωστά στημένο σύστημα και παρότι δεν έχω ακούσει τις τελευταίες προσθήκες είμαι σίγουρος ότι έχει βελτιωθεί αρκετά από ένα επίσης πολύ καλό σημείο που ήταν πριν.
Ναι τα Auva της Stack Audio πρέπει να είναι αυτή την στιγμή ότι πιο καλό σε ποδαράκια υπάρχει από τι διαβάζω, και μάλιστα ψήνομαι για τα ηχεία μου αλλά με φρενάρει το χιλιοδιακοσάρι που κοστίζουν.
Καλοάκουστα και πάλι!
Χρήστος
Chris1967 wrote:
Ευχαριστώ Χρήστο. Όποτε θέλεις.
Κώστας
Παρακολουθώ και δεν βρίσκω χρόνο να γράψω, αλλά σπάω τη σιωπή για να πως ότι χαίρομαι πολύ για τις εξελίξεις! Πώς πήγε η συνέργεια μεταξύ τους; Λογικά θα πρέπει να συνεργάζονται απροβλημάτιστα και συμπληρωματικά, σωστά;
Άγγελος
Εχθές πέρασα από τον Κώστα,
Το σύστημα είναι στα καλύτερα του, και σίγουρα οι πηγές Rockna Wavelight Dac/Server έχουν δέσει το γλυκό.
Τον σύστημα ακούγεται μεστό γεμάτο στρογγυλό στρωτό, δεν υπάρχει ίχνος ψηφιακής λαμπρότητας πουθενά, ακόμα και με υλικό που από την παραγωγή του είναι λαμπρό.
Αυτό είναι ενδεικτικό πολύ χαμηλού jitter που τα προϊόντα Rockna φημίζονται.
Αναβάθμιση και στα ακουστικά με τον Lake People Violectric HPA V200 και Sennheiser HD800 (SDR), που κελαιδάει με τα Rockna, πραγματικά hiend σύστημα ακουστικών, παλαιό μεν αλλά άριστο δε.
Συγχαρητήρια Κώστα το σύστημα τώρα έχει ολοκληρωθεί, άντε κανένα HDMI, άντε κανένα interconnect, και είσαι πλέον έτοιμος για άπειρες ώρες εθιστικών ακροάσεων!![hello [wavegreen]](./images/smilies/wavegreen.gif)
Το σύστημα είναι στα καλύτερα του, και σίγουρα οι πηγές Rockna Wavelight Dac/Server έχουν δέσει το γλυκό.
Τον σύστημα ακούγεται μεστό γεμάτο στρογγυλό στρωτό, δεν υπάρχει ίχνος ψηφιακής λαμπρότητας πουθενά, ακόμα και με υλικό που από την παραγωγή του είναι λαμπρό.
Αυτό είναι ενδεικτικό πολύ χαμηλού jitter που τα προϊόντα Rockna φημίζονται.
Αναβάθμιση και στα ακουστικά με τον Lake People Violectric HPA V200 και Sennheiser HD800 (SDR), που κελαιδάει με τα Rockna, πραγματικά hiend σύστημα ακουστικών, παλαιό μεν αλλά άριστο δε.
Συγχαρητήρια Κώστα το σύστημα τώρα έχει ολοκληρωθεί, άντε κανένα HDMI, άντε κανένα interconnect, και είσαι πλέον έτοιμος για άπειρες ώρες εθιστικών ακροάσεων!
![hello [wavegreen]](./images/smilies/wavegreen.gif)
Χρήστος
- DomieMic65
- Contributor
Καλοάκουστα όλα Κώστα!!
Όταν φτάνεις σε ένα σημείο που όλα έχουν δέσει με έναν τρόπο που είναι σωστός είναι πολύ ωραίο συναίσθημα...
Όταν φτάνεις σε ένα σημείο που όλα έχουν δέσει με έναν τρόπο που είναι σωστός είναι πολύ ωραίο συναίσθημα...
Και πάλι σας ευχαριστώ.
Ιδιαίτερα τον Χρήστο, που από την πρώτη στιγμή έδειξε ότι το αποτέλεσμα του άρεσε, παρά τα ψιλο-κολλήματά του
(οπτική ίνα, Μάμαλος). Το έπιασα το υπονοούμενο "άντε κανένα interconnect".
Το HDMI έχει παραγγελθεί, 4-5 βδομάδες θα κάνει να έρθει, ως τότε με το φτηνό AQ Vodka eARC.
Με το Tubulus Concentus, αυτό περιμένω, πιστεύω ότι θα ανοίξει και άλλο η σκηνή και ίσως δώσει και ένα κλικ στα πρίμα Χρήστο.
Α! Έχουμε και το RAMM Elite 8
.
Μιχάλη σε περιμένω για ακρόαση και φυσικά όποιος άλλος θέλει.
Το σπίτι μου είναι πάντα ανοικτό για όλους.
ΥΓ Χρήστο θέλεις δουλειά στη φωτογραφία.
Ιδιαίτερα τον Χρήστο, που από την πρώτη στιγμή έδειξε ότι το αποτέλεσμα του άρεσε, παρά τα ψιλο-κολλήματά του
Το HDMI έχει παραγγελθεί, 4-5 βδομάδες θα κάνει να έρθει, ως τότε με το φτηνό AQ Vodka eARC.
Με το Tubulus Concentus, αυτό περιμένω, πιστεύω ότι θα ανοίξει και άλλο η σκηνή και ίσως δώσει και ένα κλικ στα πρίμα Χρήστο.
Α! Έχουμε και το RAMM Elite 8
Μιχάλη σε περιμένω για ακρόαση και φυσικά όποιος άλλος θέλει.
Το σπίτι μου είναι πάντα ανοικτό για όλους.
ΥΓ Χρήστο θέλεις δουλειά στη φωτογραφία.
Κώστας
Return to “Παρουσιάσεις συστημάτων”