Σήμερα επισκέφθηκα τον Κώστα.Αυτη τη φορά άκουσα εντελώς διαφορετικό σύστημα!Δεν εννοώ απλώς πως διαφάνεια,ανάλυση,λεπτομέρεια,διαχωρισμός,ροή,βαθος και ο,τι αλλο παρέλειψα ήταν πολύ βελτιωμενα.Αυτο που με εντυπωσίασε περισσότερο ήταν πως τα 40a "εξαφανίζονταν" σε δικές μου μετριες-κακες εγγραφές!
Αυτό το έζησα για πρώτη φορά πριν από 35 χρόνια με υπερσυστημα της εποχής εκείνης και ήταν η ώθηση για να μπω στο χόμπυ όσο βαθύτερα μου επέτρεψε η ρηχή μου τσέπη.
Ακρόαση στην Melody's Vision, Σαββατο 25 Οκτωβρίου
Wilson Audio - dCS - Innuos - Nagra - Constellation
Συμμετοχές εδώ
Wilson Audio - dCS - Innuos - Nagra - Constellation
Συμμετοχές εδώ
Το σύστημά μου.
Re: Το σύστημά μου.
Ποτης wrote:Σήμερα επισκέφθηκα τον Κώστα.Αυτη τη φορά άκουσα εντελώς διαφορετικό σύστημα!Δεν εννοώ απλώς πως διαφάνεια,ανάλυση,λεπτομέρεια,διαχωρισμός,ροή,βαθος και ο,τι αλλο παρέλειψα ήταν πολύ βελτιωμενα.Αυτο που με εντυπωσίασε περισσότερο ήταν πως τα 40a "εξαφανίζονταν" σε δικές μου μετριες-κακες εγγραφές!
Αυτό το έζησα για πρώτη φορά πριν από 35 χρόνια με υπερσυστημα της εποχής εκείνης και ήταν η ώθηση για να μπω στο χόμπυ όσο βαθύτερα μου επέτρεψε η ρηχή μου τσέπη.
Παναγιώτη ευχαριστώ.
Κώστας
- DomieMic65
- Contributor
kostas6a3 wrote:…
Μιχάλη σε περιμένω για ακρόαση και φυσικά όποιος άλλος θέλει.
Το σπίτι μου είναι πάντα ανοικτό για όλους.
Ελπίζω φέτος να το καταφέρουμε!
![hello [wavegreen]](./images/smilies/wavegreen.gif)
Κώστα,εγώ σ' ευχαριστώ.
Την επόμενη φορά που θα σε επισκεφθώ θα πραγματοποιηθεί,με την άδεια σου, ζωντανή διαδικτυακή δοκιμή του βελτιωτικου της Furutech.
Την επόμενη φορά που θα σε επισκεφθώ θα πραγματοποιηθεί,με την άδεια σου, ζωντανή διαδικτυακή δοκιμή του βελτιωτικου της Furutech.
Την αγάπη μου από Ισπανία όπου βρίσκομαι αυτή τη στιγμή, χαίρομαι για τις θετικές αντιδράσεις μιας και ο Κώστας έχει ξοδέψει ενέργεια για να φτάσει το σύστημα εκεί που βρίσκεται τώρα!
Άγγελος
angpsi wrote:Την αγάπη μου από Ισπανία όπου βρίσκομαι αυτή τη στιγμή, χαίρομαι για τις θετικές αντιδράσεις μιας και ο Κώστας έχει ξοδέψει ενέργεια για να φτάσει το σύστημα εκεί που βρίσκεται τώρα!
Καλά να περνάς. Ευχαριστώ και σε περιμένω όταν γυρίσεις, με Jamón εννοείται.
![beer [beer]](./images/smilies/drinkingcheers.gif)
Κώστας
angpsi wrote:Την αγάπη μου από Ισπανία όπου βρίσκομαι αυτή τη στιγμή, χαίρομαι για τις θετικές αντιδράσεις μιας και ο Κώστας έχει ξοδέψει ενέργεια για να φτάσει το σύστημα εκεί που βρίσκεται τώρα!
Ενέργεια... E=mc² όπου c= πολλά χρήματα
Χρήστος
Chris1967 wrote:angpsi wrote:Την αγάπη μου από Ισπανία όπου βρίσκομαι αυτή τη στιγμή, χαίρομαι για τις θετικές αντιδράσεις μιας και ο Κώστας έχει ξοδέψει ενέργεια για να φτάσει το σύστημα εκεί που βρίσκεται τώρα!
Ενέργεια... E=mc² όπου c= πολλά χρήματα
Μην ξύνεσαι στην γκλίτσα του τσοπάνη
Δεν θέλω να γίνω κακός ............
![cool [afro]](./images/smilies/afro.gif)
Κώστας
kostas6a3 wrote:angpsi wrote:Την αγάπη μου από Ισπανία όπου βρίσκομαι αυτή τη στιγμή, χαίρομαι για τις θετικές αντιδράσεις μιας και ο Κώστας έχει ξοδέψει ενέργεια για να φτάσει το σύστημα εκεί που βρίσκεται τώρα!
Καλά να περνάς. Ευχαριστώ και σε περιμένω όταν γυρίσεις, με Jamón εννοείται.![]()
Βολεύεσαι;
- Attachments
-
- IMG_5812.jpeg (1.34 MiB) Viewed 185 times
Άγγελος
Return to “Παρουσιάσεις συστημάτων”