Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.

Το σύστημά μου.

Chris1967
Contributor

Re: Το σύστημά μου.

Unread post #381 by Chris1967 » Wed Jan 28, 2026 9:43 am

Καλοάκουστα Κώστα!! [wavegreen]

Για τον Crack τα έχουμε πει και τηλεφωνικά, πολύ καλή επιλογή (αν και ο Πάνος θα έχει ενστάσεις επειδή είναι OTL :-D )

Το καλώδιο δεν το ξέρω.

Όσο για τον προενισχυτή, επίσης δεν τον ξέρω, αλλά ότι ισχύει για παθητικούς προενισχυτές ισχύει και για αυτόν.

Δηλαδή ότι θα δουλέψει άψογα και μαγικά μόνο εάν οι προυποθέσεις gain και συνδυασμός ενισχυτή και ευαισθησίας ηχείων ειναι ιδανικές.

Ευτυχώς έχεις Rockna και ευτυχώς ενεργά ATC που με κάνει να πιστεύω ότι θα δέσει πολύ καλά στο σύστημα σου, αρκεί να μην ακούς πολύ δυνατά, εκεί θα είναι καλύτερος πάντοτε ο Mark Levinson.

Θα περάσω κάποια στιγμή να τα ακούσω

Καλοάκουστα και πάλι!! [wavegreen]
Χρήστος
Chris1967
Contributor

Unread post #382 by Chris1967 » Wed Jan 28, 2026 9:47 am

Και μια φωτογραφία από το εσωτερικό

hero_open.jpg
hero_open.jpg (84.47 KiB) Viewed 133 times

αν τον σχεδίαζα εγώ θα είχα βάλει το ποτενσιόμετρο και τον επιλογέα στο πίσω μέρος με άξονα που θα εκτείνεται στο μπροστικό μέρος στα μπουτόν, για να αποφύγω το μήκος καλωδίων από τα RCA προς το εμπρός μέρος.

Βέβαια το μήκος μικρό, μπορεί να μην παίζει και τόσο ρόλο.
Χρήστος
Dr Pan K
Site Admin

Unread post #383 by Dr Pan K » Wed Jan 28, 2026 11:25 am

@Chris Το θεμα με τα καλωδια δεν ειναι απο τα RCA στον επιλογεα αλλα εχει να κανει με το οτι χρησιμοποιει μετασχηματιστες για τον ελεγχο της σταθμης, οποτε ο καθε μετασχηματιστής εχει πολλαπλά δευτερεύοντα (> καλωδια).

Οι μετασχηματιστες ειναι τέλειοι μονο σε θεωρητικο επιπεδο. Επι του πρακτέου εχουν αρκετα θεματα οπως μειωση αποκρισης στα ακρα, παρασιτικο θορυβο, υστέρηση και κορεσμό (αυτο οχι τοσο στην συγκεκριμενη εφαρμογη). Καλη η θεωρια αλλα στην πραξη δεν δουλευουν τοσο ιδανικα οσο φανταζομαστε, αλλιως ολα τα μηχανηματα θα ειχαν μεσα μετασχηματιστες (ενω οι σχετικες προτασεις ειναι ελαχιστες στην αγορα).
Παναγιώτης
kostas6a3

Unread post #384 by kostas6a3 » Wed Jan 28, 2026 12:52 pm

Chris1967 wrote:Και μια φωτογραφία από το εσωτερικ

αν τον σχεδίαζα εγώ θα είχα βάλει το ποτενσιόμετρο και τον επιλογέα στο πίσω μέρος με άξονα που θα εκτείνεται στο μπροστικό μέρος στα μπουτόν, για να αποφύγω το μήκος καλωδίων από τα RCA προς το εμπρός μέρος.

Βέβαια το μήκος μικρό, μπορεί να μην παίζει και τόσο ρόλο.

Original photos

IMG_2913.jpg
IMG_2913.jpg (1.39 MiB) Viewed 110 times

IMG_2914.jpg
IMG_2914.jpg (1.05 MiB) Viewed 110 times

Τις εισόδους και εξόδους που θα τις έβαζες; :lol:
Κώστας
angpsi
Contributor

Unread post #385 by angpsi » Fri Jan 30, 2026 8:01 pm

Λοιπόν, αυτό με τον Crack με πήγε χρόνια πίσω! Όταν ξεκινούσα με τ' ακουστικά θεωρείτο ο go-to ενισχυτής για τις ναυαρχίδες με υψηλή εμπέδηση και είχα φαγωθεί να τον βρω. Καθώς δεν βρισκόταν με τίποτα στην Ευρώπη, τελικά κατέληξα στον Feliks Audio και τις 6.000.000 λάμπες που αγόρασα για να τον κάνω να παίξει σαν solid state! Από εκεί η ιστορία είναι γνωστή, έμπλεξα με το Audiohub και δεν έχω ξεμπλέξει μέχρι σήμερα! :lol: :lol: :lol:

Καλοάκουστα Κώστα, ελπίζω να βρω ευκαιρία να έρθω και να τ' ακούσω!
Άγγελος
kostas6a3

Unread post #386 by kostas6a3 » Fri Jan 30, 2026 8:09 pm

Πάντα ανοικτό το σπίτι ......
Κώστας

Return to “Παρουσιάσεις συστημάτων”

Login · Register