To Das Klang USB για το οποιο μιλάγαμε. Μολις κάνω τις πρώτες δόκιμες θα επιστρέψω..
http://www.monoandstereo.com/2014/12/ch ... e-new.html
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
ATC and Garrard system
Re: ATC and Garrard system
Παναγιώτης
- Σταύρος Τρύπης
Έχεις ένα από τα 98... :)
Έχουμε θέμα. Θα χρειαστώ βοήθεια, μερικά ζευγάρια αυτιά ακόμα για ακρόαση καλωδίων USB.
Παναγιώτης
- Σταύρος Τρύπης
LOL!
Ξαφνικά τα καλώδια usb απόκτησαν "ειδικό βάρος"?
Ξαφνικά τα καλώδια usb απόκτησαν "ειδικό βάρος"?
Εγώ αν και δηλώνω "κουφός" σε κάτι τέτοια, ευχαρίστως να προσφέρω.... μπύρες!
- andreasecon
Αν μπορειτε να περιμενετε μεχρι το ερχομενο ΣΚ και εγω μεσα φερνω και αλλο usb για συγκριση
Έκανα μια μικρή δοκιμή, μόνος στο δωμάτιο με απόλυτη ησυχία (ούτε καν κλιματιστικό δεν άναψα). Χρησιμοποίησα το γνώριμο σε εμένα Rockna Wavedream με το παλιό και επίσης γνώριμο καλώδιο ρεύματος και την κλασσική λίστα μουσικής των δοκιμών.
Το soundstage ανοίγει. Εξήγηση του γιατί δεν έχω, θα το σκεφτώ λίγο με ησυχία και θα κάνω και άλλες δοκιμές. Η τονικοτητα δεν αλλάζει, για λεπτομέρεια θα επανέλθω.
Μόλις επιστρέψει και ο Ανδρέας θα κάνουμε κάποια δοκιμή- συγκριτικό μεταξύ boutique και βιομηχανικών καλωδίων USB. Καλό θα ήταν να έχουμε και κάποιους ουδέτερους ακροατές.
Το soundstage ανοίγει. Εξήγηση του γιατί δεν έχω, θα το σκεφτώ λίγο με ησυχία και θα κάνω και άλλες δοκιμές. Η τονικοτητα δεν αλλάζει, για λεπτομέρεια θα επανέλθω.
Μόλις επιστρέψει και ο Ανδρέας θα κάνουμε κάποια δοκιμή- συγκριτικό μεταξύ boutique και βιομηχανικών καλωδίων USB. Καλό θα ήταν να έχουμε και κάποιους ουδέτερους ακροατές.
Παναγιώτης
Συνοψιζω τις τελευταίες αλλαγές που αφορούν αποκλειστικά την ψηφιακή αναπαραγωγη:
USB cable Das Klang
DAC power cord Signal Projects Golden Sequence
Ethernet cables Supra Cat8 (τρία καλώδια, ένα ανάμεσα στο router>NAS, και δυο από το router προς το streamer)
Ανάμεσα παρεμβάλεται το medical grade ethernet filter της Baaske.
Router TP Link Archer D2
Router power supply: Linear 30VA/2A (αναμένεται όπως και το Baaske)
Στο σύνολό τους οι αλλαγές έφεραν ουσιαστική διαφορά στο ήχο.
Την μεγαλύτερη βελτίωση παραδόξως την πήρα από το Router, η εξήγηση που μπορώ να δώσω αφορά την υλοποίηση του πομπόδεκτή, τις θύρες που είναι πια gigabit και την καλύτερη τροφοδοσία.
Το gigabit switch δεν είχε την παραμικρή επιπτώση στο τελικό αποτέλεσμα οπότε δεν προστέθηκε στην αλυσίδα .
Το φίλτρο ίσως να έκανε μια μικρή διαφορά (στις δοκιμές μέχρι τώρα χρησιμοποιηθηκε το ΕΜΟ του Γιαννη) με το αποτέλεσμα να είναι κάπως πιο μαλακες ψηλες χωρίς όμως έλλειψη λεπτομέρειας η αέρα.
Το USB έκανε μικρή διαφορά στην σκηνή αλλά για το κόστος του δεν θα το πρότεινα σε κανένα.
Τα καλώδια ethernet cat8 έκαναν μικρή διαφορά στην ροή της αναπαραγωγής αλλά λόγο του μικρού σχετικά κόστους απόκτησης το προτείνω ανεπιφύλακτα.
Για το Router δεν το συζητάω καν, απορώ με τον εαυτό μου που τόσο καιρό έλεγα να το αλλάξω και δεν το είχα κάνει. Στα 60€ περίπου η πιο σημαντική αναβάθμιση και η πιο φτηνή συνάμα. Περιμένω να δω τι θα κάνει το γραμμικο τροφοδοτικό που θα προσθέσω.
Συνολικά η ουσιαστική διαφορά είναι πως έφυγε μια μικρότερη τάση επιθετικοτητας από το ψηφιακό, ένας ανεπαισθητος κοκκος στις ψηλες.
Μετά τις διακοπές θα κανονιστει ακρόαση..
USB cable Das Klang
DAC power cord Signal Projects Golden Sequence
Ethernet cables Supra Cat8 (τρία καλώδια, ένα ανάμεσα στο router>NAS, και δυο από το router προς το streamer)
Ανάμεσα παρεμβάλεται το medical grade ethernet filter της Baaske.
Router TP Link Archer D2
Router power supply: Linear 30VA/2A (αναμένεται όπως και το Baaske)
Στο σύνολό τους οι αλλαγές έφεραν ουσιαστική διαφορά στο ήχο.
Την μεγαλύτερη βελτίωση παραδόξως την πήρα από το Router, η εξήγηση που μπορώ να δώσω αφορά την υλοποίηση του πομπόδεκτή, τις θύρες που είναι πια gigabit και την καλύτερη τροφοδοσία.
Το gigabit switch δεν είχε την παραμικρή επιπτώση στο τελικό αποτέλεσμα οπότε δεν προστέθηκε στην αλυσίδα .
Το φίλτρο ίσως να έκανε μια μικρή διαφορά (στις δοκιμές μέχρι τώρα χρησιμοποιηθηκε το ΕΜΟ του Γιαννη) με το αποτέλεσμα να είναι κάπως πιο μαλακες ψηλες χωρίς όμως έλλειψη λεπτομέρειας η αέρα.
Το USB έκανε μικρή διαφορά στην σκηνή αλλά για το κόστος του δεν θα το πρότεινα σε κανένα.
Τα καλώδια ethernet cat8 έκαναν μικρή διαφορά στην ροή της αναπαραγωγής αλλά λόγο του μικρού σχετικά κόστους απόκτησης το προτείνω ανεπιφύλακτα.
Για το Router δεν το συζητάω καν, απορώ με τον εαυτό μου που τόσο καιρό έλεγα να το αλλάξω και δεν το είχα κάνει. Στα 60€ περίπου η πιο σημαντική αναβάθμιση και η πιο φτηνή συνάμα. Περιμένω να δω τι θα κάνει το γραμμικο τροφοδοτικό που θα προσθέσω.
Συνολικά η ουσιαστική διαφορά είναι πως έφυγε μια μικρότερη τάση επιθετικοτητας από το ψηφιακό, ένας ανεπαισθητος κοκκος στις ψηλες.
Μετά τις διακοπές θα κανονιστει ακρόαση..
Παναγιώτης
Ευχαριστώ Παναγιώτη για τη ωραία βραδιά.
Τα ATC100 έδεσαν πολύ καλά με τον χώρο και γενικότερα όλες οι αλλαγές που έχεις κάνει έχουν θετικό αντίκτυπο μιας και το σύστημά είναι καλύτερο από ποτέ.
Υ.Γ. Συνεχίζω να έχω μια αδυναμία στο πικάπ σου, είναι φυσιολογικό αυτό γιατρέ μου ή πρέπει να ανησυχώ?
Τα ATC100 έδεσαν πολύ καλά με τον χώρο και γενικότερα όλες οι αλλαγές που έχεις κάνει έχουν θετικό αντίκτυπο μιας και το σύστημά είναι καλύτερο από ποτέ.
Υ.Γ. Συνεχίζω να έχω μια αδυναμία στο πικάπ σου, είναι φυσιολογικό αυτό γιατρέ μου ή πρέπει να ανησυχώ?
Return to “Παρουσιάσεις συστημάτων”