Σοκ και Δέος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μετά από πάρα πολύ καιρό, είχα την ευκαιρία να ακούσω ξανά το σύστημα του Γιώργου. Ομολογώ ότι σοκαρίστηκα από το αντίκτυπο που είχαν οι αλλαγές που έχουν γίνει στο σύστημα.
Απίστευτη Ταχύτητα, Ατάκα και Δυναμικά είναι οι λέξεις που μου έρχονται στο μυαλό.
Συγχαρητήρια Γιώργο για την προσπάθεια που έχεις κάνει, αλλά και για το αποτέλεσμα που πέτυχες.
Υ.Γ. Το πικάπ είναι το κερασάκι ήταν τούρτα μιας και δεν περίμενα να παίζει τόσο καλά. Παρόλα αυτά παίζει Εξαιρετικά, το λάτρεψα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
Tidal to rule them all - Παρουσιαση συστηματος
Re: Tidal to rule them all - Παρουσιαση συστηματος
Τέτοια λεγε του και ποιος τον ακούει μετά..
Παναγιώτης
- Geopolitis
Χιλια ευχαριστω Χαρη για τα καλα σου λογια. Η γνωμη σου μετραει πολυ για μενα...
Μια φώτογραφια απο την τελευταία ακρόαση στου Geopolitis, με το Mutec + Cybershaft 10M clock. Κάποιες εντυπώσεις για τον συνδυασμό στο σχετικό νήμα.
Ακούσαμε και το Avid/ Kuzma Stogi/ Dynavector Karat 17D2 (Carole King, Μινορε της Αυγης, Adderley, Hoyem) που παρα του οτι ειναι σχεδόν παραμελημένο δείχνει τα δόντια του σε καθε ευκαιρία. Όπως παντα το προτίμησα απο το Tidal streaming.
Επόμενο βήμα για το σύστημα πρέπει να ειναι η φροντίδα του χώρου, ειμαι βέβαιος οτι δεν ακούμε ουτε τις μισές απο τις δυνατότητες των μηχανημάτων.. 3D διάχυση πίσω απο το σύστημα και panel πίσω απο την θέση ακρόασης, ίσως και κάποιοι ανακλαστήρες πάνω απο την ίδια θεση.
Παναγιώτης
- Geopolitis
Στα πλαισια διαφορων δοκιμων που κανω δανειστηκα απο τον αντιπροσωπο Ultra Audio - Audio Soul to Acousense Afi, ενα USB interface το οποιο εχει προκαλεσει πολυ θετικες εντυπωσεις στην Γερμανια. Μπορω να επιβεβαιωσω οτι εχει εξαιρετικο ηχο, πιο οργανικο και μουσικο απο το Mutec MC3+USB (μονο του) αλλα οχι καλυτερο απο τον συνδιασμο Mutec MC3+USB και Cybershaft Premium OCXO clock.
Παντως σιγουρα μπορει να αποδειχθει value for money λυση γιατι το σετ που προανεφερα στοιχιζει αρκετα περισσοτερα χρηματα και το Mutec MC3+USB μονο του (το οποιο Afi ξεπερναει σε αποδοση) ειναι καλυτερο USB interface απο τα περισσοτερα αλλα που κυκλοφορουν. State of the art λυση λοιπον το Acousense Afis....
Παντως σιγουρα μπορει να αποδειχθει value for money λυση γιατι το σετ που προανεφερα στοιχιζει αρκετα περισσοτερα χρηματα και το Mutec MC3+USB μονο του (το οποιο Afi ξεπερναει σε αποδοση) ειναι καλυτερο USB interface απο τα περισσοτερα αλλα που κυκλοφορουν. State of the art λυση λοιπον το Acousense Afis....
Γιωργο επειδή το site της εταιρίας εχει πέσει, μπορεις να βάλεις μια φωτο της συσκευής?
edit Των συσκευων γιατι αν καταλαβα καλα ειναι 2 που συνεργαζονται, ενα Isolator και ενα USB module
edit Των συσκευων γιατι αν καταλαβα καλα ειναι 2 που συνεργαζονται, ενα Isolator και ενα USB module
Παναγιώτης
Ενα πουλάκι μου έδωσε αρκετές φωτο... Το σύστημα ειναι οπτικό decoupler και ερχεται πληρες:
Παναγιώτης
Δυσκολα τα πράγματα με το σύστημα του Γιώργου..
Παναγιώτης
- Geopolitis
Ακουσαμε την Κυριακη με Dr Pank και JohnVo στο συστημα μου το Kronos Sparta το οποιο ταιριαξε υπεροχα με phono το εσωτερικο του προενισχυτη Tidal Preos ενω στη θεση του τελικου μου βρεθηκε ο ομοσταυλος Tidal Impulse.
Προσωπικα αυτο που ακουσα ειναι για μενα το dream sound που θα ηθελα καποια στιγμη να αποκτησω αν ποτε μου επιτρεψουν τα οικονομικα μου. Απο τις πιο αληθοφανεις, ρεαλιστικες ακουστικες εμπειριες που ειχα ποτε σε συστημα ηχου ανεξαρτητως κοστους, ακομα και το συνολο βρεθηκε σε ενα αρκετα προβληματικο απο πλευρα αντηχησης χωρο οπως ο δικος μου.
Προσωπικα αυτο που ακουσα ειναι για μενα το dream sound που θα ηθελα καποια στιγμη να αποκτησω αν ποτε μου επιτρεψουν τα οικονομικα μου. Απο τις πιο αληθοφανεις, ρεαλιστικες ακουστικες εμπειριες που ειχα ποτε σε συστημα ηχου ανεξαρτητως κοστους, ακομα και το συνολο βρεθηκε σε ενα αρκετα προβληματικο απο πλευρα αντηχησης χωρο οπως ο δικος μου.
Οταν λεω "δύσκολα τα πράγματα" εννοώ πολυ δυσκολα.. για τον Γιώργο γιατι αυτο που ακούσαμε με τελικο Tidal και πηγη το Kronos Sparta / EMT JSD5 δεν το έχουμε ξανακουσει ποτε στο συγκεκριμένο σύστημα. Οποτε ο Γιωργος ετοιμάζεται για έξοδα (γιατι απλά οταν ξερεις που μπορεις να φτάσεις δύσκολα κρατιέσαι)
Το σύστημα, που το εχω ακούσει κάποιες φορες και εχω άποψη για το πως παιζει, στην τελευταία ακρόαση ειχε ξεφυγει. Και δεν το λεω μονο εγω που ειμαι biased υπερ των αναλογικων αλλα νομιζω ολοι εντυπωσιαστήκαμε απο το αποτέλεσμα. Πολυ καλός και ο τελικος της Tidal, λογικά αυτη θα ειναι και η επομενη κινηση (ματ)
Το σύστημα, που το εχω ακούσει κάποιες φορες και εχω άποψη για το πως παιζει, στην τελευταία ακρόαση ειχε ξεφυγει. Και δεν το λεω μονο εγω που ειμαι biased υπερ των αναλογικων αλλα νομιζω ολοι εντυπωσιαστήκαμε απο το αποτέλεσμα. Πολυ καλός και ο τελικος της Tidal, λογικά αυτη θα ειναι και η επομενη κινηση (ματ)
Παναγιώτης
Return to “Παρουσιάσεις συστημάτων”