Ελάχιστες αλλαγ΄ές από το σύστημα που κάποιοι έχετε ακούσει κατά καιρούς, απροσάρμοστο φαίνεται αλλά ισσοροπημένο.
Ως πηγές, ένα clearaudio champion level 2, παίζω με μία γριά Benz Ace L και μία Jico SAS κεφαλή (ανάλογα τα κέφια), το phono stage της DACT όπου στα σωθικά του έχει εδώ και καιρό 2 Salas ultrabib, οπότε αναγκαστικά πάω για αλλαγή σασί, ένα Esoteric DV60 και το πείραμά μου. :)

Το streaming το ξεκίνησα σιγά σιγά, δοκιμάζοντας κατά βάση rpi με διάφορα λειτουργικά, έχω καταλήξει στο gentoo τελικά (surprise).
Dac το Revolution της Allo και για τροφοδοτικό και για τα 2 μαζί το Shanti της Allo.
Ενισχυτής ο Copland CT (something), δεν έχει σχέση με πριν.
Οι Kt88 έγιναν τετράδα Kt120, το blue Alps άλλαξε με ένα Khozmo και οι εσωτερικές καλωδιώσεις άλλαξαν με σοβαρές.
Πρακτικά, ήρθε στα ίσα με το σετάκι της Rogue που είχα βάλει στο μάτι.

Σε ηχεία, έμεινα σταθερός, δύσκολα ξεκολάς από αυτούς τους σατανάδες και τα 50άρια θα δημιουργούσαν πρόβλημα χωροταξίας (δεν θα περνούσα στο μπαράκι!)

Και επειδή πίσω από το μπαράκι είναι η άλλη αγάπη μου (κρασιά σε συντηρητή) η πρόσβαση είναι απαραίτητη.
Τι άλλο, αφού φέραμε το "συστηθείτε" εδώ, αν ζείτε στη δεκαετία του 50 όπως εγώ, ξυρίζεστε με μαχαίρι, ακονίζετε σε πέτρες, γράφετε με πένες κλπ, εδώ είμαστε.