HiFiDiapason
Δεν ξέρω τι ακούσαμε (Fink Team / Burnmester) απλά ανυπόφορο, την πώτη φορά παίζανε με τρομαχτικά υψηλές εντάσεις και φύγαμε, την δεύτερη φορά λίγο χαμηλότερα αλλά όπως έκατσα σηκώθηκα. Κρίμα
Martin Logan / Paradigm
Δεν άντεξα τα πρίμα/ πολύ υψηλές στάθμες.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
Ηχος Εικονα Show HES 2025
Re: Ηχος Εικονα Show HES 2025
Χρήστος
Ideon
Δυστυχώς και πάλι, πολύ υψηλές στάθμες, πάρα πολύ επιθετικά πρίμα, ασαφής μεσαίες μπάσα χωρίς έλεγχο.
Πότε θα ακούσω θα προιόντα Ideon να παίζουν δεν ξερω.
Πάντως πολύ εντυπωσιακό δωμάτιο
Tsakiridis Devices
Δεν έκατσα να ακούσω, αλλά καλά τα ακούσματα όσό μπορο΄υσα να καταλάβω από την ταυτόχρονη συνομιλία για λάπμες και μετασχηματιστές με τον σχεδιαστή.
Εντυπωσιακότατος ο διπλοτρίοδος ενισχυτής 211 κρίμα που δεν κατασκευάζουν τέτοιους πια.
Δυστυχώς και πάλι, πολύ υψηλές στάθμες, πάρα πολύ επιθετικά πρίμα, ασαφής μεσαίες μπάσα χωρίς έλεγχο.
Πότε θα ακούσω θα προιόντα Ideon να παίζουν δεν ξερω.
Πάντως πολύ εντυπωσιακό δωμάτιο
Tsakiridis Devices
Δεν έκατσα να ακούσω, αλλά καλά τα ακούσματα όσό μπορο΄υσα να καταλάβω από την ταυτόχρονη συνομιλία για λάπμες και μετασχηματιστές με τον σχεδιαστή.
Εντυπωσιακότατος ο διπλοτρίοδος ενισχυτής 211 κρίμα που δεν κατασκευάζουν τέτοιους πια.
Χρήστος
Chameleon Audio
Audio Hungary Qualition/ Revival Audio/ Lampizator/Sotm/Telurium
Για μένα το best of show αλλά χωρίς να έχει παίξει τέλεια.
Φυσικές χροιές, ταχύτητα, αλλά και πάλι υπερτονισμένες υψηλές όχι τόσο όσο τα άλλα δωμάτια αλλά και πάλι στα όρια του ενοχλητικού.
και τα στατικά μεν αλλά πο΄λυ όμορφα Takumi
Kii Seven
Για άλλη μια φορά δεν μου άρεσαν
Audio Hungary Qualition/ Revival Audio/ Lampizator/Sotm/Telurium
Για μένα το best of show αλλά χωρίς να έχει παίξει τέλεια.
Φυσικές χροιές, ταχύτητα, αλλά και πάλι υπερτονισμένες υψηλές όχι τόσο όσο τα άλλα δωμάτια αλλά και πάλι στα όρια του ενοχλητικού.
και τα στατικά μεν αλλά πο΄λυ όμορφα Takumi
Kii Seven
Για άλλη μια φορά δεν μου άρεσαν
Χρήστος
Videorythmos
Εδώ μια μικρή έκπληξη, το μικρό συστηματάκι Rega/Acoustic Energy έπαιξε πολύ ολοκληρωμένα οποτε από μένα το καλύτερο budget σύστημα της έκθεσης
Lounge 64 / Lab 12
Ενα από τα καλ΄τερα συστήματα της έκθεσης θα έλεγα το δεύτερο καλύτερο, αν και εδώ έιχαμε θέματα με τις υψηλές συχμνότητες
Aktyna
Δυστυχώς παρότι ενδιαφέροντα σχέδια δεν παίζουν σωστά
Εδώ μια μικρή έκπληξη, το μικρό συστηματάκι Rega/Acoustic Energy έπαιξε πολύ ολοκληρωμένα οποτε από μένα το καλύτερο budget σύστημα της έκθεσης
Lounge 64 / Lab 12
Ενα από τα καλ΄τερα συστήματα της έκθεσης θα έλεγα το δεύτερο καλύτερο, αν και εδώ έιχαμε θέματα με τις υψηλές συχμνότητες
Aktyna
Δυστυχώς παρότι ενδιαφέροντα σχέδια δεν παίζουν σωστά
Χρήστος
Η παρέα ήταν Αγγελος, Παναγιώτης Pankon, Στέλιος, Δημητρης, Γιώργος jazzer και Μιχάλης Domie.
Λίγο πολύ σμφωνία σε ότι ακούσαμε.
Μεγάλα συστήματα στο δωμάτιο του Ορφέα αλλά δεν μπορείς εκει μέσα να ακούσεις, γενικά στα μεγάλα δωμάτια απλά βλέπεις δεν μπορείς να αξιολογήσεις.
Σε κάποια δωμάτια δεν μπήκα είτε λόγω πολυκοσμίας είτε δεν με ενδιέφεραν.
Γενικά πιστεύω ότι φέτος ήταν μια από τα ίδια αλλά λίγο καλύτερα από περυσι.
Το πρόβλημα είναι ότι οι εκθέτες δεν παίρνουν μαθήματα από προηγούμενες εκθέσεις. Μικρότερα έξυπνα συστήματα στα μικρά δωμάτια, χαμηλότερες στάθμες, όχι μόνο μουσικές εντυπωσιασμού με μονά όργανα κλπ κλπ.
Όσοι είναι να αγοράσουν συγκεκριμένα (και ακριβά) μηχασνήματα θα τα αγοράσουν και χωρίς να τα δούν ή να τα ακούσουν στην έκθεση.
Μια χαρά περάσαμε και ακολούθησε ως είθισται φαγητό με μπύρες.
Και του χρόνου
Λίγο πολύ σμφωνία σε ότι ακούσαμε.
Μεγάλα συστήματα στο δωμάτιο του Ορφέα αλλά δεν μπορείς εκει μέσα να ακούσεις, γενικά στα μεγάλα δωμάτια απλά βλέπεις δεν μπορείς να αξιολογήσεις.
Σε κάποια δωμάτια δεν μπήκα είτε λόγω πολυκοσμίας είτε δεν με ενδιέφεραν.
Γενικά πιστεύω ότι φέτος ήταν μια από τα ίδια αλλά λίγο καλύτερα από περυσι.
Το πρόβλημα είναι ότι οι εκθέτες δεν παίρνουν μαθήματα από προηγούμενες εκθέσεις. Μικρότερα έξυπνα συστήματα στα μικρά δωμάτια, χαμηλότερες στάθμες, όχι μόνο μουσικές εντυπωσιασμού με μονά όργανα κλπ κλπ.
Όσοι είναι να αγοράσουν συγκεκριμένα (και ακριβά) μηχασνήματα θα τα αγοράσουν και χωρίς να τα δούν ή να τα ακούσουν στην έκθεση.
Μια χαρά περάσαμε και ακολούθησε ως είθισται φαγητό με μπύρες.
Και του χρόνου
Χρήστος
Ευχαριστούμε για την αναλυτική ανταπόκριση και τις φωτογραφίες, Χρήστο.
Όντως το δωμάτιο της Chameleon μου άρεσε κι εμένα περισσότερο από τα άλλα, γιατί ήταν πιο "ανθρώπινο" και έπαιζε σε λογικές στάθμες. Επίσης άκουγα εικόνα και βάθος σκηνής με καλό διαχωρισμό.
Μου έλειψαν τα Magnepan 1.7i, τα Harbeth M40.2, αλλά και τα Graham LS5/8, που στην προηγούμενη έκθεση μου είχαν αρέσει. Και φυσικά τα ATC, τα οποία αν τα καλοστήσει κάποιος εκθέτης, μπορούν να κάνουν θαύματα.
Η ειλικρινής μου απορία είναι αν οι εκθέτες ακούν τα συστήματά τους, αφότου τα έχουν στήσει, και εάν τα θεωρούν ελκυστικά για να τραβήξουν πελάτες. Προσωπικά θα έλεγα ότι μάλλον απωθούν παρά το αντίθετο. Η δικαιολογία των κακών δωματίων έχει βάση, αλλά είναι εύκολη. Θα μπορούσαν όλοι να παίζουν πολύ, πολύ καλύτερα, αν οι εκθέτες έδιναν περισσότερη προσοχή.
Τα ίδια και στις τηλεοράσεις. Τρομακτικός υπερκορεσμός χρωμάτων. Έχουν ποτέ δει εικόνες με τέτοια χρώματα εκεί έξω;
Λυπάμαι που δεν έμεινα για το "μετά".
Και του χρόνου με υγεία.
Όντως το δωμάτιο της Chameleon μου άρεσε κι εμένα περισσότερο από τα άλλα, γιατί ήταν πιο "ανθρώπινο" και έπαιζε σε λογικές στάθμες. Επίσης άκουγα εικόνα και βάθος σκηνής με καλό διαχωρισμό.
Μου έλειψαν τα Magnepan 1.7i, τα Harbeth M40.2, αλλά και τα Graham LS5/8, που στην προηγούμενη έκθεση μου είχαν αρέσει. Και φυσικά τα ATC, τα οποία αν τα καλοστήσει κάποιος εκθέτης, μπορούν να κάνουν θαύματα.
Η ειλικρινής μου απορία είναι αν οι εκθέτες ακούν τα συστήματά τους, αφότου τα έχουν στήσει, και εάν τα θεωρούν ελκυστικά για να τραβήξουν πελάτες. Προσωπικά θα έλεγα ότι μάλλον απωθούν παρά το αντίθετο. Η δικαιολογία των κακών δωματίων έχει βάση, αλλά είναι εύκολη. Θα μπορούσαν όλοι να παίζουν πολύ, πολύ καλύτερα, αν οι εκθέτες έδιναν περισσότερη προσοχή.
Τα ίδια και στις τηλεοράσεις. Τρομακτικός υπερκορεσμός χρωμάτων. Έχουν ποτέ δει εικόνες με τέτοια χρώματα εκεί έξω;
Λυπάμαι που δεν έμεινα για το "μετά".
Και του χρόνου με υγεία.
Ωραία παρουσίαση, ειδικά για εμάς που δεν πήγαμε στην έκθεση.
Ευχαριστούμε και περιμένουμε και άλλα.
Ευχαριστούμε και περιμένουμε και άλλα.
Κι εμένα μου άρεσε αρκετά το δωμάτιο της Chameleon αλλά νιώθω ότι τα συγκεκριμένα ηχεία θα έπαιζαν σημαντικά καλύτερα με έναν πιο κατάλληλο ενισχυτή. Καλή η λάμπα, αλλά δεν θεωρώ καλή ιδέα να συνδέεις στην έξοδο των 8Ω της ηχείο που πέφτει στα σχεδόν 4.