H APHRODITE’S VISION, επίσημη αντιπρόσωπος των βραβευμένων εταιρειών, Nagra, Thorens, Aavik, Ansuz, Raidho Acoustics, Dartzeel, YG Acoustics, Audience, BAT, Brinkman, Roksan, Thames tonearm, Tara Labs, Marten Design, Playback Design, Whest Audio, Vibex, PSI Audio, Pearl, Sugden, Falcon, Scansonic, EMT στην Ελλάδα ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά ότι συμμετέχει στην διήμερη έκθεση τεχνολογίας «HXOS EIKONA SHOW 2016» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 και τη Κυριακή 27 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel (Λεωφ. Αλεξάνδρας 10, ώρες λειτουργίας 10.00 πμ έως 9.00 μμ).
Για 1η φορά θα παρουσιαστεί ο προενισχυτής Nagra CLASSIC PREAMP μαζί με δύο Nagra CLASSIC AMP σε συνδεσμολογία bridged, πηγή θα είναι το Nagra CDT Transport και το HD DAC σε συνδυασμό με τα ηχεία YG Acoustics HALEY.
Επίσης για 1η φορά θα παρουσιαστεί ο προενισχυτής AAVIK C-300 μαζί με τον τελικό AAVIK P-300 σε συνδυασμό με τα νέα μοντέλα της Raidho Acoustics D-1.1 και Raidho Acoustics D-3.1.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και τοσύστημα με τους ενισχυτές της SUGDEN Masterclass LA-4 Pre-amplifier & MPA-4 Balanced Mono Power Amplifier μαζί με την ναυαρχίδα της SCANSONIC HD MB-6.
Οι επισκέπτες που θα παρευρεθούν στην Έκθεση, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια μοναδική οπτικοακουστική εμπειρία από τις ιστορικές ηχογραφήσεις της NAGRA.
H παρουσίαση αυτή θα γίνει απο τον κ. Matthieu Latour, ενώ θα παρευρεθεί και ο Kerry St. James της YG ACOUSTICS.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
Ήχος Εικόνα show 2016
Re: Ήχος Εικόνα show 2016
Aphrodite's Vision με το καινούργιο Thales Compact II, YG Hailey, Nagra and Tara Labs και πολύ ενδιαφέροντες καλεσμένους..
Παναγιώτης
H Orpheus Audio θα ειναι παρούσα με τις ναυαρχίδες της, VTL, Wilson Audio Specialties, dCS, Nordost και θα προσφέρει δώρα στους επισκέπτες (με κλήρωση)
Nordost Blue Heaven καλώδιο interconnect XLR
Σετ καθαρισμού βινυλίου της Clearaudio
Ζεύγος ακουστικών Piano Forte της Final
Καθαριστικό επαφών Clean it της BlueHorizon
Συσκευή DAC ΒΟΧ της Pro-Ject Audio
Phono stage TC750 της Dynavox
Nordost Blue Heaven καλώδιο interconnect XLR
Σετ καθαρισμού βινυλίου της Clearaudio
Ζεύγος ακουστικών Piano Forte της Final
Καθαριστικό επαφών Clean it της BlueHorizon
Συσκευή DAC ΒΟΧ της Pro-Ject Audio
Phono stage TC750 της Dynavox
Παναγιώτης
Η Audio Soul θα παρουσιάσει συστημα με VPI Player, Aurender X100, AMR DP777SE, Primaluna Prologue Classic, Vienna Acoustics Haydn
Με ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στην έκθεση ΗΧΟΣ & ΕΙΚΟΝΑ SHOW (HES2016) που θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο 26 & 27 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Radisson Blue Park στην Λεωφώρο Αλεξάνδρας.
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το επίπεδο συμμετοχών θα είναι πολύ υψηλό με πολλές και ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις νέων καινοτόμων προιόντων, αλλά και προιόντων υψηλής ποιότητας και απόδοσης σε HIGH-END επίπεδο. Σας διαβεβαιώνουμε πολλοί άνθρωποι έχουν εργαστεί και κοπιάσει για αυτό.
Η UltraAudio & η AudioSoul σας περιμένουν στον 1ο όροφο και στα δωμάτια 116 και 117 για να σας παρουσιάσουμε συστήματα ήχου με έμφαση την απόλυτη ποιότητα και υψηλό δείκτη value for money, διαχρονικά, επώνυμα και με έμφαση στην απόδοση και ποιότητα κατασκευής.
Ειδικά φέτος είμαστε πολύ χαρούμενοι που βοηθήσαμε να επιστρέψει ο Αμερικάνικος θρύλος των πικάπ VPI, μία εταιρεία που μόλις πριν λίγες ημέρες το Αμερικάνικο τηλεοπτικό δίκτυο CBS αφιέρωσε εκπομπή του για την αναβίωση του βινυλίου και τον σημαντικό ρόλο που έχει σε αυτό η VPI. Σε πρώτη παρουσίαση για την Ευρώπη θα δείτε και θα ακούσετε το The PLAYER. Μία ολοκληρωμένη πρόταση που εμπεριέχει: πλατώ, βραχίονα, κεφαλή Ortofon, phono stage και ενισχυτή ακουστικών, ότι χρειάζεται δηλαδή για πλήρη αναλογική αναπαραγωγή και μάλιστα στη λογική plug' n play, αφού το πικάπ έρχεται προρυθμισμένο από το εργοστάσιο. Η τιμή του είναι μία εκπληξη, που θα τη μοιραστούμε μαζί σας στην έκθεση.
Θα δείτε επίσης και πολλά άλλα μοντέλα όπως Scout Jr, Scout, Prime καθώς και το απολύτως κορυφαίο Avenger Reference!
Μία άλλη έκπληξη -σε ψηφιακή πηγή- θα είναι το νέο μοντέλο της Aurender A-10, που συνδυάζει ότι καλύτερο σε streaming, caching playback, music server, network player, προενισχυτή αλλά και DAC με απόδοση έκπληξη! Παρελήφθη πριν 2 ημέρες και εντυπωσιάζει με το πρώτο άκουσμα.
Πρώτη παρουσίαση σε έκθεση, άλλη μία "επιστροφή" των φημισμένων Αμερικανικών καλωδίων Wireworld Cable Technology, που έχουν "αναγκάσει" τους κριτικούς να τα συμπεριλάβουν στα κορυφαία καλώδια στον κόσμο, "χωρίς να κλέβουν την τράπεζα". Στίβες ολόκληρες καλωδίων σας περιμένουν να τα αποκτήσετε στην έκθεση, με interconnect από 25 ευρώ έως και μερικές χιλιάδες ευρώ...αλλά και HDMI, USB, power cords & Ethernet CAT8 (!).
Ενισχυτές? μα τι άλλο, λαμπάτοι ενισχυτές από την PrimaLuna, που έχουν κατακτήσει την παγκόσμια αγορά και έχουν σαρώσει τα βραβεία, σε τιμές πρόκληση!
Όλα αυτά θα "εκφραστούν" με απόλυτη φυσικότητα από τα διάσημα ηχεία της Vienna Acoustics και το καθαρό ρεύμα της Καναδικής Torus Power!
Εκεί ακόμη, θα βρίσκονται οι εκπληκτικοί VIVA, πλήθος ακουστικών της κορυφαίας AUDEZE, αμέτρητα gadget από την iFI, M2Tech, Gato Audio, Stealth cables, INNUOS super servers από 849 ευρώ, νέα αντικραδασμικά και καλώδα από Jorma & Vovox. Επίσης μην ξεχάσετε να μας ζητήσετε την τελευταία λίστα προσφορών σε 2nd hand & ex-demo offers.
Για το τέλος θα σας επιφυλάξουμε και άλλη μία επιστροφή ενός ακόμη θρύλου, τελωνείου επιτρέποντος, που το 2017 θα ανακυρηχθεί ο βασιλιάς των ψηφιακών πηγών, με την απόλυτη απόδοση.......αλλά ας κρατήσουμε και κάτι μυστικό, που θα αποκαλυφθεί αποκλειστικά, σε μόλις 3 ημέρες στην αγαπημένη σας έκθεση!
Παναγιώτης
Μερικές φωτογραφίες απο την πρώτη ημέρα της έκθεσης.
Ο Γιάννης Μπουρουσης ηταν εκει το πρωι και στάθηκε για λιγο δίπλα στο Focal Grande Utopia που στόλιζε το Lobby του ξενοδοχείου
Ο Γιάννης Μπουρουσης ηταν εκει το πρωι και στάθηκε για λιγο δίπλα στο Focal Grande Utopia που στόλιζε το Lobby του ξενοδοχείου
Παναγιώτης
Πέρασα κιεγώ την βόλτα μου. Ικανοποιητικότατη προσέλευση του κόσμου σε μια έκθεση μικρότερη σε μέγεθος αλλα ίσως και πιό ουσιαστική απο άλλες χρονιές. Για ηχοσυστήματα δεν μπρώ να σχολιάσω και ως αναρμόδιος αλλα και λόγω του οτι αυτό υπο τις συνθήκες μιας έκθεσης είναι μάλλον χωρίς ιδιαίτερη ουσια.
Αυτό που μπορώ να σχολιάσω είναι ο γενικά άψογος επαγγελματισμός στα περίπτερα που υποδεικνύει οτι η κρίση έχει σκουπίσει αρκετούς κομήτες απο τον χώρο. Ανεβάζω και κάποιες μετρίως μέτριες φωτό απο οτι μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση.
Αυτό που μπορώ να σχολιάσω είναι ο γενικά άψογος επαγγελματισμός στα περίπτερα που υποδεικνύει οτι η κρίση έχει σκουπίσει αρκετούς κομήτες απο τον χώρο. Ανεβάζω και κάποιες μετρίως μέτριες φωτό απο οτι μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση.
- Attachments
-
- IMG_0403.jpg (1.2 MiB) Viewed 4013 times
-
- IMG_0402.jpg (1.04 MiB) Viewed 4013 times
-
- IMG_0401.jpg (1023.76 KiB) Viewed 4013 times
-
- IMG_0400.jpg (1.09 MiB) Viewed 4013 times
-
- IMG_0396.jpg (1.14 MiB) Viewed 4013 times
-
- IMG_0394.jpg (1.07 MiB) Viewed 4013 times
-
- IMG_0391.jpg (1.08 MiB) Viewed 4013 times
Πράγματι είναι πολύ ενθαρρυντικό σε τέτοιους καιρούς να βλέπουμε και να χαιρόμαστε τέτοιες διοργανώσεις.
Πέρασα πολύ ωραία όπως πάντα, ιδιαίτερα γιατί είδα πολλούς παλιούς φίλους και γνώρισα και νέους.
Δυστυχώς τα δωμάτια είχαν σχεδόν όλα σοβαρά προβλήματα, αλλά αυτό δεν είναι ασυνήθιστο στα ξενοδοχεία.
Σαν καλύτερο σύστημα της έκθεσης (παρότι δεν άκουσα όλα τα δωμάτια) θεωρώ το δωμάτιο του Κώστα (Aphrodites Vision) με το πολύ εντυπωσιακό σύστημα Thales/Nagra/YGA.
Σαν δεύτερο (αν όχι επίσης πρώτο σε σχέση με την κατηγορία τιμής) των παιδιών της Audiosoul/Ultra Audio με το νέο Aurender DAC/streamer/ Vienna acoustics/Primaluna και με τον μετασχηματιστή ξεχνάω το όνομα. Εάν εξαιρετικά ισορροπημένο και σωστό σύστημα χωρίς το κόστος να φτάνει στο διάστημα.
ΟΙ μαγνητοστατικές ψείρες της Audeze με κέρδισαν, και είναι μάλλον η αμέσως επόμενη αγορά μου.
Σαν fanboy των B&W πρέπει να αναφερθώ στο σύστημα B&W 802/Classe στο δωμάτιο της Audio Veterans, που παρότι είχε κάποια προβληματάκια χώρου και σετάπ, μου έκλεψε την καρδιά. Σίγουρα έπρεπε ο αντιπρόσωπος να είχε φέρει τα 800ρια για το μεγάλο αυτό χώρο. Αλλά και πάλι μου άρεσε πολύ. Τα επόμενα μου ηχεία (όταν κερδίσω το λαχείο
).
Ή μήπως να έπαιρνα τα φανταστικά Wilson Sabrina (Orpeus Audio)τα οποία εντυπωσιακά μεν αλλά υπέφεραν πολύ από το δωμάτιο.
Ένας πολύ ευχάριστος ήχος και από τα μικρά Quad στο δωμάτιο της Aurion. Εντυπωσιακή η μικρή πηγή, DAP της Questyle.
Έδωσε παρών και ο Βαγγέλης (αντιπρόσωπος Fiio) με τα εξαιρετικά και value for money προϊόντα της Κινεζικής εταιρία που όπως ξέρετε μου αρέσουν πολύ τόσο για την ποιότητα τους όσο και την ηχητική τους απόδοση.
Αν ξέχασα κάτι θα το θυμηθώ μετά όταν ο Πάνος ανεβάσει τις φωτογραφίες.
Πάντα τέτοια εύχομαι!!
Πέρασα πολύ ωραία όπως πάντα, ιδιαίτερα γιατί είδα πολλούς παλιούς φίλους και γνώρισα και νέους.
Δυστυχώς τα δωμάτια είχαν σχεδόν όλα σοβαρά προβλήματα, αλλά αυτό δεν είναι ασυνήθιστο στα ξενοδοχεία.
Σαν καλύτερο σύστημα της έκθεσης (παρότι δεν άκουσα όλα τα δωμάτια) θεωρώ το δωμάτιο του Κώστα (Aphrodites Vision) με το πολύ εντυπωσιακό σύστημα Thales/Nagra/YGA.
Σαν δεύτερο (αν όχι επίσης πρώτο σε σχέση με την κατηγορία τιμής) των παιδιών της Audiosoul/Ultra Audio με το νέο Aurender DAC/streamer/ Vienna acoustics/Primaluna και με τον μετασχηματιστή ξεχνάω το όνομα. Εάν εξαιρετικά ισορροπημένο και σωστό σύστημα χωρίς το κόστος να φτάνει στο διάστημα.
ΟΙ μαγνητοστατικές ψείρες της Audeze με κέρδισαν, και είναι μάλλον η αμέσως επόμενη αγορά μου.
Σαν fanboy των B&W πρέπει να αναφερθώ στο σύστημα B&W 802/Classe στο δωμάτιο της Audio Veterans, που παρότι είχε κάποια προβληματάκια χώρου και σετάπ, μου έκλεψε την καρδιά. Σίγουρα έπρεπε ο αντιπρόσωπος να είχε φέρει τα 800ρια για το μεγάλο αυτό χώρο. Αλλά και πάλι μου άρεσε πολύ. Τα επόμενα μου ηχεία (όταν κερδίσω το λαχείο
Ή μήπως να έπαιρνα τα φανταστικά Wilson Sabrina (Orpeus Audio)τα οποία εντυπωσιακά μεν αλλά υπέφεραν πολύ από το δωμάτιο.
Ένας πολύ ευχάριστος ήχος και από τα μικρά Quad στο δωμάτιο της Aurion. Εντυπωσιακή η μικρή πηγή, DAP της Questyle.
Έδωσε παρών και ο Βαγγέλης (αντιπρόσωπος Fiio) με τα εξαιρετικά και value for money προϊόντα της Κινεζικής εταιρία που όπως ξέρετε μου αρέσουν πολύ τόσο για την ποιότητα τους όσο και την ηχητική τους απόδοση.
Αν ξέχασα κάτι θα το θυμηθώ μετά όταν ο Πάνος ανεβάσει τις φωτογραφίες.
Πάντα τέτοια εύχομαι!!
Χρήστος
Δεν μπηκα σε ολα τα δωματια, οποτε δεν εχω πληρη εικονα.
Θα ζουσα ανετα με:
• B&W (funboy) αν και ο μεγαλος χωρος καταπινε τις χαμηλες.
• Nagra αλλα σπιτι θα πηγαινα με τα Raidho βασης. Βεβαια παιζανε παρα πολυ ωραια και τα YG στην εκθεση. Η Aphrodites Vision παντα παιρνει μεγαλα δωματια και σωστα.
• Vienna Acoustics με Primaluna, Aurender & Torus. Πολυ σωστο σεταπ για μικρο χωρο.
• Magnepan & Rega. Στο μικρο αυτο χωρο μου αρεσαν πολυ και το κοστος ακρως γηινο.
Μου αρεσαν σε γενικες γραμμες και:
• Lab12 με Visaton
• ATC 40 με τους Ελληνικους ενισχυτες των οποιων δεν συγκρατησα το ονομα.
• Οι ψειρες της Audeze ειχαν πολυ εντυπωσιακο και μεγαλο ηχο. Ειναι να απορει κανεις. Νομιζω ειναι το τελος σε οτι αφορα τις ψειρες. (εκτος απο καστομιες)
• Mission με Cayin. Σοφη επιλογη σεταπ για πολυ κακο δωματιο.
Να γκρινιαξω και λιγο;
Δεν με ευχαριστησαν καθολου:
• Naim. Πολυ μπουμαρισμα, πολυ θολο ακουσμα.
• ATC50 με Benchmark. Λιγος ο χωρος, στεναχωρος για τα 50ρια.
Κατι θα ξεχασα, αλλα ιτς οκ.
Χαρηκα πολυ και το παρεακι και ελπιζω η υποσχεση για "εκδρομη" στην "Disneyland" να υλοποιηθει!![love [inlove]](./images/smilies/inlove.gif)
Θα ζουσα ανετα με:
• B&W (funboy) αν και ο μεγαλος χωρος καταπινε τις χαμηλες.
• Nagra αλλα σπιτι θα πηγαινα με τα Raidho βασης. Βεβαια παιζανε παρα πολυ ωραια και τα YG στην εκθεση. Η Aphrodites Vision παντα παιρνει μεγαλα δωματια και σωστα.
• Vienna Acoustics με Primaluna, Aurender & Torus. Πολυ σωστο σεταπ για μικρο χωρο.
• Magnepan & Rega. Στο μικρο αυτο χωρο μου αρεσαν πολυ και το κοστος ακρως γηινο.
Μου αρεσαν σε γενικες γραμμες και:
• Lab12 με Visaton
• ATC 40 με τους Ελληνικους ενισχυτες των οποιων δεν συγκρατησα το ονομα.
• Οι ψειρες της Audeze ειχαν πολυ εντυπωσιακο και μεγαλο ηχο. Ειναι να απορει κανεις. Νομιζω ειναι το τελος σε οτι αφορα τις ψειρες. (εκτος απο καστομιες)
• Mission με Cayin. Σοφη επιλογη σεταπ για πολυ κακο δωματιο.
Να γκρινιαξω και λιγο;
Δεν με ευχαριστησαν καθολου:
• Naim. Πολυ μπουμαρισμα, πολυ θολο ακουσμα.
• ATC50 με Benchmark. Λιγος ο χωρος, στεναχωρος για τα 50ρια.
Κατι θα ξεχασα, αλλα ιτς οκ.
Χαρηκα πολυ και το παρεακι και ελπιζω η υποσχεση για "εκδρομη" στην "Disneyland" να υλοποιηθει!
![love [inlove]](./images/smilies/inlove.gif)