Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
O νέος διευθυντής της Burmester μετα τον επικήδειο για τον ιδρυτή της εταιριας μας παρουσιασε το νεο τους πικαπ. Το πρώτο στην 40χρονη ιστορία της Burmester, δείχνει πολυ σοβαρή κατασκευή (όπως ολα τα προϊόντα της εταιρίας).
Οι ιταλογερμανοι φέτος πέτυχαν διανα. Τα Blumenhofer Gran Gioia mk 2 μαζι με τα λαμπατα της Mastersound έπαιζαν πολυ καλα, με ικανοποιητική συνοχή για κορνες και χωρίς την τρύπα στις μεσαίες που θα περίμενε κανεις απο διδρομο αυτου του τύπου. Πηγή ενα κλασσικό Technics 15 με Kuzma 4point επάνω σε πλίνθο της Blumenhofer. Στο δωμάτιο και ενα απο τα πολλα μπομπινοφωνα που υπήρχαν στην έκθεση.
Κόρνες και παλι κόρνες στο Μόναχο. Η Cessaro ειναι πια αναγνωρισμένος σχεδιαστής και σε συνεργασία με την ελληνική Ypsilon έπαιζε με τα δικά της λαμπατα ενισχυτικά (πανακριβα) σε ενα σύστημα που εντυπωσίασε πολλούς. Ίσως μια μικρη ένσταση στο imaging αλλα η επιβλητική μπασοκαμπινα διαμόρφωνε πραγματικα μεγαλο ογκο κατα την αναπαραγωγή. Φινίρισμα πολυ καλό με το κορυφαίο πικαπ της TW, το Black Night να δεινει ρεστα.
Δεν θα ήθελα να διακόψω την ροή των παρουσιάσεων αλλά όταν χρειάζεται, χρειάζεται και εδώ πραγματικά χρειάζεται ένα μεγάλο εύγε και ένα άλλο τόσο μεγάλο ευχαριστώ για την “ζωντανή” ανταπόκριση και την πολύ ωραία παρουσίαση που κάνατε. Είναι σαν να “ήμουν και εγώ εκεί”. Ηλίας
Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα Ηλία , η παρουσίαση γίνετε για να την συζητάμε και αν υπάρχει ενδιαφέρον για συγκεκριμένο δωμάτιο ή εκθεμα να το αναλύουμε εις βάθος.
Στην εκθεση οι κορνες και τα πικαπ διναν και παιρναν. Εγω δεν ειχα εξοικειωση με κορνες. Οσες ειχα τυχει να ακουσω, θα ομολογησω οτι δεν με ενθουσιασαν πλην ελαχιστων εξαιρεσεων.
Το setup με τα Blumenhofer ομως και το αλλο με τα Cessaro, με εντυπωσιασαν. Καθαρος ηχος, μεγαλη σκηνη, εντυπωσιακα δυναμικα περασματα χωρις να "σκουζουν" και χωρις να υπολειπονται σε χαμηλο.
Ηταν απο τα ακουσματα που δεν περιμενα να μου αρεσουν και ως κ τουτου εξεπλαγην ευχαριστα.
B&W_Esoteric_01.jpg (939.86 KiB) Viewed 3521 times
B&W_Esoteric_02.jpg (958.03 KiB) Viewed 3521 times
B&W_Esoteric_03.jpg (735.27 KiB) Viewed 3521 times
B&W_Esoteric_04.jpg (799.92 KiB) Viewed 3521 times
Full Esoteric setup με ηχεία 800 D3 απο την B&W. Δυστυχώς απογοητεύτηκα απο τον ήχο και υπεύθυνα ήταν τα 800 D3. Ενώ το χαμηλό τους ήταν πληθωρικό, γρήγορο και ελεγχόμενο, εν τούτοις οι υψηλές τους δεν μου άρεσαν. Ήταν κάτι που είχαν "εντοπίσει" και ο Παναγιώτης με τον Χρήστο στην περσινή τους επίσκεψη στο Μόναχο αλλά τότε διατηρούσαν επιφυλάξεις μήπως αυτό το φαινόμενο προερχόταν απο τα συνοδά. Φέτος μας λύθηκε αυτή η απορία.
Η Esoteric απο την άλλη, διαχρονική αξία, με κορυφαίες υλοποιήσεις και ποιότητα κατασκευής υπεράνω κριτικής.
Η Constellation Audio παρουσίασε φέτος στην έκθεση του Μονάχου την ολοκληρωμένη λύση που ακούει στο όνομα "LEO".
Πρόκειται για μια All-In-One συσκευή με ενεργά ηχεία, DSP και streaming δυνατότητες (Google Cast / Bluetooth / Roon) που μπορεί να την χειριστεί κανείς απο το smartphone του.
Εμένα προσωπικά αυτά τα All-In-One συστήματα εξακολουθούν να μην με "πείθουν". Οι ίδιοι οι άνθρωποι της Constellation Audio πάντως δεν κρύβονται πίσω απο το δάκτυλό τους και προτείνουν το "LEO" σαν δεύτερη λύση για το εξοχικό ή για κάποιο δωμάτιο του σπιτιού μας.
Το κόστος ανέρχεται στα 5Κ.
ConstellationAudioLeo_01.jpg (987.99 KiB) Viewed 3509 times
ConstellationAudioLeo_02.jpg (881.02 KiB) Viewed 3509 times
ConstellationAudioLeo_03.jpg (959.96 KiB) Viewed 3509 times