15 & 16 Νοεμβριου στο Wyndham Grand Hotel θα πραγματοποιηθει η ετησια εκθεση του περιοδικου Ηχος & Εικονα. Απο συμμετοχες τα πραγματα ειναι ακομα φτωχα αλλα πιστευω θα προστεθουν και αλλοι
https://highend.show/
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
Ηχος Εικονα Show HES 2025
Ηχος Εικονα Show HES 2025
Παναγιώτης
Re: Ηχος Εικονα Show HES 2025
Εγώ θα πάω πρωι πρωι Σάββατο πιθανότατα με τον jazzer, ποιος άλλος θέλει να είμαστε μαζί παρέα?
Χρήστος
- Στέλιος Περγιουδάκης
Chris1967 wrote:Εγώ θα πάω πρωι πρωι Σάββατο πιθανότατα με τον jazzer, ποιος άλλος θέλει να είμαστε μαζί παρέα?
Θα είμαι το Σάββατο το πρωί.
- DomieMic65
- Contributor
«Μετριότης … όχι χρυσή μετριότης … μια μετριότης κάτω του μετρίου!»
(«Τουρκαρέ» του Αλαίν-Ρενέ Λεσάζ)
(«Τουρκαρέ» του Αλαίν-Ρενέ Λεσάζ)
Γενικά δεν με ικανοποίησε ο ήχος από κανένα δωμάτιο.
Ειναι κατανοητό ότι οι συνθήκες είοναι δύσκολες στα δωμάτια ξενοδοχείων.
Τα μηχανήματα γενικά ήταν αξιόλογα.
Οι στάθμες για άλλη μια φορά υπερβολικά δυνατές, με αποτέλεσμα να φέρνουν σε δύσκολη θέση την απόδοση των μηχανημάτων αφού υποφέρει ακόμα περισσότερο η ακουστική των δωματίων.
Τα αναλογικά στατικά ΟΛΑ, ενδεχωμένως επειδή ήταν πρωί.
Οι κατασκευαστές έκαναν προσπάθειες να περιγράψουν αυτό που εκθέτουν, δυστυχώς κάποιες ανακρίβειες αναφέρθηκαν αλλά δεν θέλω να επεκταθώ ποιοί είπαν ποιά ανακρίβεια.
Σε αυτό το δωμάτιο είχαν έναν πιτσιρικά που δεν ήξερε τίποτα από αυτά που υπήεχαν εκεί
Advance Paris A10
εκγαταελίψαμε τις προσπάθειες σύντομα.
κρίμα γιατί είχαν κιένα καλό (κατά την άποψη μου) ηχείο στατικό.
Heco direkt premium ικανό γιοα μεγάλο ήχο με μικρούς ενισχυτές, λάμπες κλπ με πού φυσικές χροιές.
Ειναι κατανοητό ότι οι συνθήκες είοναι δύσκολες στα δωμάτια ξενοδοχείων.
Τα μηχανήματα γενικά ήταν αξιόλογα.
Οι στάθμες για άλλη μια φορά υπερβολικά δυνατές, με αποτέλεσμα να φέρνουν σε δύσκολη θέση την απόδοση των μηχανημάτων αφού υποφέρει ακόμα περισσότερο η ακουστική των δωματίων.
Τα αναλογικά στατικά ΟΛΑ, ενδεχωμένως επειδή ήταν πρωί.
Οι κατασκευαστές έκαναν προσπάθειες να περιγράψουν αυτό που εκθέτουν, δυστυχώς κάποιες ανακρίβειες αναφέρθηκαν αλλά δεν θέλω να επεκταθώ ποιοί είπαν ποιά ανακρίβεια.
Σε αυτό το δωμάτιο είχαν έναν πιτσιρικά που δεν ήξερε τίποτα από αυτά που υπήεχαν εκεί
Advance Paris A10
εκγαταελίψαμε τις προσπάθειες σύντομα.
κρίμα γιατί είχαν κιένα καλό (κατά την άποψη μου) ηχείο στατικό.
Heco direkt premium ικανό γιοα μεγάλο ήχο με μικρούς ενισχυτές, λάμπες κλπ με πού φυσικές χροιές.
Χρήστος
Orpheus - Tannoy
Boomy bass, ακούω την καμπίνα. Ασαφής στερεοφωνική εικόνα.
Rega - Acoustic Energy
Τσιμπημένες υψηλές. Ασαφής στερεοφωνική εικόνα.
Lab12 - Blumenhofer
Πολύ τσιμπημένες υψηλές.
ΑΚΤΥΝΑ
Πολύ τσιμπημένες υψηλές, απουσία χαμηλού. Φανταστική στερεοφωνική εικόνα.
Focal Utopia Diva
Καλό, σφιχτό μπάσο, καλή στερεοφωνική εικόνα, πολύ καλό clarity. Θα το αγόραζα.
Martin Logan - Anthem
Φανταστικό σφιχτό χαμηλό, πολύ καλό clarity, ξερά υψηλά.
Ideon Audio
Σφιχτό χαμηλό αλλά ανεμικό, πολύ καλές υψηλές, ανεμικές μεσαίες, απουσία σώματος. Καλή στερεοφωνική εικόνα αλλά μόνο στο sweet spot.
Tsakiridis - Revival Audio
Πολύ καλές μεσαίες, ανεμικό χαμήλό, θολή εικόνα.
Chameleon Audio
Ανεμικό χαμηλό, καλή στερεοφωνική εικόνα, ωραίες μεσαίες, λίγο τσιμπημένες υψηλές.
Kii Seven
Εντυπωσιακό χαμηλό για το μικροσκοπικό μέγεθος, φανταστικό clarity. Απίστευτα coherent, τι άλλο να ζητήσει κανείς; Θα το αγόραζα.
Monitor Audio
Boxy χαμηλό αλλά συμπαθητικό, καλό clarity, σκληρούτσικες μεσουψηλές.
Dutch & Dutch
Φανταστικό χαμηλό, εξαιρετικό clarity, μεγάλη στερεοφωνική εικόνα αλλά όχι το καλύτερο pinpointing στο soundstage. Θα το αγόραζα.
Burmester - Finkteam
Φανταστικό clarity, ανεμικό χαμηλό, καλή στερεοφωνική εικόνα, καλές κρυστάλλινες υψηλές, πολύς αέρας. Καλό σύστημα αλλά overkill.
Fosi Audio - Quadral
Τέλειο χαμηλό, καλό clarity. Εντυπωσιακό αποτέλεσμα από ένα μικροσκοπικό σύστημα. Μόλις έπαιξε το Nothing Else Matters των Metallica έπεσε το σαγόνι όλων!!! Θα το αγόραζα με κλειστά μάτια. Best of show.
Ύψιλον - Matter
Πολύ καλές μεσουψηλές, καλή στερεοφωνική εικόνα, ανεμικό χαμηλό.
Porfyra Audio - TRF Audio
Υπερβολές χαμηλές για το μικρό δωμάτιο, πολύ καλό clarity, εξαιρετικές υψηλές. Καλό σύστημα αλλά στο λάθος δωμάτιο.
Extraaudio - Geometric Harmony
Λίγο τραχείς μεσουψηλές, ακόμα πιο τραχείς υψηλές, μέτριες χαμηλές.
hARt Lab - B&W
Εξαιρετικό clarity, φανταστικές δυναμικές, τέλειες μεστές μεσαίες, στιβαρό χαμηλό. Πολύ ισορροπημένο σύστημα. Θα το αγόραζα.
All and all, το καλύτερο Ελληνικό show των τελευταίων ετών. Πρώτη φορά άκουσα τόσα συστήματα που θα αγόραζα. Συγχαρητήρια στους εκθέτες που φαίνεται πως έμαθαν από τα λάθη του παρελθόντος. Επίσης όλοι οι εκθέτες ευγενέστατοι και πρόθυμοι να παίξουν ότι μουσική ζητήσεις. Ανέλπιστα καλή εμπειρία και συμφώνησε και η σύζυγος.
Boomy bass, ακούω την καμπίνα. Ασαφής στερεοφωνική εικόνα.
Rega - Acoustic Energy
Τσιμπημένες υψηλές. Ασαφής στερεοφωνική εικόνα.
Lab12 - Blumenhofer
Πολύ τσιμπημένες υψηλές.
ΑΚΤΥΝΑ
Πολύ τσιμπημένες υψηλές, απουσία χαμηλού. Φανταστική στερεοφωνική εικόνα.
Focal Utopia Diva
Καλό, σφιχτό μπάσο, καλή στερεοφωνική εικόνα, πολύ καλό clarity. Θα το αγόραζα.
Martin Logan - Anthem
Φανταστικό σφιχτό χαμηλό, πολύ καλό clarity, ξερά υψηλά.
Ideon Audio
Σφιχτό χαμηλό αλλά ανεμικό, πολύ καλές υψηλές, ανεμικές μεσαίες, απουσία σώματος. Καλή στερεοφωνική εικόνα αλλά μόνο στο sweet spot.
Tsakiridis - Revival Audio
Πολύ καλές μεσαίες, ανεμικό χαμήλό, θολή εικόνα.
Chameleon Audio
Ανεμικό χαμηλό, καλή στερεοφωνική εικόνα, ωραίες μεσαίες, λίγο τσιμπημένες υψηλές.
Kii Seven
Εντυπωσιακό χαμηλό για το μικροσκοπικό μέγεθος, φανταστικό clarity. Απίστευτα coherent, τι άλλο να ζητήσει κανείς; Θα το αγόραζα.
Monitor Audio
Boxy χαμηλό αλλά συμπαθητικό, καλό clarity, σκληρούτσικες μεσουψηλές.
Dutch & Dutch
Φανταστικό χαμηλό, εξαιρετικό clarity, μεγάλη στερεοφωνική εικόνα αλλά όχι το καλύτερο pinpointing στο soundstage. Θα το αγόραζα.
Burmester - Finkteam
Φανταστικό clarity, ανεμικό χαμηλό, καλή στερεοφωνική εικόνα, καλές κρυστάλλινες υψηλές, πολύς αέρας. Καλό σύστημα αλλά overkill.
Fosi Audio - Quadral
Τέλειο χαμηλό, καλό clarity. Εντυπωσιακό αποτέλεσμα από ένα μικροσκοπικό σύστημα. Μόλις έπαιξε το Nothing Else Matters των Metallica έπεσε το σαγόνι όλων!!! Θα το αγόραζα με κλειστά μάτια. Best of show.
Ύψιλον - Matter
Πολύ καλές μεσουψηλές, καλή στερεοφωνική εικόνα, ανεμικό χαμηλό.
Porfyra Audio - TRF Audio
Υπερβολές χαμηλές για το μικρό δωμάτιο, πολύ καλό clarity, εξαιρετικές υψηλές. Καλό σύστημα αλλά στο λάθος δωμάτιο.
Extraaudio - Geometric Harmony
Λίγο τραχείς μεσουψηλές, ακόμα πιο τραχείς υψηλές, μέτριες χαμηλές.
hARt Lab - B&W
Εξαιρετικό clarity, φανταστικές δυναμικές, τέλειες μεστές μεσαίες, στιβαρό χαμηλό. Πολύ ισορροπημένο σύστημα. Θα το αγόραζα.
All and all, το καλύτερο Ελληνικό show των τελευταίων ετών. Πρώτη φορά άκουσα τόσα συστήματα που θα αγόραζα. Συγχαρητήρια στους εκθέτες που φαίνεται πως έμαθαν από τα λάθη του παρελθόντος. Επίσης όλοι οι εκθέτες ευγενέστατοι και πρόθυμοι να παίξουν ότι μουσική ζητήσεις. Ανέλπιστα καλή εμπειρία και συμφώνησε και η σύζυγος.
Dutch & Dutch
Για άλλη μια φορά τα ηχεία αυτά δεν μου άρεσαν, ο ήχος είναι ξερός επιτηδευμένος με πολυ ψηφιακή χροιά. Τεχνολογικά είναι επίτευγμα αλλά δεν αποδίδει την ψυχη της μουσικής. Ειλικρινά δεν ξέρω και άν θα μποριούσε να είναι studio monitor.
Nordhost/Primare/Trangle
Εδεώ πετύχαμε τον Αμερικάνο της Nordhost ο οποιός μας έκανε μια πολύ καλή παρουσίαση των αποθορυβοποιητικ΄βν της εταιρίας του, και μας παρουσίασε όλη την νέα σειρά προιόντων. Το switch δεν το ακούσαμε γιατί είχε θέμα το ethernet στο δωμάτιο.
Για άλλη μια φορά τα παραφερνα΄λια (που κοστίζουν αρκετά χρήματα) είναι θέμα γούστου, φαινόταν ότι καθάριζε λίγο ο ήχος με αυτά τα μπριζάκαι αλλά τελικά εγώ θα προτιμούσα χωρίς.
Να σηνειώσω ότι αυτό ήταν ένα καλοστημένο σύστημα που έπαιζε πολύ αεράτα και σωστά, μπάσο λιγότερο από αυτό που θα ήθελα.
Για άλλη μια φορά τα ηχεία αυτά δεν μου άρεσαν, ο ήχος είναι ξερός επιτηδευμένος με πολυ ψηφιακή χροιά. Τεχνολογικά είναι επίτευγμα αλλά δεν αποδίδει την ψυχη της μουσικής. Ειλικρινά δεν ξέρω και άν θα μποριούσε να είναι studio monitor.
Nordhost/Primare/Trangle
Εδεώ πετύχαμε τον Αμερικάνο της Nordhost ο οποιός μας έκανε μια πολύ καλή παρουσίαση των αποθορυβοποιητικ΄βν της εταιρίας του, και μας παρουσίασε όλη την νέα σειρά προιόντων. Το switch δεν το ακούσαμε γιατί είχε θέμα το ethernet στο δωμάτιο.
Για άλλη μια φορά τα παραφερνα΄λια (που κοστίζουν αρκετά χρήματα) είναι θέμα γούστου, φαινόταν ότι καθάριζε λίγο ο ήχος με αυτά τα μπριζάκαι αλλά τελικά εγώ θα προτιμούσα χωρίς.
Να σηνειώσω ότι αυτό ήταν ένα καλοστημένο σύστημα που έπαιζε πολύ αεράτα και σωστά, μπάσο λιγότερο από αυτό που θα ήθελα.
Χρήστος
HartLab/Moonriver/B&W
Δυστυχώς δεν ακούσαμε τον Hartlab καναμε όμως πολύ μεγάλη συζήτηση με τον σχεδιαστή τους.
Το δωμάτιο έπαιζε ανυπόφορα με πολύ επιθετικές υψηλές (χαίρομαι που δεν αγόρασα τελικά b&w).
Matter/Υψιλον/Wand
Πάλι επιθετικές ψηλές αλλά καλύτερο το νέο μοντέλο από πε΄ρυσι.
Ο Wand έφτιαξε και πικάπ και βελτίωσε τον βραχίονα, δεν το ακούσαμε.
Δυστυχώς δεν ακούσαμε τον Hartlab καναμε όμως πολύ μεγάλη συζήτηση με τον σχεδιαστή τους.
Το δωμάτιο έπαιζε ανυπόφορα με πολύ επιθετικές υψηλές (χαίρομαι που δεν αγόρασα τελικά b&w).
Matter/Υψιλον/Wand
Πάλι επιθετικές ψηλές αλλά καλύτερο το νέο μοντέλο από πε΄ρυσι.
Ο Wand έφτιαξε και πικάπ και βελτίωσε τον βραχίονα, δεν το ακούσαμε.
Χρήστος