Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.

Ανακατασκευή ηχείων B&W 550

Dr Pan K
Site Admin

Re: Ανακατασκευή ηχείων B&W 550

Unread post #21 by Dr Pan K » Wed Apr 01, 2026 9:16 pm

Zakman35 wrote:Πολύ όμορφα έγιναν. Μπράβο μάστορα..........θα σου στείλω και κάτι δικά μου να βάψεις.

Μια χαρά φαίνονται και οι γρίλιες, δεν καταλαβαίνω τι δεν σου αρέσει.

Το ύφασμα (πρώτης διαλογής απο Temu....) ειναι χοντρό παρότι ηχοδιαπερατο οποτε δεν γυρίζει καλα στις γωνίες. Κανονικά θα έπρεπε να παραγγείλω άλλο αλλα προς το παρόν βαριέμαι να ξηλωνω παλι.

Και φυσικά θα βαψω τα ηχεια σου, και όλης της παρέας. Σημερα πρωταπριλιά όλα γίνονται.
Παναγιώτης
kmyl

Unread post #22 by kmyl » Thu Apr 02, 2026 1:05 pm

κούκλες. και φρέσκα και vintage μαζί! Ξεκίνα τώρα και ένα ζευγάρι μεγάλων JBL να φας τη δουλειά του Kenrick!
kostas6a3

Unread post #23 by kostas6a3 » Thu Apr 02, 2026 1:34 pm

Έχω ένα κομμάτι ύφασμα της Camira σειρά Lucia Adobo YB165 (λευκό) που έχει περισσέψει από τις εκτυπώσεις που είχα κάνει, μπορεί να σου κάνει. Με την πρώτη ευκαιρία θα το δώσω στον Χρήστο.
Κώστας
Dr Pan K
Site Admin

Unread post #24 by Dr Pan K » Thu Apr 02, 2026 2:26 pm

kmyl wrote:κούκλες. και φρέσκα και vintage μαζί! Ξεκίνα τώρα και ένα ζευγάρι μεγάλων JBL να φας τη δουλειά του Kenrick!

Εχω ενα ζευγάρι μικρά JBL κάπου. Βέβαια ο Ιάπωνας ανακατασκευαζει κατι θηρία αλλα και τα δικά μου τα διδρομακια μια χαρά μου άρεσαν όταν τα είχα παρει (φοιτητής πριν απο 30 χρονια..)

kostas6a3 wrote:Έχω ένα κομμάτι ύφασμα της Camira σειρά Lucia Adobo YB165 (λευκό) που έχει περισσέψει από τις εκτυπώσεις που είχα κάνει, μπορεί να σου κάνει. Με την πρώτη ευκαιρία θα το δώσω στον Χρήστο.

Tnx Κώστα. Θα το μελετήσω μόλις φτασει. Ελα να σε δούμε Τρίτη ή Τεταρτη όταν συναντηθούμε για δείπνο (σαρακοστιανα vegan sushi....)
Παναγιώτης
kostas6a3

Unread post #25 by kostas6a3 » Fri Apr 03, 2026 6:10 pm

Για Μ. Τετάρτη είμαι μέσα.
Κώστας

Return to “Ηχεία”

Login · Register