Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.

[Ακροάση] Metaxas Ikarus integrated amp

Dr Pan K
Site Admin

Re: Ακροάσεις

Unread post #41 by Dr Pan K » Sat Sep 17, 2016 2:03 pm

Τις ηχογραφήσεις αυτές θα τις ανεβάσουμε σε ξεχωριστό νήμα για να μπορούν τα μέλη του Audiohub.gr να τις κατεβάσουν και να τις έχουν σαν σημείο αναφοράς.
Παναγιώτης
johnVO

Unread post #42 by johnVO » Sat Sep 17, 2016 7:10 pm

Από την πλευρά μου δεν έχω παρά να συμφωνήσω με τους υπόλοιπους που έγραψαν πριν από εμένα...
Ο ενισχυτής σχεδιαστικά είναι ένα έργο τέχνης αλλά και ηχητικά πολύ καλός...έδεσε στο κορυφαίο σύστημα του Αντρέα μέχρι των εντάσεων που τα 50 watt ήταν αρκετά, για να οδηγήσουν τα μεγάλα Avalon.
Αυτό το "μέχρι" όμως έδινε πολύ καλές στάθμες ακρόασης.
Η βραδιά όπως πάντα ξεχωριστή γεμάτη μουσική, καλή παρέα και φαγητό.
Κάνοντας μιά έρευνα σήμερα, σχετικά με το ποιός ήταν ο καλεσμένος μας εχθές, πρέπει να πω ότι εντυπωσιάστηκα βλέποντας τί έχει κάνει και τι εξακολουθεί να κάνει ο Κ. Μεταξάς.
Απλά να πω ότι ένοιωσα περήφανος που βρέθηκα σε αυτή την πολύ όμορφη συνάντηση και να ευχαριστήσω τόσο τον Πάνο Καραβίτη όσο και τον Αντρέα Οικονομίδη, γιατί συνέβαλλαν τα μέγιστα στην επιτυχία της!
nannosn

Unread post #43 by nannosn » Sat Sep 17, 2016 9:35 pm

Πράγματι πολύ ωραία βράδυ.Εχαριστω τον Άνδρες για την φιλοξενία και τον Παναγιωτη για την πρόσκληση.Ο Μεταξας πολύ ωραίος και ευχάριστος τύπος τιμή μου που τον γνώρισα.Οσον αφορά τον ενισχυτή και την εμφάνιση του τα έχουν πει όλα οι προηγούμενοι.Ο ήχος του νομίζω ότι όσο περνούσε ή ώρα ακουγόταν όλο και καλύτερα.Πραγματι απολαυστικος.
BLUES

Unread post #44 by BLUES » Sun Sep 18, 2016 1:03 am

Καλημέρα σε ολους
Ειμαι ιδιαιτερα ευτυχης για την χθεσινη μαζωξη
Μπραβο στον Ανδρεα για την αψογη φιλοξενια και ευγε στον Παναγιωτη
για την δια ζωσης παρουσια ενός ζωντανου θρυλου του hiend του k Μεταχα
Προχωρημενο ντιζαιν και ηχητικες επιδοσεις στα ορια του βαταζ του ενισχυτη
Εξαίσιες μαστερινγκ ηχογραφήσεις,που περιμενω να αναρτηθουν
Το συστημα του Ανδρεα,καταιγιστικο,προσεγμενο στο ματσαρισμα,επιπεδου αναφορας
Ευχαριστω τους φιλους που παρευρεθησαν για τις επικοδομητικες προτασεις και ιδεες
Μια βραδια που ανηκε στην μουσικη αναπαραγωγή υψηλης πιστότητας
Σας ευχαριστω ολους

Return to “Ενισχυτές”

Login · Register