Εγώ πάλι θα σκεφτόμουν να πουλήσω κάνα καλώδιο (ειδικα αν περισσεύει) και να αγοράσω ένα stand alone Dac (Denafrips ισως;). Τα καλώδια είναι γαρνιτούρα στο κυρίως πιάτο, τις καθεαυτό συσκευές. Την πιο ουσιαστική αναβάθμιση θα την πάρεις από εκεί.
My 2c
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
Κατάλληλο βύσμα εναντίον καλύτερου βύσματος.
Re: Κατάλληλο βύσμα εναντίον καλύτερου βύσματος.
Απ' ότι βλέπω το CDA2 Mk2 έχει ένα Amanero για USB receiver, το οποίο είναι "σταθερή αξία", και δεν είναι ορατό το πως υλοποιεί τις s/pdif του.
Είναι πολύ πιθανό να παίζει καλύτερα η USB του.
Γενικά, το βλέπω αρκετά "τίμιο" σαν κατασκευή, με διακριτά στάδια εξόδου.
Είναι πολύ πιθανό να παίζει καλύτερα η USB του.
Γενικά, το βλέπω αρκετά "τίμιο" σαν κατασκευή, με διακριτά στάδια εξόδου.
ATC's CDA2 Mk2 offers generally superb measured performance, though its S/PDIF inputs aren't up to the standard of jitter rejection offered by CD playback and the USB input.—John Atkinson
Όπως έλεγα, το βάρος πέφτει συνήθως στις USB.
Όπως έλεγα, το βάρος πέφτει συνήθως στις USB.
Παναγιώτης
Άρα θα αγοράσω καλώδιο usb.Σας ευχαριστώ πολύ.
Μια και σου αρέσουν τα ασήμια και τα Neotech, θα ήθελες καθόλου να δοκίμαζες το NEUB 1020 https://www.neotechcable.com/USB-Cable.html
https://www.audiophonics.fr/en/usb-cabl ... krJbUQaE4Q
και να μας πεις εντυπώσεις σε σχέση με κάποιο άλλο γνωστό USB?
https://www.audiophonics.fr/en/usb-cabl ... krJbUQaE4Q
και να μας πεις εντυπώσεις σε σχέση με κάποιο άλλο γνωστό USB?
Χρήστος
Είχα το ίδιο καλώδιο κατά νου.Θα συγκριθεί μ' ένα αντίστοιχο ασημένιο Wireworld φίλου.
Ακούω με το Neotech neub-1020 εδώ και δύο εβδομάδες.Τελικα,η σύγκριση με το Wireworld δεν έγινε γιατί εκείνο δεν ήταν διαθέσιμο ούτε θέλησα να συνδέσω αυτό που η Eversolo παρέχει.
Υπήρξε όμως σύγκριση στο σύστημα του φίλου που μου το είχε παραγγείλει κι εκεί out of the box ήταν καλύτερο από ένα Sablon της προηγούμενης γενιάς το οποίο συγκριτικά έδινε πιο προβολικό και επίπεδο ήχο.
Ο,τι έβγαλε το Neotech στο σύστημα του,έβγαλε και στο δικό μου.Ηχος χωρίς εξάρσεις που μου θύμησε το Nemoi-1220.Λείπει το σώμα των άκρων όμως πιστεύω πως ο,τι και να κάνω,το streamer δεν γίνεται cd τουλάχιστον εκεί που μ' ενδιαφέρει, στην μουσική που μ' αρεσει.Βεβαια,σ' αυτό έχει συμβάλλει και το Tidal με τις τραγικες επιλογές των εκδοσεων που παρέχει.
Το cd είναι άνετα καλύτερο σε όλους τους τομείς.Ειναι κάτι που περίμενα.
Επειδή μου αρέσει η μεθόδευση παρήγγειλα ένα ράφι ώστε το streamer να είναι μόνο του σ' αυτό και να πατά στα Rollerblocks και όχι στο ATC.
Υπήρξε όμως σύγκριση στο σύστημα του φίλου που μου το είχε παραγγείλει κι εκεί out of the box ήταν καλύτερο από ένα Sablon της προηγούμενης γενιάς το οποίο συγκριτικά έδινε πιο προβολικό και επίπεδο ήχο.
Ο,τι έβγαλε το Neotech στο σύστημα του,έβγαλε και στο δικό μου.Ηχος χωρίς εξάρσεις που μου θύμησε το Nemoi-1220.Λείπει το σώμα των άκρων όμως πιστεύω πως ο,τι και να κάνω,το streamer δεν γίνεται cd τουλάχιστον εκεί που μ' ενδιαφέρει, στην μουσική που μ' αρεσει.Βεβαια,σ' αυτό έχει συμβάλλει και το Tidal με τις τραγικες επιλογές των εκδοσεων που παρέχει.
Το cd είναι άνετα καλύτερο σε όλους τους τομείς.Ειναι κάτι που περίμενα.
Επειδή μου αρέσει η μεθόδευση παρήγγειλα ένα ράφι ώστε το streamer να είναι μόνο του σ' αυτό και να πατά στα Rollerblocks και όχι στο ATC.
Return to “Καλώδια - Αξεσουάρ”