Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.

Mid level interconnect shoot out

Chris1967
Contributor

Re: Mid level interconnect shoot out

Unread post #11 by Chris1967 » Sat Aug 08, 2026 2:17 pm

Μόνο εγώ δεν είμαι fan boy κάποιας μάρκας δηλαδή ?
Χρήστος
Dr Pan K
Site Admin

Unread post #12 by Dr Pan K » Sat Aug 08, 2026 5:23 pm

pankon wrote:Θα με ενδιέφερε και η γνώμη όλων σχετικά με το Black Cat Triode interconnect του Παναγιώτη. Αυτό πώς συγκρίνεται με τα υπόλοιπα καλώδια;

Άλλη κατηγορία τιμης (νομιζω καπου στα 3Κ τότε). Εχει εξαιρετικη τονικη ισορροπία, δεν προβάλει τπτ. Δεν φουσκώνει, δεν χρωματίζει, κανει το προβλεπόμενο.

Το μεγαλο Indigo προσθέτει διαφάνεια, αέρα, μιρκοδυναμικα και λεπτομέρεια χωρις να χάνει σε τονικη ισορροπια. Θαυματουργό.

Η Mayu προσφατα παρουσίασε το Wagner που πρεπει να θυμίζει το Indigo... Νομιζω στα 3Κ;
Παναγιώτης
pankon
Contributor

Unread post #13 by pankon » Sat Aug 08, 2026 5:28 pm

Εγώ δεν έχω Black Cat interconnect. Απλά κάποια στιγμή μου είχε δανείσει ο Παναγιώτης το δικό του Triode interconnect και μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση για το πόσο καλά ΄έπαιζε, ακόμα και σε σχέση με ένα φθηνότερο Black Interconnect (το 3012, αν θυμάμαι καλά το μοντέλο;)
Dr Pan K
Site Admin

Unread post #14 by Dr Pan K » Sat Aug 08, 2026 5:31 pm

Το καινούργιο IC οριακά σκέφτομαι να το ζητήσω απο την Mayu...
Παναγιώτης
angpsi
Contributor

Unread post #15 by angpsi » Sat Aug 08, 2026 8:41 pm

Dr Pan K wrote:Το καινούργιο IC οριακά σκέφτομαι να το ζητήσω απο την Mayu...

Σε xlr φαντάζομαι; Mid-level πάντως δεν το λες https://blackcatcable.com/project/grace ... rconnects/
Άγγελος

Return to “Καλώδια - Αξεσουάρ”

Login · Register