Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.

Καλώδια ηχείων

kmyl

Re: Καλώδια ηχείων

Unread post #21 by kmyl » Wed Jan 01, 2025 3:40 pm

Jim wrote:
kmyl wrote:Ενδιαφέρον! Πες μας Χρήστο αν θες για τη διαφορά που είδες. Έχω και εγω το 3104 και μέχρι στιγμής δεν βρήκα καλύτερα καλώδια - τουλάχιστον μέχρι τα 8Κ

Κώστα σε τι μήκος είναι τα 3104 και με τι ακροδέκτες είναι τερματισμένα

Ακούω αυτές τις μέρες ένα καλώδιο έκπληξη
Σε λίγες μέρες θα μπορώ να πω περισσότερα

Τα έχω στα 2,5μ και με ακροδέκτες της Furutech τωρα. Πριν ήταν με WBT (διχάλα παντού) χωρίς να υπάρχουν ουσιαστικές αλλαγές από αυτά.
angpsi
Contributor

Unread post #22 by angpsi » Wed Jan 01, 2025 9:32 pm

BLUES wrote:Καλημερα
Χρονια καλα και πολλα
Κοιταξε και αυτα,δυστυχως 2Χ3 Μ αλλα value for money
Eξαιρετη κατασκευη και γεωμετρια απο τιν εκλιποντα γκουρου των καλωδιων Chris Comovigo (Black cat)
http://www.kleinanzeigen.de/s-anzeige/b ... 33-172-298
https://positive-feedback.com/high-fide ... cable-3232
http://www.enjoythemusic.com/magazine/e ... Review.htm
Τα έχεις ακούσει τα καλώδια ηχείων του Sommovigo Γιώργο; Πώς παίζουν σε σ΄χεση με τα γνωστά, καλά και ακριβά Signal Projects που έχεις; Στα ψηφιακά interconnect που έχω ακούσει στο παλιό (και στο νέο) σύστημα του Πάνου τα σπάει, αλλά τα ηχείων δεν τα έχω ακούσει.

Btw, τις παραγγελίες για Ευρώπη σε καινούργιο από τη χήρα Sommovigo τις χειρίζεται η Fern & Roby από Αμερική, οπότε δεν είναι και εύκολο―παρότι αξίζει...

Καλή χρονιά κι από εμένα, εύχομαι όμορφες μουσικές διαδρομές με καλή υγεία και γνήσιες απολαύσεις σε όλες/ους στο Audiohub!
[beer]
Άγγελος
BLUES

Unread post #23 by BLUES » Wed Jan 01, 2025 10:47 pm

angpsi wrote:
BLUES wrote:Καλημερα
Χρονια καλα και πολλα
Κοιταξε και αυτα,δυστυχως 2Χ3 Μ αλλα value for money
Eξαιρετη κατασκευη και γεωμετρια απο τιν εκλιποντα γκουρου των καλωδιων Chris Comovigo (Black cat)
http://www.kleinanzeigen.de/s-anzeige/b ... 33-172-298
https://positive-feedback.com/high-fide ... cable-3232
http://www.enjoythemusic.com/magazine/e ... Review.htm
Τα έχεις ακούσει τα καλώδια ηχείων του Sommovigo Γιώργο; Πώς παίζουν σε σ΄χεση με τα γνωστά, καλά και ακριβά Signal Projects που έχεις; Στα ψηφιακά interconnect που έχω ακούσει στο παλιό (και στο νέο) σύστημα του Πάνου τα σπάει, αλλά τα ηχείων δεν τα έχω ακούσει.

Btw, τις παραγγελίες για Ευρώπη σε καινούργιο από τη χήρα Sommovigo τις χειρίζεται η Fern & Roby από Αμερική, οπότε δεν είναι και εύκολο―παρότι αξίζει...

Καλή χρονιά κι από εμένα, εύχομαι όμορφες μουσικές διαδρομές με καλή υγεία και γνήσιες απολαύσεις σε όλες/ους στο Audiohub!
[beer]

Καλησπερα Αγγελε
1. στο πρωτο λινκ υπαρχει αγγελια ιδιωτη απο γερμανια απο 2500ε λιανικης στα 600 ε πλας μεταφορικα +παυπαλ fees για τη διασφαλιση της αγορας-δεν υπαρχει τετοια τιμη για την ακουστικη αξια των καλωδιων αυτων,εξαιρετικη ευκαιρια για μενα
2,Δεν εχω πλεον κανενα καλωδιο του Κορακακη στο συστημα μου,τυχαιο οχι βεβαια
Eιχα lynx kai hydra σε iec -power-speakers και Golden sequence power
3.Ειχα την ευκαιρια να ακουσω τα αντιστοιχα ηχειων του Σομοβιγκο 3232(ειχα και δυο ψηφιακα στο παρελθον spdif- usb αλλα τα εισαγωγικα------τα οποια επαιζαν ισια και πολυ καλα για τα λεφτα τους) πριν αγορασω τα αρτζεντο φλοου ηχειων και ρευματος
4. Kαλυτερα τα 3232 απο τα λυνξ και για μενα ισαξια, αν οχι καλυτερα απο τα χυδρα,γιατι δεν μου αρεσει το μπουστ στα χαμηλα και μεσαια,που διακρινει τις μεσαιες σειρες του Κορακακη
Sυγκρινομενα με Μπλακ κατ, ολα του κορακακη εκτος του γκολντεν ηταν bias στο συστημα μου
Δεν τα πηρα(τα 3232) γιατι δεν συμφωνησα με τον πωλητη----και αφου παρουσιαστηκε η ευκαιρια απεκτησα τα φλοου στην σωστη τιμη(λιανικης 9000 ε)
Τωρα εχω τα Waycables Endless(λιανικης 11000 ε)
Οι εντυπωσεις που μεταφερω ειναι καθαρα υποκειμενικες και στο δικο μου σετ απ
Διαπιστωση
Οπου ειχα ακουσει φλοου,(Βοιλη ,Οικονομιδη,Πολιτη)σε διαφορετικα μεγαλα συστηματα και στο
ταπεινο δικο μου ,ειναι απο τα καλυτερα τις πιατσας,και αξιζουν τα λεφτα τους
Καλα μουσικα ταξιδια
Jim

Unread post #24 by Jim » Thu Jan 02, 2025 10:27 am

Το paypal δεν σε καλύπτει σε αγορές από ιδιώτες

Τα black cat από ότι καταλαβαίνω είναι τελειωμένη υπόθεση.
Έμεινε ένας υπάλληλος να κάνει τι;
Είναι ένα καλώδιο που θα το παντρευτείς μάλλον.
Άλλωστε θέλω 3.5μ

Περιμένω για δοκιμή τα tellurium ultra black ii που υπάρχουν μτχ στο 1/4 της τιμής τους
angpsi
Contributor

Unread post #25 by angpsi » Thu Jan 02, 2025 5:56 pm

BLUES wrote:Καλησπερα Αγγελε
1. στο πρωτο λινκ υπαρχει αγγελια ιδιωτη απο γερμανια απο 2500ε λιανικης στα 600 ε πλας μεταφορικα +παυπαλ fees για τη διασφαλιση της αγορας-δεν υπαρχει τετοια τιμη για την ακουστικη αξια των καλωδιων αυτων,εξαιρετικη ευκαιρια για μενα
2,Δεν εχω πλεον κανενα καλωδιο του Κορακακη στο συστημα μου,τυχαιο οχι βεβαια
Eιχα lynx kai hydra σε iec -power-speakers και Golden sequence power
3.Ειχα την ευκαιρια να ακουσω τα αντιστοιχα ηχειων του Σομοβιγκο 3232(ειχα και δυο ψηφιακα στο παρελθον spdif- usb αλλα τα εισαγωγικα------τα οποια επαιζαν ισια και πολυ καλα για τα λεφτα τους) πριν αγορασω τα αρτζεντο φλοου ηχειων και ρευματος
4. Kαλυτερα τα 3232 απο τα λυνξ και για μενα ισαξια, αν οχι καλυτερα απο τα χυδρα,γιατι δεν μου αρεσει το μπουστ στα χαμηλα και μεσαια,που διακρινει τις μεσαιες σειρες του Κορακακη
Sυγκρινομενα με Μπλακ κατ, ολα του κορακακη εκτος του γκολντεν ηταν bias στο συστημα μου
Δεν τα πηρα(τα 3232) γιατι δεν συμφωνησα με τον πωλητη----και αφου παρουσιαστηκε η ευκαιρια απεκτησα τα φλοου στην σωστη τιμη(λιανικης 9000 ε)
Τωρα εχω τα Waycables Endless(λιανικης 11000 ε)
Οι εντυπωσεις που μεταφερω ειναι καθαρα υποκειμενικες και στο δικο μου σετ απ
Διαπιστωση
Οπου ειχα ακουσει φλοου,(Βοιλη ,Οικονομιδη,Πολιτη)σε διαφορετικα μεγαλα συστηματα και στο
ταπεινο δικο μου ,ειναι απο τα καλυτερα τις πιατσας,και αξιζουν τα λεφτα τους
Καλα μουσικα ταξιδια

Ευχαριστώ Γιώργο, ενδιαφέρον. Βέβαια μέχρι να ανταλλάξουμε απόψεις, τα καλώδια της αγγελίας έγιναν Gelöscht! :lol:
Άγγελος
Chris1967
Contributor

Unread post #26 by Chris1967 » Thu Jan 02, 2025 8:06 pm

Από δική μου εμπειρία στο δικό μου σύστημα (Hydra, Ultraviolet) αλλά και στου Πάνου (Golden Sequence) , τα καλώδια Signal Project ρεύματος δεν φουσκώνουν τις χαμηλές (έχουν απλά γεμάτες χαμηλές και χαμηλομεσαίες), χωρίς να έχω ακούσει τα Argento, προσοχή μην στεγνώνουν το σύστημα.

Καλή η λεπτομέρεια και η σκηνή αλλά και τα μπάσα πρέπει να είναι αυτά που πρέπει.

Βέβαια γούστα είναι αυτά και ο καθένας κάνει τις επιλογές του.
Χρήστος
kostas6a3

Unread post #27 by kostas6a3 » Fri Jan 03, 2025 1:43 pm

Το ζητούμενο από ένα καλώδιο πιο είναι; ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΣ.
Ούτε φούσκωμα, ούτε γεμάτο, ούτε τίποτα άλλο.
Κώστας
Chris1967
Contributor

Unread post #28 by Chris1967 » Fri Jan 03, 2025 1:51 pm

Καλά εντάξει Κώστα, ο καθένας ακούει και ισχυρίζεται ότι θέλει, ουδετερότητα και κουραφέξαλα πως? ποιο το κριτήριο και πιο το μέσο σύγκρισης.

Υποκειμενικότητες τελικά... γενικά αυτό που είπα έχει μεγάλη σημασία ο ισορροπημένος ήχος στο ΚΑΘΕ σύστημα.

Μην βαφτίζουμε κατά το δοκούν καλώδια.
Χρήστος
kostas6a3

Unread post #29 by kostas6a3 » Fri Jan 03, 2025 5:12 pm

Συμφωνώ δεν υπάρχει κριτήριο, ας απολαύσει λοιπόν ο καθένας ότι έχει.
Δεν με νοιάζει πως ο καθένας θα βαπτίσει οτιδήποτε.
Κώστας
kostas6a3

Unread post #30 by kostas6a3 » Fri Jan 03, 2025 5:42 pm

Κώστας

Return to “Καλώδια - Αξεσουάρ”

Login · Register