Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
Entry level καλώδια ρεύματος
Re: Entry level καλώδια ρεύματος
Ωραία, συνονόματε. Ενδιαφέρομαι. Δώσε στοιχεία καταστήματος σε DM.
https://share.temu.com/kg4i3l3UjjB
Εδώ Πανο. Τελικά πήρα αλλα 2 του 1.5μ.
Υπάρχουν και αλλα σχέδια (κάποια σε ροζ χρυσο χρώμα πχ) που υποψιάζομαι πως έχουν τους ίδιους 6Ν? αγωγούς. Επισης βλέπω πως και σε εκείνα τα σουκο δεν έχουν πιστοποιησεις αλλα γράφουν μόνο high end....
Εδώ Πανο. Τελικά πήρα αλλα 2 του 1.5μ.
Υπάρχουν και αλλα σχέδια (κάποια σε ροζ χρυσο χρώμα πχ) που υποψιάζομαι πως έχουν τους ίδιους 6Ν? αγωγούς. Επισης βλέπω πως και σε εκείνα τα σουκο δεν έχουν πιστοποιησεις αλλα γράφουν μόνο high end....
Παναγιώτης
- Geopolitis
Δειτε και τα "ακριβα" των 60 Ευρω που εχουν εκτος απο χαλκινους και καποιους επαργυρωμενους αγωγους. Ειναι απιστευτα πραγματικα στην αποδοση τους, ειδικα σε ενεργοβορες συσκευες, προφανως λογω μεγαλης διατομης. Θα τα διακρινετε απο το χρυσο χρωμα σε αγωγο και βυσματα και ενα δακτυλιο πανω στον αγωγο.
Geopolitis wrote:Δειτε και τα "ακριβα" των 60 Ευρω που εχουν εκτος απο χαλκινους και καποιους επαργυρωμενους αγωγους. Ειναι απιστευτα πραγματικα στην αποδοση τους, ειδικα σε ενεργοβορες συσκευες, προφανως λογω μεγαλης διατομης. Θα τα διακρινετε απο το χρυσο χρωμα σε αγωγο και βυσματα και ενα δακτυλιο πανω στον αγωγο.
Γιωργο, τσεκαρε κατι απο περιεργεια, στα δικα σου υπαρχουν πιστοποιησεις τυπωμενες επανω στα βυσματα? Η γραφουν μονο "high end" σαν τα δικα μου? Θελω να δω αν χρησιμοποιουν πιο ακριβα βυσματα ή την ιδια ποιοτητα. Σε εμενα το σουκο γραφει και ενα υποπτο CE (μαλλον εννοει Chinese Export και οχι Ευρωπαικη πιστοποιηση)
Παναγιώτης
Εγώ από την άνοιξη έχω πάρει δύο καλώδια από Aliexpress και είναι εξαιρετικά, πολύ καλύτερα από τα Ohlflex που είχα στις βοηθητικές συσκευές και στα headfi μου.
πλησιάζουν και το RAM που εχω, οπότε για τα χρήματα τους δεν το συζητώ καθόλου 25-30 το 1,5 μέτρο περίπου.
Έχουν ένα μικρό μειονέκτημα ότι δεν στρίβουν εύκολα ΄λόγω των μεγάλων αγωγών, είναι όμως αρκετά εύκαμπτα.
Αφήνω κιένα λινκ https://www.aliexpress.com/item/1005006 ... aecmd=true
δεν τα πήρα από Temu διότι δεν είχαν 1,5 μέτρα κιαπότι βλέπω και τώρα δεν έχουν, μάλλον είναι ανάρπαστα.
πλησιάζουν και το RAM που εχω, οπότε για τα χρήματα τους δεν το συζητώ καθόλου 25-30 το 1,5 μέτρο περίπου.
Έχουν ένα μικρό μειονέκτημα ότι δεν στρίβουν εύκολα ΄λόγω των μεγάλων αγωγών, είναι όμως αρκετά εύκαμπτα.
Αφήνω κιένα λινκ https://www.aliexpress.com/item/1005006 ... aecmd=true
δεν τα πήρα από Temu διότι δεν είχαν 1,5 μέτρα κιαπότι βλέπω και τώρα δεν έχουν, μάλλον είναι ανάρπαστα.
Χρήστος
Παλικάρια, επειδή θέλω να πάρω καλώδια ρεύματος, τα οποία είναι είναι πραγματικό καλό value for money, ποια λέτε να χτυπήσω τελικά; Θα έχουμε κανένα θέμα με το τελωνείο;
Και τα δύο καλώδια ε΄ναι παραπλήσια του Πάνου είναι και με κρυογεννετική και αλουμινένια σούκο, εμένα πιθανολογώ να έχει μεγαλύτερη διατομή αλλά δεν είμαι σίγουρος και πλαστικά τύπου Oyade σούκο.
Κανένα θέμα με το τελωνείο ακόμα.
¨Ελα να σου δώσω να τα δοκιμάσεις.
Η επόμενη δοκιμή είναι επάνω στον ASR που έχει Ohlflex (Magic Cable).
Περιμένω την δοκιμή που θα κάνει ο Πάνος και θα πάρω άλλο ένα πιθανόν σαν τα δικά του σε 3 μετρο, για τον ASR.
Κανένα θέμα με το τελωνείο ακόμα.
¨Ελα να σου δώσω να τα δοκιμάσεις.
Η επόμενη δοκιμή είναι επάνω στον ASR που έχει Ohlflex (Magic Cable).
Περιμένω την δοκιμή που θα κάνει ο Πάνος και θα πάρω άλλο ένα πιθανόν σαν τα δικά του σε 3 μετρο, για τον ASR.
Χρήστος
Πανο αν δεν βιάζεσαι θα κάνω μερικές δοκιμές πριν τις εορτές και θα επιστρέψω με εντυπώσεις. Ίσως να προμηθευτώ και κάποια ακόμα για περαιτέρω συγκρίσεις.
Με το τελωνείο μέχρι τώρα δεν είχα θέματα
Με το τελωνείο μέχρι τώρα δεν είχα θέματα
Παναγιώτης
Black Friday μισή τιμή στο λινκ του Χρήστου μέχρι 4 Δεκεμβρίου.
Άγγελος
Ναι, μεν δεν βιάζομαι, αλλά από την άλλη, ο Άγγελος μας λέει μισή τιμή. Να πάρω 2 στην τιμή του εν΄ός; Λέω να τα χτυπήσω.
Return to “Καλώδια - Αξεσουάρ”