Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.

[Vs series] Ethernet cables

MILES

Re: [Vs series] Ethernet cables

Unread post #31 by MILES » Sun Apr 27, 2025 9:36 am

BLUES wrote:Αναθερμανση του νηματος με ενα εξαιρετο καλωδιο εθερνετ απο ασημι,κατασκευασμενο απο γιγαντα του χωρου,με εξαιρετη αποδοση και πολυ σωστα τιμολογημενο
Ανταγωνιστες του χωρου με τους ιδιους αγωγους χρεωνουν 10 πλασια
http://www.neotechcable.com/ethernet-ca ... cc-silver/
http://www.audiophonics.fr/en/ethernet- ... 15058.html
End game για τους περισσοτερους απο εμας

Έχω και εγώ το συγκεκριμένο και συμφωνώ με τον Γιώργο. Αν όμως το αγοράσετε καινούργιο, μην το κρίνετε γρήγορα γιατί θέλει πολλές ώρες στρώσιμο!
Dr Pan K
Site Admin

Unread post #32 by Dr Pan K » Wed May 07, 2025 11:47 pm

20250507_224750.jpg
20250507_224750.jpg (899.45 KiB) Viewed 719 times

Η @#$% είναι πως τα ρημάδια τα καλώδια ethernet κάνουν διαφορα... Σήμερα έβγαλα ένα Κινέζο ( [vomit] ) και έβαλα ένα Nordost Heimdall 2 στην θέση του και ... κλάμα.
Παναγιώτης
MILES

Unread post #33 by MILES » Thu May 08, 2025 9:40 am

Dr Pan K wrote:
20250507_224750.jpg

Η @#$% είναι πως τα ρημάδια τα καλώδια ethernet κάνουν διαφορα... Σήμερα έβγαλα ένα Κινέζο ( [vomit] ) και έβαλα ένα Nordost Heimdall 2 στην θέση του και ... κλάμα.

Δυστυχώς Πάνο είναι όπως το λες. Και τα καλώδια ethernet κάνουν διαφορά.
Απλά όπως και για όλα τα καλώδια πάντα δοκιμή (αν φυσικά είναι δυνατόν) πριν αγοράσουμε, γιατί δεν υπάρχει καλώδιο που να ταιριάζει με όλα τα συστήματα.
Dr Pan K
Site Admin

Unread post #34 by Dr Pan K » Thu May 08, 2025 9:56 am

MILES wrote:
Dr Pan K wrote:
20250507_224750.jpg

Δυστυχώς Πάνο είναι όπως το λες. Και τα καλώδια ethernet κάνουν διαφορά.
Απλά όπως και για όλα τα καλώδια πάντα δοκιμή (αν φυσικά είναι δυνατόν) πριν αγοράσουμε, γιατί δεν υπάρχει καλώδιο που να ταιριάζει με όλα τα συστήματα.

Η ιστορια με τα συγκεκριμενα ειναι καπως αστεια, μου ειχε ζητησει να τα δοκιμασω η Nordost και επειδη ημουν επιφυλακτικός (ψηφιακα καλωδια γαρ) τους ειχα πει εξ αρχης οτι αν δεν ακουσω διαφορες δεν θα γραψω τπτ. Δεν ειχαν καμια αντίρρηση και προχωρησαμε, τελικα εκαναν σημαντικη διαφορα σε σχεση με τα Cat8 της Supra (που ειχα και εχω ακομα αλλα πρακτικα επαψα να χρησιμοποιω).

Η τιμη τους ειναι τσιμπημενη αλλα εσωτερικα εχουν καλους αγωγους (μονοκλωνους) και μονωση με teflon. Θα βαλω ιδιο και στο Roon NUC οποτε το στησω
Παναγιώτης
Jim

Unread post #35 by Jim » Thu May 08, 2025 10:38 am

Μια εκτεταμένη δόκιμη ethernet καλωδίων με rating
Από το supra μέχρι το vertere
Neotech δεν έχει
Υποκειμενική μεν
Ενδιαφέρουσα δε

https://www.whatsbestforum.com/threads/ ... 53/page-34
Dr Pan K
Site Admin

Unread post #36 by Dr Pan K » Thu May 08, 2025 11:05 am

Δεν τα διαβασα ολα αλλα συμφωνω με την κριτικη οτι τα Supra Cat8 (μαμα, οχι με τα Telegartner) ειναι καπως laid back, ισως και για αυτο τα Nordost Heimdall 2 κανουν τοσο μεγαλη διαφορα (προς το καθαροτερο, καλυτερο σε λεπτομερεια και χωροθετηση)
Παναγιώτης
Dr Pan K
Site Admin

Unread post #37 by Dr Pan K » Thu May 08, 2025 11:09 am

Αν καποιος εχει ορεξη ας μου στειλει ενα Neotech να το δοκιμασω στο συστημα μου, εχω περιέργεια να δω πως στεκεται
Παναγιώτης
Jim

Unread post #38 by Jim » Thu May 08, 2025 1:04 pm

Dr Pan K wrote:Δεν τα διαβασα ολα αλλα συμφωνω με την κριτικη οτι τα Supra Cat8 (μαμα, οχι με τα Telegartner) ειναι καπως laid back, ισως και για αυτο τα Nordost Heimdall 2 κανουν τοσο μεγαλη διαφορα (προς το καθαροτερο, καλυτερο σε λεπτομερεια και χωροθετηση)

Έχει και το δικό σου nordost
Dr Pan K
Site Admin

Unread post #39 by Dr Pan K » Thu May 08, 2025 2:14 pm

Τα οποία περιγράφει μαλλον ως "λαμπρα", κάτι που δεν ισχύει. Δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς θέλει να πει ο ποιητής αλλά ξερω πως γενικά υπάρχουν κάποιες ετικέτες στον χώρο που επαναλαμβανονται χωρίς να ανταποκρινονται πάντα στην αλήθεια. Θα μπορούσα να δώσω αρκετά παραδείγματα.. Αυτό που σίγουρα θα μπορουσα να τους προσαψω είναι ότι τα θεωρώ στα όρια της υπερκοστολογισης (για να μην πω αισχροκερδεια), αλλά αυτό το πιστεύω για όλα τα και καλά high end καλωδια

Good density, a little bit of mid-high frequency gorgeousness, like a glimmer continuously hitting your head

At the same time, it has a light and clear feeling. It is a good auxiliary line

Edit Διαβάζω λίγο ακόμα, ο τύπος χαραμίζεται. Έπρεπε να γίνει ποιητής.
Παναγιώτης
Jim

Unread post #40 by Jim » Thu May 08, 2025 3:41 pm

Το έχει σε ψηλή κατηγορία όμως

Και δεν το λέει bright
Αλλά ότι έχει ένα light and clear feeling

Και λέει ότι είναι καλό

Εγώ πάντως το καταλαβαίνω ως αέρινο

Return to “Καλώδια - Αξεσουάρ”

Login · Register