Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
Entry level καλώδια ρεύματος
Re: Entry level καλώδια ρεύματος
Εσείς εδώ πάτε φιρί φιρί να φάτε το ψωμάκι των "κανονικών" καλωδιάδων.. 
- Στέλιος Π.
Dimdim wrote:Εσείς εδώ πάτε φιρί φιρί να φάτε το ψωμάκι των "κανονικών" καλωδιάδων..
Σταματα Σατανα!
Πλακα πλακα, αν ψαξει κανεις λιγο, μπορει να βρει αξιοπρεπη καλωδια.
Σιγουρα καλυτερα απο τα κλασσικα "μαυρα" σε λογικη τιμη.
Αν και μετα απο αυτο που ειπε ο Παναγιωτης, βλεπω να ξεστοκαρουν απο καλωδια οι φιλοι κινεζοι
![dance [dance]](./images/smilies/dance.gif)
V = dU/dq | I = dq/dt | P = dU/dt = V·I = I2·R = V2/R | V = I·R
Αν πάρει το Audiohub καλώδια, πάει η παραγωγή της Κίνας. Του χρόνου πάλι όταν βγάλουν νέα σοδειά.
Εχω δει καποια Κινεζικα καλωδια απο μασιφ ασημι στις εκατονταδες ευρω και με βαση το κοστος του μεταλλου (1400 ευρω/ κιλο) οι τιμες τους δειχνουν πολυ λογικες και περιπου 10 φορες κατω απο αυτες των ευρωπαικων μπουτικ. Πληρώνεις οτι παίρνεις, δεν πουλανε καθολου μούρη.
Κοιταζα και που εχουν φτασει καποια καλωδια ρευματος που εχω, οσο ενα εισαγωγικο μοντελο αυτοκινητου της Fiat ή της Hyundai. Νομιζω οι Κινεζοι θα γινουν μονοδρομος για τις εισαγωγικες κατηγοριες και οχι μονο.
Θα κανω δοκιμες ακριβα vs κινεζικα, θα πεσει γελιο.
Κοιταζα και που εχουν φτασει καποια καλωδια ρευματος που εχω, οσο ενα εισαγωγικο μοντελο αυτοκινητου της Fiat ή της Hyundai. Νομιζω οι Κινεζοι θα γινουν μονοδρομος για τις εισαγωγικες κατηγοριες και οχι μονο.
Θα κανω δοκιμες ακριβα vs κινεζικα, θα πεσει γελιο.
Παναγιώτης
Έχω πάρει ποπ-κορν και έχω λάβει κεντρική θέση για να παρακολουθήσω τη σύγκριση. Θα πέσει γέλιο και κλάμα ταυτόχρονα.
1ος γύρος δοκιμών, Argi vs YYAudio T1 (Foshan Yangyang Optoelectronic co)
Έκανα 2 αλλαγές μπρος πισω, με τα λαμπατα τα πράγματα θέλουν προσοχή. Σε πρώτη φαση να πω πως τα καλωδις ακούγονται διαφορετικά. Σε γενικές γραμμές οι διαφορές ειναι υπέρ του Κινέζου.
Τα δύο ρεύματα του Argi έχουν ενα αρκετά ανοιχτό χαρακτήρα, ελαφρύ με την καλή έννοια. Για κάποιον με σκοτεινό και μεσαιάτο σύστημα μπορεί να ταιριάζουν.
Τα YY T1 ειναι πιο δεμένα σε ηχο. Δείχνουν μια συχνοτικη συνοχή από πάνω μέχρι κάτω ενώ δημιουργούν και μια εντύπωση δυναμισμού.
Τονικα και τα δύο ειναι σωστά, πρακτικά άχρωμα.
Πιστεύω πως όταν τα δοκιμάσω στα τροφοδοτικά του ASR θα πάνε πολυ καλα. Για τα 35- 40 ευρω τους αποτελούν πολυ καλό vfm.
Παναγιώτης
Γύρισα τα ενισχυτικά σε ASR, κρατησα το νέο interconnect για να δω πως παίζει σε σχέση με τα IC της Black Cat (και παίζει καλα), οποτε είμαι ετοιμος για να δοκιμάσω τα ρεύματα κόντρα στα εργοστασιακά των ASR (Olflex?)
Παναγιώτης
Τέλεια! Πότε αναμένεται η διάγνωση;
Ποιο είναι το ic ?
Το καλώδιο της asr που είχα στο mini basis exclusive δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο
Το καλώδιο της asr που είχα στο mini basis exclusive δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο
Return to “Καλώδια - Αξεσουάρ”