Λοιπόν έχω περάσει και εγώ στο λούκι αυτό. Έχω δοκιμάσει της Wireworld, ΑQ και Supra με το τελευταίο να είναι χειρότερο από οτιδήποτε. Δοκίμασα και (φτιαχτο μόνος σου) με εξαιρετικά αποτελέσματα. Με σειρά τιμής/αποτελέσματος με τεράστια διαφορά το WIREWORLD STARLIGHT 8 το οποιο ειναι πολλές βαθμίδες επάνω απο ότι εχω ακούσει με ζεστο αναλογικό χαρακτήρα (όσο γίνετε) , ήχο με βελούδινα φωνητικά, αναλυση τέρμα και απίστευτα καθαρό με πολύ μεγάλη σκηνή αριτερα και δεξιά και καλό βάθος...α και πολύ μεγάλη τιμή. Μετά ακολουθεί το Wireworld Chroma επίσης ήσυχο και καθαρό και ήχο τονισμένο προς τα μεσαιο-υψιλά αλλά πολυ πολύ λεπτομέρεια και ανοιχτή σκηνή με αέρα σπάνιο σε αυτή την κατηγορία τιμής. Τρίτη θέση έκπληξη φτιαχτο μόνος με καλώδιο Nexans Lanmark-6A πολύ καθαρό με ωραία σκηνή και γλυκά υψηλά και μετα AQ carbon (DYI), cinnamon να ακολουθούν αδιάφορα λόγω τιμής/ήχου/απόδοσης. Το Supra ήταν χειρότερο και απο του Πλαισίου βάζοντας κουβέρτα σε όλα και εξαφανίζοντας κάθε δυναμική.
Γενικά έιναι καλό να έχεις καλά καλώδια και στις 2 θέσεις από το κουτί του παρ΄όχου στο ρουτερ και απο το ρουτερ στο streamer. Επίσης αντικατέστησα και το τροφοδοτικό του ρουτερ με γραμμικό - ifi και είδα θετικά αποτελέσματα γλύκανε ο ήχος και τα μπάσα πήγανε λίγο πιο χαμηλά και καθάρισαν.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
[Vs series] Ethernet cables
Re: [Vs series] Ethernet cables
Έχω αφήσει για το τέλος το καλώδιο Ethernet επειδή προτιμώ να ξεμπερδεψω πρώτα με τα καλώδια ρεύματος διότι δίνουν μεγάλη διαφορά.Οταν θα έλθει η ωρα θα δανειστω το Neotech neet-1008 ενός φιλου(οποτε μπορώ να αγοράσω ασήμι,το προτιμώ πάντοτε).Ο φίλος είχε Wireworld πριν και μου έχει πει πως το Neotech είναι πολύ καλύτερο.Επειδη είναι μέλος του AUDIOHUB,τον προσκαλώ να γράψει.
Κι εγώ το 1008 έχω
Πολύ καλό
Πολύ καλό
Αυτό που προέχει είναι να πειστω,δοκιμάζοντας,πως η σύνδεση μέσω καλωδίου Ethernet και tp link οδηγεί σε καλύτερο ήχο όπως επιμένει ο φίλος με το 1008.Ως αρχάριος,έχω ακολουθήσει μέχρι στιγμης αυτό που γνωρίζω παλαιόθεν,την βελτίωση μέσω καλωδίων και στήριξης.
- vxenoudakis
Η δοκιμή συνεχίζετε προς τα πολυ πάνω με ενα Chord Epic αλλα και προς τα κατω με ενα επισης Chord clearwayz. Θα επανέλθω με σχόλια.
- vxenoudakis
Ναι εξαρτάται ποιο wireworld είχε. πολύ θα θελα να ακουσω και το Neotec ολοι λενε τα καλυτερα οντως. Η ifi εχει βγάλει και μια σειρα γραμμικά τροφοδοτικά ναι στα 130€ το ενα
Είχε το Chroma το οποίο είναι φθηνότερο του 1008.
Συχνά,την Αμερικανική κατασκευή η προελευση την πληρώνουμε ακριβά.Το πόσο ακριβά,το καταλαβαίνουμε όταν ακούσουμε διπλα-διπλα ένα πιο "ταπεινής" καταγωγής καλώδιο(στην περίπτωση μας).
Συχνά,την Αμερικανική κατασκευή η προελευση την πληρώνουμε ακριβά.Το πόσο ακριβά,το καταλαβαίνουμε όταν ακούσουμε διπλα-διπλα ένα πιο "ταπεινής" καταγωγής καλώδιο(στην περίπτωση μας).
vxenoudakis wrote:Ναι εξαρτάται ποιο wireworld είχε. πολύ θα θελα να ακουσω και το Neotec ολοι λενε τα καλυτερα οντως. Η ifi εχει βγάλει και μια σειρα γραμμικά τροφοδοτικά ναι στα 130€ το ενα
Πριν πολλά χρόνια είχα δεχτεί μια επίσκεψη από τα παιδιά της iFi στην Αθήνα (και λόγω χρόνου είχαν έρθει στο νοσοκομείο Γεννηματάς όπου εργαζόμουν) και τους έριξα την ιδέα για after market τροφοδοτικά για τις διάφορες μικροσυσκευες όπως το Rpi. Παρόλα αυτά τα τροφοδοτικά που κυκλοφόρησαν ήταν όλα διακοπτικα καλής ποιότητας και δεν νομίζω πως έχει αλλαξει κάτι.
https://www.silentpower.tech/collections/power
Παναγιώτης
Αυτό βλέπω και εγώ, δεν βλέπω κάποιο γραμμικό στο site τους.
Return to “Καλώδια - Αξεσουάρ”