Ήρθε η ώρα τους
Προς το παρόν υπάρχουν τα supra xl annorum, τα οποία είναι καλά και σωστά καλώδια.
Μήκος 2 Χ 3.5m
Συνοδά μηχανήματα
Pro bryston bp17³
Τελικός nad c298
Ηχεία Revel f208
Πιθανοί αντικαταστάτες οι εξής :
Signal project alpha
Neotech nes-3001 mk iii
Tellurium q ultra black ii (demo)
Τι έχετε ακούσει ;
Τι προτείνετε
Μερικά πρόχειρα links
https://chameleon-audio.com/signal-proj ... ker-cable/
https://www.audiophonics.fr/en/cables-d ... los-ep1tVO
https://chameleon-audio.com/tellurium-q ... ker-cable/
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
Καλώδια ηχείων
Re: Καλώδια ηχείων
Νομίζω ότι για να είναι στην ίδια κατηγορία τιμής
Ίσως αντί του alpha να πρέπει να μπει το signal project lynx
Ίσως αντί του alpha να πρέπει να μπει το signal project lynx
Εγώ ως γνωστόν έχω τα SIgnal Project Hydra (mk1) που με καλύπτουν απόλυτα και είχαν κάνει τεράστια διαφορά σε σχέση με τα Mogami W3104 που αντικατέστησα.
Αν βρεις τα SIgnal Project Hydra (τα απλά ΟΧΙ τα biwire) σε καλύτερη από την λιανική πάρτα με κλειστά τα μάτια.
Βέβαια είναι σε τελείως άλλη κατηγορία τιμής αλλά πίστεψε με αξίζουν.
Αν βρεις τα SIgnal Project Hydra (τα απλά ΟΧΙ τα biwire) σε καλύτερη από την λιανική πάρτα με κλειστά τα μάτια.
Βέβαια είναι σε τελείως άλλη κατηγορία τιμής αλλά πίστεψε με αξίζουν.
Χρήστος
Πόσο καλύτερη τιμή να τα βρω ?
Θέλω 7 μέτρα
Είναι τελείως εκτός budget
Θέλω 7 μέτρα
Είναι τελείως εκτός budget
7 μέτρα στέρεο?
Δεν είναι προτιμότερο να βάλεις τον τελικό ανάμεσα στα ηχεία και να τρέξεις ένα xlr μέχρι τον προ?
οκ είδα 2χ3,5 μέτρα, αρα 3,5 στέρεο ζεύγος.
και πάλι δεν είναι πολλά? εγώ έχω 2χ2,5μέτρα
Δεν είναι προτιμότερο να βάλεις τον τελικό ανάμεσα στα ηχεία και να τρέξεις ένα xlr μέχρι τον προ?
οκ είδα 2χ3,5 μέτρα, αρα 3,5 στέρεο ζεύγος.
και πάλι δεν είναι πολλά? εγώ έχω 2χ2,5μέτρα
Χρήστος
Θα το δω
Ανάμεσα στα ηχεία υπάρχει τζάκι
Ανάμεσα στα ηχεία υπάρχει τζάκι
Πάντως εγώ στα συνιστώ ανεπιφύλακτα, ας δούμε και άλλες προτάσεις από τους συμφορουμίτες.
Χρήστος
Είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο αυτό κάτι σαν την θρησκεία, αν το πιστεύεις και ακολουθεί κανείς το hype ναι biwire.
Προσωπικά νομίζω ότι παίζει χειροτέρα. Δημιουργεί θέματα στο crossover.
Για μένα καλύτερο είναι να χρησιμοποιείς το μέγιστο καρέ ανά κανάλι, και αν πιστεύεις ότι οι βραχυκυκλωτήρες σε χαλάνε τότε από το ίδιο καλώδιο βραχυκυκλωτήρες.
Αλλά οι γνώμες διίστανται και δεν με ενδιαφέρει να το συζητήσω να σου πω την αλήθεια περεταίρω.
Προσωπικά νομίζω ότι παίζει χειροτέρα. Δημιουργεί θέματα στο crossover.
Για μένα καλύτερο είναι να χρησιμοποιείς το μέγιστο καρέ ανά κανάλι, και αν πιστεύεις ότι οι βραχυκυκλωτήρες σε χαλάνε τότε από το ίδιο καλώδιο βραχυκυκλωτήρες.
Αλλά οι γνώμες διίστανται και δεν με ενδιαφέρει να το συζητήσω να σου πω την αλήθεια περεταίρω.
Χρήστος
Οκ
Νόμιζα ότι ήταν αλλη έκδοση και ότι το πρώτο ήταν καλύτερο
Νόμιζα ότι ήταν αλλη έκδοση και ότι το πρώτο ήταν καλύτερο
Return to “Καλώδια - Αξεσουάρ”