Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
Καταμερισμός budget για ηχοσύστημα
Re: Καταμερισμός budget για ηχοσύστημα
Ηχείων από Κίνα δεν εχω δοκιμάσει αλλα δεν θα μου εκανε εντύπωση αν ήταν εφάμιλλα των ρευμάτων. Αν ήθελα να δοκιμάσω κάποιο θα πήγαινα στο ακριβότερο με όσο το δυνατόν πιο καθαρό χαλκο και μονωτικά με Teflon/ Mica & χαρτί ή βαμβάκι..
Παναγιώτης
- DomieMic65
- Contributor
Θα συμφωνήσω και με τον Κώστα και το ζήτημα του χώρου!
Ελάχιστοι ασχολούμαστε με αυτό ενώ είναι σίγουρα σημαντικότερο από τα καλώδια!
Βέβαια μια σωστή ηχητική φροντίδα του χώρου δεν κοστίζει καθόλου λίγα!
Ελάχιστοι ασχολούμαστε με αυτό ενώ είναι σίγουρα σημαντικότερο από τα καλώδια!
Βέβαια μια σωστή ηχητική φροντίδα του χώρου δεν κοστίζει καθόλου λίγα!
Πριν 1.5+ χρόνια δοκίμασα αρκετά κινεζοκα καλώδια
Είχα γράψει για την προτίμηση στα xangsane και ακόμα περισσότερο στα grey knight
Τα καλώδια ηχείων της xangsane ήταν πολύ καλά
Έπαιξαν καλύτερα από canare, supra, naim, κάποια μεσαία vdh, και από nordost flatline
Από το σύστημα μου βγήκαν για τα tellurium ultra black ii
Η διαφορά στην τιμή είναι χαοτική και σίγουρα δεν ανταποκρίνεται στην διαφορά του ήχου
Τα έδωσα στον φίλο μου τον Ηλία (accuphase @ revel f226be)
Είναι 2'4 μετρα
Αν καποιος θέλει να τα δοκιμάσει μπορούμε να το κανονίσουμε
Τελικά το μόνο που κράτησα ήταν ένα usb grey knight /.5 m το οποίο τελικά έδωσε την θέση του σε ένα tellurium ultra black ii
Στην διάθεση όποιου θέλει να το δοκιμάσει
Κάποια ρεύματος που είχα δοκιμάσει δεν με έπεισαν και δόθηκαν σε φίλους
Αυτα
Είχα γράψει για την προτίμηση στα xangsane και ακόμα περισσότερο στα grey knight
Τα καλώδια ηχείων της xangsane ήταν πολύ καλά
Έπαιξαν καλύτερα από canare, supra, naim, κάποια μεσαία vdh, και από nordost flatline
Από το σύστημα μου βγήκαν για τα tellurium ultra black ii
Η διαφορά στην τιμή είναι χαοτική και σίγουρα δεν ανταποκρίνεται στην διαφορά του ήχου
Τα έδωσα στον φίλο μου τον Ηλία (accuphase @ revel f226be)
Είναι 2'4 μετρα
Αν καποιος θέλει να τα δοκιμάσει μπορούμε να το κανονίσουμε
Τελικά το μόνο που κράτησα ήταν ένα usb grey knight /.5 m το οποίο τελικά έδωσε την θέση του σε ένα tellurium ultra black ii
Στην διάθεση όποιου θέλει να το δοκιμάσει
Κάποια ρεύματος που είχα δοκιμάσει δεν με έπεισαν και δόθηκαν σε φίλους
Αυτα
Return to “Γενική θεματολογία”