Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.

Ακροάσεις

Στέλιος Περγιουδάκης

Re: Ακροάσεις

Unread post #141 by Στέλιος Περγιουδάκης » Mon Oct 02, 2017 12:52 pm

pankon wrote:
Στέλιος Περγιουδάκης wrote:Αν υπάρχει στο χώρο laptop η pc και θέλετε, φέρνω και ένα dac ιδιοκατασκευή ώστε να υπάρχει και δεύτερη πηγή.
Σε αυτή τη περίπτωση θα πρέπει να υπάρχει και υλικό ακρόασης σε σκληρό ή σε στικάκι.

Εγώ προσωπικά δεν έχω αποθηκευμένα ψηφιακά αρχεία. Συνήθως χρησιμοποιώ Tidal στο iphone, το οποίο το συνδέω μέσω USB καλωδίου στην είσοδο του Marantz CD6005 για να πάει το σήμα στον ενισχυτή (όπως πηγαίνει όταν παίζει κανονικό CD δισκάκι).

Σε κάθε περίπτωση, αν δεν σου κάνει κόπο, ευχαρίστως να φέρεις και το DAC. Μπορεί κάποιος να φέρει ψηφιακό υλικό σε σκληρό δίσκο (όχι σε βινύλιο :lol: ). Εγώ έχω laptop (Mac).

Ωραία σε Mac δεν θέλει και drivers.
pankon
Contributor

Unread post #142 by pankon » Mon Oct 02, 2017 12:56 pm

Στέλιος Περγιουδάκης wrote:
pankon wrote:
Στέλιος Περγιουδάκης wrote:Αν υπάρχει στο χώρο laptop η pc και θέλετε, φέρνω και ένα dac ιδιοκατασκευή ώστε να υπάρχει και δεύτερη πηγή.
Σε αυτή τη περίπτωση θα πρέπει να υπάρχει και υλικό ακρόασης σε σκληρό ή σε στικάκι.

Εγώ προσωπικά δεν έχω αποθηκευμένα ψηφιακά αρχεία. Συνήθως χρησιμοποιώ Tidal στο iphone, το οποίο το συνδέω μέσω USB καλωδίου στην είσοδο του Marantz CD6005 για να πάει το σήμα στον ενισχυτή (όπως πηγαίνει όταν παίζει κανονικό CD δισκάκι).

Σε κάθε περίπτωση, αν δεν σου κάνει κόπο, ευχαρίστως να φέρεις και το DAC. Μπορεί κάποιος να φέρει ψηφιακό υλικό σε σκληρό δίσκο (όχι σε βινύλιο :lol: ). Εγώ έχω laptop (Mac).

Ωραία σε Mac δεν θέλει και drivers.

Στέλιο, φέρε σε παρακαλώ καλώδιο για να μπορέσουμε να συνδέσουμε το Mac με το DAC. Φαντάζομαι ότι μάλλον χρειάζεται USB-A / USB-B καλώδιο. Πρέπει να έχω ένα, αλλά δεν θυμάμαι με σιγουριά.
Στέλιος Περγιουδάκης

Unread post #143 by Στέλιος Περγιουδάκης » Mon Oct 02, 2017 1:05 pm

Ναι αυτό χρειάζεται, θα φέρω ένα.
dapost

Unread post #144 by dapost » Mon Oct 02, 2017 2:37 pm

Εγώ θα φέρω ... γλυκά ;-)
Δημήτρης
Chris1967
Contributor

Unread post #145 by Chris1967 » Mon Oct 02, 2017 9:10 pm

pankon wrote:
Chris1967 wrote:Συγνώμη παιδιά αλλά δεν θα μπορέσω και πάλι. Οι Τετάρτες δεν με βολεύουν καθόλου είναι η μέρα των χειρουργείων μας και τελειώνω συνήθως αργά.

Σας εύχομαι καλή ακρόαση!! [wavegreen]

Χρήστο,

την επόμενη φορά θα το κανονίσουμε Τρίτη, για να βολεύει κι εσένα.

Παναγιώτης

Ευχαριστώ!! [wavegreen]
Χρήστος
angpsi
Contributor

Unread post #146 by angpsi » Mon Oct 02, 2017 9:38 pm

Εκτός από cd φέρνω άυλα κι εγώ σε εξωτερικό HDD, πρέπει να έχω και τα test tracks του Παναγιώτη μέσα. Αν θέλετε φέρνω και το Supra USB A/B ή/και το Eitr. Αν και νομίζω ότι το focus της ακρόασης πρέπει να μείνει στον 'Αγγλικό' ήχο του συστήματος ανεξάρτητα της πηγής.
Άγγελος
pankon
Contributor

Unread post #147 by pankon » Tue Oct 03, 2017 7:37 am

angpsi wrote:Εκτός από cd φέρνω άυλα κι εγώ σε εξωτερικό HDD, πρέπει να έχω και τα test tracks του Παναγιώτη μέσα. Αν θέλετε φέρνω και το Supra USB A/B ή/και το Eitr. Αν και νομίζω ότι το focus της ακρόασης πρέπει να μείνει στον 'Αγγλικό' ήχο του συστήματος ανεξάρτητα της πηγής.

Καλημέρα Άγγελε,

θεωρώ ότι το focus της ακρόασης είναι να περάσουμε καλά και να ακούσουμε ωραίες μουσικές από όλα το το hardware και software συγκεντρωθούν στο χώρο. Τελικά μάλλον διεθνής θα είναι ο ήχος...

Παναγιώτης
angpsi
Contributor

Unread post #148 by angpsi » Tue Oct 03, 2017 8:22 am

pankon wrote:
angpsi wrote:Εκτός από cd φέρνω άυλα κι εγώ σε εξωτερικό HDD, πρέπει να έχω και τα test tracks του Παναγιώτη μέσα. Αν θέλετε φέρνω και το Supra USB A/B ή/και το Eitr. Αν και νομίζω ότι το focus της ακρόασης πρέπει να μείνει στον 'Αγγλικό' ήχο του συστήματος ανεξάρτητα της πηγής.

Καλημέρα Άγγελε,

θεωρώ ότι το focus της ακρόασης είναι να περάσουμε καλά και να ακούσουμε ωραίες μουσικές από όλα το το hardware και software συγκεντρωθούν στο χώρο. Τελικά μάλλον διεθνής θα είναι ο ήχος...

Παναγιώτης

Καλώς ειπωμένο. Επομένως τα φέρνω όλα.
Άγγελος
Στέλιος Περγιουδάκης

Unread post #149 by Στέλιος Περγιουδάκης » Tue Oct 03, 2017 9:24 am

Θα μας δοθεί η ευκαιρία να ακούσουμε ήχο δέλτα - σίγμα από το cd player και νος από το dac μου.
Δύο διαφορετικές σχολές. Σίγουρα θα υπάρχουν διαφορές που θ' ακουστούν στο σύστημα.
pankon
Contributor

Unread post #150 by pankon » Tue Oct 03, 2017 9:29 am

Στέλιος Περγιουδάκης wrote:Θα μας δοθεί η ευκαιρία να ακούσουμε ήχο δέλτα - σίγμα από το cd player και νος από το dac μου.
Δύο διαφορετικές σχολές. Σίγουρα θα υπάρχουν διαφορές που θ' ακουστούν στο σύστημα.

Mακάρι το σύστημα να σταθεί στο ύψος του και να μην απογοητεύσει... -)

Return to “Γενική θεματολογία”

Login · Register