Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η IP διεύθυνσή σας γνωστοποιείται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Με την χρήση του ιστότοπου Audiohub.gr αποδέχεστε τα παραπάνω.
Ακροάσεις
- Στέλιος Περγιουδάκης
Re: Ακροάσεις
Δεν υπάρχει περίπτωση να απογοητεύσει. Η παρέα είναι προσγειωμένη...
Παίδες, δείτε μόνο αν έχουμε καλώδια για όλες τις πιθανές συνδεσεις και στα απαραίτητα μήκη. Μπορώ να φέρω εγώ ότι χρειαστεί.
Παναγιώτης
Dr Pan K wrote:Παίδες, δείτε μόνο αν έχουμε καλώδια για όλες τις πιθανές συνδεσεις και στα απαραίτητα μήκη. Μπορώ να φέρω εγώ ότι χρειαστεί.
Παναγιώτη, ευχαριστώ για την προθυμοποίηση.
Πιθανώς θα ήταν χρήσιμο να φέρεις μερικά interconnect καλώδια. O προενισχυτής (Croft 25R) έχει μόνο RCA εισόδους (κι επίσης RCA εξόδους προς τους τελικούς).
Κάποια στιγμή θα ήταν ενδιαφέρον να μετρήσουμε και τη συμπεριφορά του δωματίου με κατάλληλο εξοπλισμό και μικρόφωνο. Όπως θα δείτε, δεν έχει γίνει καμιά παρέμβαση βελτίωσης του χώρου.
Π.
Πολύ ευχαρίστως να φέρω μετρητικό εξοπλισμό. Αλλά θα πάρουμε απλά μόνο μία εικόνα, θέλει χρόνο για οποιαδήποτε βελτίωση.
Δημήτρης
Θα φέρω 2 ίδια interconnect για να μην έχουμε βαλε βγάλε με τις πηγές. Θέλετε και 2 ρεύματα;
Δημήτρη δεν νομίζω να μπορούμε να ακούσουμε τα Harbeth με δύο σετ ενισχυτων και έξτρα DAC και να κάνουμε και μετρήσεις. Δεν βγαίνουν οι ώρες.. κάποια άλλη φορά ίσως καλύτερα. Ότι θέλει ο Παναγιώτης δλδ αλλά το βλέπω δύσκολο
Δημήτρη δεν νομίζω να μπορούμε να ακούσουμε τα Harbeth με δύο σετ ενισχυτων και έξτρα DAC και να κάνουμε και μετρήσεις. Δεν βγαίνουν οι ώρες.. κάποια άλλη φορά ίσως καλύτερα. Ότι θέλει ο Παναγιώτης δλδ αλλά το βλέπω δύσκολο
Παναγιώτης
Dr Pan K wrote:Θα φέρω 2 ίδια interconnect για να μην έχουμε βαλε βγάλε με τις πηγές. Θέλετε και 2 ρεύματα;
Παίδες,
εγώ έχω χρόνο όσο θέλετε. Τώρα που μεγαλώσαμε, δεν έχουμε σχολείο την άλλη μέρα
Οπότε και ακροάσεις και μετρήσεις και πολλούς ενισχυτές, κτλ. Ό,τι τραβάει η ψυχή σας.
Κι εννοείται ότι μπορούμε να το επαναλάβουμε όποτε θέλετε, με την ίδια ή άλλη θεματολογία.
Π.
Dr Pan K wrote:Θα φέρω 2 ίδια interconnect για να μην έχουμε βαλε βγάλε με τις πηγές. Θέλετε και 2 ρεύματα;
Παναγιώτη, σίγουρα θα χρειαστούμε και κάποια πολύμπριζα, γιατί δεν έχω περιθώριο στο δικό μου (που είναι και της πλάκας, των 5€). Έχεις τίποτα που μπορεί να βοηθήσει;
Dr Pan K wrote:Εχω αλλα ζυγιζει 10 κιλα... Μήπως έχει κάποιος άλλος κάτι πιο νορμάλ;
Παναγιώτη,
Όντως, δεν υπάρχει λόγος να κουβαλάς 10 κιλά πολύμπριζο. Μήπως κάποιος άλλος θα μπορούσε να φέρει κανένα πολύμπριζο, που να είναι μιας αποδεκτής ποιότητας; Αν όχι, σίγουρα μπορώ και βρω κάτι εγώ κάτι στο γραφείο, αλλά και πάλι θα είναι της απόλυτης φθήνιας. Δυστυχώς δεν έχω επενδύσει στα ρεύματα καθόλου...
Π.
Καλησπέρα
Έχω ένα πολυμπιζο εισαγωγικό του Το μαν,αφιλτράριστο,8 θέσεων επαγγελματικο(τάξης 30ευρώ)
και ένα της βιμπεξ 6 θέσεων ροδίου,άξιας 700 ε
Είναι στην διάθεση σας για δοκιμή
Επίσης 2 Hydra signal projects ρεύματος
Ευχαριστώ
Έχω ένα πολυμπιζο εισαγωγικό του Το μαν,αφιλτράριστο,8 θέσεων επαγγελματικο(τάξης 30ευρώ)
και ένα της βιμπεξ 6 θέσεων ροδίου,άξιας 700 ε
Είναι στην διάθεση σας για δοκιμή
Επίσης 2 Hydra signal projects ρεύματος
Ευχαριστώ
Return to “Γενική θεματολογία”